VONROC Nederland- Logo - Beoordelingen

VONROC Nederland
Beoordelingen:

2.698 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.435 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed gereedschap voor een scherpe prijs accu.s die op ieder apparaat passen heb de 4 ampère accu.s die het lang volhouden gereedschap zit tussen hobby en pro in

Meest relevante negatieve beoordeling

24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de KOLOMBOORMACHINE gekocht en val mij eigenlijk tegen als ik het spaakwiel gebruikt om de boor naar beneden te bewegen dit gaat schokkerig en zwaar! Ook kan je op foto 3 zien dat blijft hangen zonder dat je met je hand het spaak wiel vast hebt
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor VONROC Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(66)
(23)
(45)
Resetten
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 28 maart een bestelling geplaatst en betaald en nog niets ontvangen. Bij boeking waren er nog 4 op voorraad, na betaling nog 3 op site. Bij navraag gaf men aan dat er toch geen artikelen meer voorradig zijn. Naar verwachting medio april weer nieuwe artikelen in magazijn. Ik wacht nog even af.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
de levering was niet volgens de afspraak op tijd en thuis gleverd. ik moest veel energie gebruiken om achter te komen waar de bestelleing was gevelven en bij he tophalen heb ik 55 minuten in de rij gestaan en toen was ook niet gelijk bekend. na veel zoeken in de mails is het uiteindleijk gelukt.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Misleidende advertentie van product, hogedruk reiniger, staat inclusief accessoires, vervolgens " bijbehorende artikelen met opsomming van deze artikelen, vervolgens slechts gedeelte leveren. Staat onderaan, blijkt later, beperkt aantal ??? Niet erg blij mee, voel mij misleid.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had vragen over het gekochte apparaat en ik heb 3x vervelend als antwoord gekregen maar geen oplossing voor mij geen vonroc meer dan maar een ander misschien duurder merk gereedschap met.betere klantenservice om mijn accu gereedschap te vervangen
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerste stofzuiger sterk beschadigd. Deze vervangen voor een andere. Helaas deze ook licht beschadigd. Het aanmelden voor omruilen ging vlot en goed. Waar het aan ligt dat geheel beschadigd is weet ik niet. Lijkt mij transport.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onbeantwoorde vraag MultiPlus

In dec. 23 een Victron MultiPlus gekocht en daar had ik een vraag over ivm een Applicatie. Helaas tot op heden april 24 geen antwoord gekregen, wel een reactie van een medewerker dat er contact opgenomen zal worden.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
2x wat besteld en is beschadigd of krom aangekomen. Ik zou de verpakking aanpassen. Of stoppen met wellicht door gesnoven/ amateur dpd chauffeurs. De prijzen zijn aantrekkelijk, maar zo hoeft het van mij niet.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ja de schakelaars van diversen gereedschap apparaten heb al twee vervangende accu's mogen ontvangen nu weer een defect waar ik me niet prettig bij voelt om weer een vervangende verder tevreden
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Simpele afkortzaagmachine. Geen toeters en bellen. Wel 2 extra zaagbladen. Prima voor het geld. Niet geschikt voor het betere werk. Goed voor wat klein hobby-werk.
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de mixer ontvangen en het knopje om het toerental vast te zetten werkt niet, ik moet hem nu klemmen om constant te lten draaien
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling na 10 dagen nog niet ontvangen, geen reactie op mijn vraag via de klantenservice
Beoordeling melden
HV
H V.
Hoofddorp
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging onvoldoende pakket zonder bericht naar ophaal punt gestuurd.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was snel en goed en de service.de service hoog houden.
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hete lucht pistool al 3 a 4 keer binnen 2 maanden kapot
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kunnen niet leveren volgens beloffte

Kunnen niet leveren volgens belofte
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duurde 3 dagen deze bestelling.
Beoordeling melden
GS
G S.
Andijk
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden