pansitenederland.nl
Beoordelingen:

87 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.792 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
pansitenederland.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie site, netjes verpakt en snelle levering (incl weekend en feestdag). Klantenservice was goed bereikbaar en werd netjes te woord gestaan. Prima juwelier en ben erg blij met mijn Seiko horloge.
MH
Mike H.
Almere

de meest kritische beoordeling

13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na bestelling geen communicatie meer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1)
(1)
(4)
Resetten
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb geen producten ontvangen!! Wel betaling
Beoordeling melden
E.
Es ..
Westervoort
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Order geplaats die niet aangekomen is.

Order geplaats die niet aangekomen is, meerdere keren contact gehad met belofte dat het "morgen" zou komen. Na een week helaas nog niks en opnieuw gebeld. Order is geannuleerd met de opmerking "we hebben het verstuurd, ik ga je geen nieuwe sturen want het kan ook bij jou mis gaan" Niet heel vriendelijk als je graag iets wilt kopen.
Beoordeling melden
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na bestelling geen communicatie meer
Beoordeling melden
JW
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot nu toe slecht. Ik heb 28 november een armband besteld. Ik krijg de dag erna een bericht dat het wordt verzonden. Echter een week later nog steeds niks mogen ontvangen. Ik heb het bedrijf al 2x gemaild maar helaas geen reactie. Heel vreemd. Ik ben benieuwd of ik nog iets hoor en/of het armbandje überhaupt wordt geleverd.
Beoordeling melden
9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter automatiseren can het systeem❗️
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb niks binnen gekregen
Beoordeling melden