Amalgatelecom.com
Beoordelingen:

5 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5 beoordelingen in totaal  

4,20
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 mei 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Amalgatelecom.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het telefonisch contact en de hulp was uitstekend. Ik werd vriendelijk en goed geholpen toen ik met een probleem zat met mijn Hammer H mobiel.

de meest kritische beoordeling

19 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen factuur ontvangen voor de gekochte telefoon. Ik heb een e-mail gestuurd met het verzoek om een factuur en geen reactie
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Amalgatelecom.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Contact & service

Het telefonisch contact en de hulp was uitstekend. Ik werd vriendelijk en goed geholpen toen ik met een probleem zat met mijn Hammer H mobiel.
Beoordeling melden
Antwoord van Amalgatelecom.com
1 aug. 2023
Fijn dat we je hebben kunnen helpen. Ook in de toekomst kunt je altijd contact met ons opnemen.
7 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies (goed meegedacht), snelle levering en adequate hulp bij installeren. Helemaal top!
Beoordeling melden
24 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Great advice and great service
Beoordeling melden
19 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen factuur ontvangen voor de gekochte telefoon. Ik heb een e-mail gestuurd met het verzoek om een factuur en geen reactie
Beoordeling melden
Antwoord van Amalgatelecom.com
21 aug. 2023
Beste Pawel, Onze oprechte excuses. De email is over het hoofdgezien, dat het niet mogen gebeuren. De factuur is vandaag toegestuurd, met vriendelijke groet Jos