PlantBezorgd.nl- Logo - Beoordelingen

PlantBezorgd.nl
Beoordelingen:

603 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.357 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima verpakt, plant is wel kleiner dan gevraagd. Gekozen voor 50 a 60 cm, die hoogte haalt de Rodohdendron lang niet. Wat het verzenden via DHL betreft, slechte zaak. Zoals reeds beschreven, prima verpakt, (alleen wel met plastic, dus anders dan in begeleidend folder wordt vermeld), maar de doos is op de kop bij ons huis geplaatst op afgesproken plek. Dit terwijl pijlen op de doos duidelijk aangeven welke zijde boven. Gevolg, 5 afgebroken knoppen en afgebroken takjes. Ik heb dan ook bij DHL een klacht ingediend.

Meest relevante negatieve beoordeling

3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling werd sneller geleverd dan aangegeven dus dat was positief. Bestelproces ook erg makkelijk. De vlinderstruik zou 10 tot 20 cm zijn maar was maar 5 cm. De ridderspoor zag er niet zo goed uit op 2 piepkleine frisse uitlopertjes na. Ik hoop dat het nog verder gaat uitlopen. De lupine en het duifkruid zagen er top uit. De heuchera waren wat verlept maar al wat groter en lijken nu weer op te krabbelen. Ik ga er vanuit dat de planten van goede kwekers komen en goed gaan aanslaan maar dat is een kwestie van afwachten. Ben heel benieuwd en vol verwachting.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PlantBezorgd.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(19)
(12)
(7)
Resetten
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

In afwachting van hoe het gaat groeien.

Bestelling werd sneller geleverd dan aangegeven dus dat was positief. Bestelproces ook erg makkelijk. De vlinderstruik zou 10 tot 20 cm zijn maar was maar 5 cm. De ridderspoor zag er niet zo goed uit op 2 piepkleine frisse uitlopertjes na. Ik hoop dat het nog verder gaat uitlopen. De lupine en het duifkruid zagen er top uit. De heuchera waren wat verlept maar al wat groter en lijken nu weer op te krabbelen. Ik ga er vanuit dat de planten van goede kwekers komen en goed gaan aanslaan maar dat is een kwestie van afwachten. Ben heel benieuwd en vol verwachting.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. De plantjes zijn erg klein (denk aan 2-3 blaadjes/takjes ) en een aantal waren meer dood dan levend. De prijs/kwaliteit verhouding vond ik daardoor wat uit balans. Wel positief dat er wat echte officinalis plantjes te bestellen zijn die je ergens anders niet kunt krijgen.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geen professionele en betrouwbare zaak

planten besteld> komt niets> gemaild> na dag antwoord> "zijn het vergeten te sturen"> "komt morgen" > arriveerd niets> na 8 dagen krijg ik compleet verwelkte planten. geen professionele zaak. afrader!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima aanbod en netjes verzonden. Een paar planten zagen er wat doe/uitgedroogd uit. Plantjes waren kleiner en jonger dan verwacht. Daadwerkelijke fotos van wat je krijgt zou beter zijn.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
Wordt beoordeeld
eerste bestelling pauls scarlet niet toegekomen ,kan gebeuren ..nieuwe bestelling geen idee waar ze zit dit na 1 week :))
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Slechte kwaliteit van de planten

De kwaliteit van de planten viel erg tegen. Daarop kregen we ook een teleurstellende reactie van de klantenservice.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Siergrassen bestel, waarvan er 1 de pluimstelen geknakt zijn.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De ontvangen planten zijn erg klein
Beoordeling melden
XX
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Planten beetje uitgedroogd !!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KS
Kelly S.
Linden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De planten waren in leven en zijn dat vooralsnog Nogsteeds. De verpakking bestond echter uit een doos met platen met een pijl op de doos in welke richting ze moesten worden gedragen die vervolgens op zijn kop in een doos met nog meer planten werd gedaan diende pijl In de andere richting waren . Dus bij het openmaken kwamen Me De planten maar vooral de potgrond en de lege potjes tegemoet . Kleinigheidje . Maar Iets om Op te letten denk Ik. De planten zijn nogmaals prima in orde
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het pakket met tuinaarde stond beneden (totaal 30 kl.)heb een buurman ingeschakeld Die heeft het naar boven gebracht.Er was niet gebeld.Na 10 minuten ging de bel en kwamen de planten,die werden netjes boven gebracht.Dus ik heb alles ontvangen. Ik heb geen recht op een nabestelling. De planten zagen er goed uit. Vrienlijke groet Mevr. De Ruijter.
Beoordeling melden
PB
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Plantjes waren erg droog bij ontvangst. En veel kleiner dan verwacht. Ze hadden wel de lengte als aangegeven, maar het was gewoon nog niks. Het was wel goed verpakt. Van 1 plant was de bestelde lengte niet op voorraad en toen is zonder overleg een kleiner exemplaar gestuurd.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
bij binnenkomst van de planten blijkt dat het merendeel van de planten bruin is. Direct gereclameerd, maar men verwijst naar garantie. Planten zijn zeker niet "vers". Afwachten hoe zij het gaan doen.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
DE kwaliteit van de geleverde Azalea's viel mij erg tegen . Veel knoppen waren totaal verschrompeld. Mijnsinziens stikken de planten wanneer zij in een luchtdicht afgesloten doos verstuurd worden.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zijn erg geschrokken van de slechte kwaliteit…

Zijn erg geschrokken van de kwaliteit voor nieuwe planten betreffende de Little Spooky. Als we ze zo in een winkel zouden zien hadden we ze niet gekocht, maar gaat goed komen volgens de leverancier.
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De plant die kreeg was voor de helft verdord. De helft van de plant, was met dode takken en dus af moeten knippen. Erg jammer!! Zonde van het geld!
Beoordeling melden
Antwoord van PlantBezorgd.nl
21 apr 2024
Bedankt voor je review Paula, een potentilla is zoals we op de Website aangeven en op de pakbon een bladverliezende plant. Had ons bij je twijfels even een berichtje gestuurd en we hadden dit kunnen toelichten. Desalniettemin veel plezier van de plant, uiteraard heb je 2 maanden groeigarantie.
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De planten lagen schots en scheef door de dozen. Veel grond uit de potjes en de ijzerhardjes waren bijna allemaal afgeknapt.
Beoordeling melden
Antwoord van PlantBezorgd.nl
25 apr 2024
Bedankt voor je beoordeling Monique, excuses voor de slordige levering. Ik kom over deze levering geen contact tegen in ons systeem, mocht er een plant niet aanslaan of er vragen zijn dan kun je ons altijd bereiken via info@plantbezorgd.nl . Voor nu veel tuinplezier van je bestelling!