yinger.nl
Beoordelingen:

20 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden406 beoordelingen in totaal  

4,15
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 nov. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
yinger.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooie kleurtjes, goede service. Super dat het niet op dieren getest is en er geen troep in zit. Ik haal wel nooit 2 weken. Als het meevalt een week.
LD
Lynn D.
Destelbergen

de meest kritische beoordeling

25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levertermijn niet wat ze beloven Ze zeggen voor 23u besteld, volgende dag geleverd. Ik heb 21 juni besteld en zou mijn bestelling pas morgen, 26 juni, krijgen. Ik had de producten al in het weekend nodig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor yinger.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(0)
(0)
(3)
Resetten
25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levertermijn niet wat ze beloven Ze zeggen voor 23u besteld, volgende dag geleverd. Ik heb 21 juni besteld en zou mijn bestelling pas morgen, 26 juni, krijgen. Ik had de producten al in het weekend nodig.
Beoordeling melden
Antwoord van yinger.nl
25 jun. 2023
Hoi, we hebben dit even nagekeken en soms, als het druk is bij de pakketbezorgers, gaat er wel eens iets mis met de bezorging. In dit geval is dit bij jou ook gebeurd, ontzettend vervelend natuurlijk. We nemen morgen (26 juni) even contact met je op om te kijken of het nu goed gaat en anders zoeken we een oplossing. Nogmaals excuses voor de vertraging. Team Yinger
11 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De nagellak laat super snel los. Ik doorloop echt alle stappen, maar na 1 of 2 dagen begint het al te chippen.
Beoordeling melden
Antwoord van yinger.nl
18 apr. 2023
Hoi José, dat is vervelend maar dan gaat er iets niet goed tijdens het aanbrengen neem ik aan, we nemen direct even contact met je op om te kijken naar de oplossing zodat je er gewoon 14 dagen van kunt genieten. Team Yinger
3 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Naggelak is echt slecht. Dekt totaal niet. Niet zoals de foto. Zal het nooit kunnen gebruiken.
Beoordeling melden
Antwoord van yinger.nl
18 apr. 2023
Hoi Lies, we zien nu je beoordeling pas, excuses. We nemen direct contact met je op om te kijken wat er aan de hand is, er gaat hier duidelijk iets niet goed. We gaan het proberen samen op te lossen, okay? Team Yinger