mijnmomentum.nl
Beoordelingen:

23 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden167 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
mijnmomentum.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het receptenboekje, momentum is erg duur! Ibio ook gebruik, met een goed resultaat, het kost 99,-- euro een groot verschil.

de meest kritische beoordeling

27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakje nog niet gehad,is niet gelevetd
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mijnmomentum.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(18)
(4)
Resetten
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering.
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede levering pakket

Pakketlevering bleef uit. 1 mailtje en het probleem werd gevonden en opgelost. Best fijn als het om 330 euro gaat.
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het doet wat het moet doen! Duidelijke beschrijving en uitleg, wat het proces inzichtelijker maakt.
Beoordeling melden
JC
Janny C.
BARENDRECHT
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Het werkt!

Goede artikelen en snelle service.
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het receptenboekje, momentum is erg duur! Ibio ook gebruik, met een goed resultaat, het kost 99,-- euro een groot verschil.
Beoordeling melden
Antwoord van mijnmomentum.nl
22 dec 2023
Bedankt voor je review, hoewel het genoemde product een andere ervaring is, zijn we blij te horen dat je goed resultaat had.
JC
Janny C.
BARENDRECHT
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Lekker afvallen!

Duidelijke uitleg hoe e.e.a werkt en gevolgd moet worden. De dagelijkse mailtjes waren informatief.
Beoordeling melden
Antwoord van mijnmomentum.nl
22 dec 2023
Goed te horen! Dank voor het delen van je ervaring
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte reactie op vraag via chat en fijne begeleiding per mail
Beoordeling melden
Antwoord van mijnmomentum.nl
22 dec 2023
Fijn te horen! Dank je
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heldere communicatie en goed verpakte snelle levering.
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering met duidelijke instructies!
Beoordeling melden
Antwoord van mijnmomentum.nl
15 sep 2023
Bedankt voor je review en goed te horen!
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
betrouwbaar product als je de spelregels goed volgt
Beoordeling melden
Antwoord van mijnmomentum.nl
22 dec 2023
Goed te horen! Dank voor het delen van je ervaring
ST
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te doen met heerlijke recepten
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Reageert snel en goed advies. Prettig
Beoordeling melden
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed begeleid en prettig elke dag info
Beoordeling melden
Antwoord van mijnmomentum.nl
15 sep 2023
Goed te horen! :-)
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helder programma
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden