Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsyinger.nl
Snelle verzending en goede producten!
Hele fijne producten
Mooie en goede gellak
Over de lak van Yinger ben ik heel tevreden. Blijft beter zitten dan andere merk. Met de verzending deze keer ben ik minder tevreden, zou zaterdag bezorgd worden, vandaag is het maandag en is het nog steeds niet bezorgd.
Prima service. Klein probleem gehad bij de verzending door verwarring met huisnummer, maar heel goed en vooral ook heel snel opgelost. Zeer vriendelijk en bereikbaar. Fijne producten en geweldig mooie kleurtjes.
Door overmacht vergeten te versturen
Door overmacht bij Yinger werd het pakje pas verzonden nadat ik contact had opgenomen. Dit kan gebeuren en het werd na mijn klacht snel verstuurd. Ik heb alle begrip voor deze overmacht. Toch betaal je best wat aan verzendkosten en dan had ik het toch wel netjes gevonden als er een kortingsbon, excuusbriefje oid bij had gezeten.
De lak lakt verder fijn en als ik er geen allergische reactie op krijg zal ik vaker bestellen want de kleuren zijn heel mooi
Pakket te laat verzonden.
Jullie beloven dat pakketten voor 23h besteld, morgen in huis zijn. En jullie hebben zelf het pakket te laat aan DHL afgegeven. Dat is erg jammer als je iets voor het weekend nodig hebt.
Super spul en de levering is altijd perfect !!