VONROC Nederland- Logo - Beoordelingen

VONROC Nederland
Beoordelingen:

2.698 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.435 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed gereedschap voor een scherpe prijs accu.s die op ieder apparaat passen heb de 4 ampère accu.s die het lang volhouden gereedschap zit tussen hobby en pro in

Meest relevante negatieve beoordeling

24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de KOLOMBOORMACHINE gekocht en val mij eigenlijk tegen als ik het spaakwiel gebruikt om de boor naar beneden te bewegen dit gaat schokkerig en zwaar! Ook kan je op foto 3 zien dat blijft hangen zonder dat je met je hand het spaak wiel vast hebt
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor VONROC Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(66)
(23)
(45)
Resetten
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is wel een sterke accu maar zomaar leeg, erg irritant, maar misschien doet een Hikoki of Makita dat ook wel, ben benieuwd hoe de Vonroc riciprozaag het op lange termijn doet, hij oogt wel mooi
Beoordeling melden
LK
Leo K.
Wagenborgen
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het bestelde een auto polijst machine besteld ik heb het ontvangen in de doos zonder omdoos het apparaat was niet kompleet en er zaten flekken op en de stekker was defect . daarna retour gestuurd
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product werkt goed maar heeft moeite om een ruimte van 20m2 te warmen zoals er op de uitleg stond. Qua levering was alles in orde ingepakt en tot bij ons thuis gebracht zonder enige schade.
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Inmiddels 2x een vraag gesteld aan de service afdeling van VonRoc maar daar krijg je totaal geen reactie op terug. Dus aan service doen ze niet bij VonRoc, heel jammer maar helaas.
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Accu's zijn snel leeg en als 1 streepje weg is heeft het bijvoorbeeld niet genoeg power meer om een haakseslijper of zelfs een hand schuurmachine rond te laten gaan.
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verstellans van de hogedruk functioneert niet terwijl de hogedruk hulpstuk wel functioneert .nu in discussie daar een filmpje over te sturen niet prettig
Beoordeling melden
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Defect product en omslachtige manier van omwisselen. Er moet een filmpje worden gemaakt en er word om serienummers gevraagd. Ik wil gewoon een werkende pomp
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog geen goede ervaring. Boormachine teruggestuurd en nog geen antwoord na 5 dagen. Dus ben benieuwd hoe lang ik op mijn retourcentjes moet wachten.
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
accu kitspuit. helaas geeft de motor van de kitspuit het op na 3 kokers kit. Moet dan eerst langdurig afkoelen.... onbruikbaar product dus helaas.
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerst een monteur sturen voor je een update vraagt want ik heb nog geen offerte en nog niemand gesproken of gezien vandaar Gr Sjon van Doorn
Beoordeling melden
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voorlopig denk ik dat het er goed uitziet met de spullen die ik gekocht heb maar moet de lange duur nog ff afwachten,.. daarom 3 sterren…..
Beoordeling melden
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Invalzaag machine besteld, echt WAARDELOOS. Nog niet in staat om laminaat van 7 mm fatsoenlijk te zagen, motor totaal geen vermogen.
Beoordeling melden
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde besteld. Is kleine dan vorige (vonroc) Via bol een grotere vonroc besteld Kleinere moet geretoirneerd worden. Maar hoe?
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De machine heeft een defecte steker. Bewijst dat er geen kwaliteitscontrole plaats vind. Serviceafdeling reageert niet op email.
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Omschrijving producten in combinatie met afbeelding soms misleidend, vooral bij acties. Kwaliteit van producten is uitstekend!
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Accu kitspuit besteld met een gebrek, retour gestuurd. Ging soepel en probleemloos. Jammer dat het apparaat niet goed werkte.
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voorbeld kanit goed booren doen is slecht beetje en klopboormachine is slecht ook maar voor deze prijs is goed mag niet uit
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel was goed maar verkeerd gekocht. Dus retour maar dat duurt wel erg lang. Voor dat alles op orde is.
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vrij lange levertijd, bezorgdienst stond zonder meldingen vooraf voor de deur. Was daardoor ook niet thuis.
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wacht nog steeds op een ontbrekend onderdeel. Nog geen enkele reactie gehad om mijn verstuurde email
Beoordeling melden