yinger.nlReviews

: 353Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
yinger.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij yinger.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
yinger.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij yinger.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor yinger.nl

108 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

353 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 nov. 2021
De spullen die je krijgt zijn duidelijk van hoge kwaliteit en ik merk na twee dagen al hoe goed het blijft zitten. Meestal rest Gellak het nooit lang bij mij en krijg ik snel dat er stukjes afbreken. Maar ik merk nu al hoe veel beter de producten van Yinger zijn. Let wel op! De lamp is iets kleiner dan op de foto te zien is! Niet je hele hand pas erin, alleen je vinger toppen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 jan. 2022
De nagellak is makkelijk aan te brengen alleen na twee dagen brak het al af. Ik heb het precies gedaan zoals bij de handleiding dus ik snap niet hoe dit kan.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor yinger.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Spullen goed ontvangen, enkel geen bestel overzicht per mail.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle verzending. Items heel netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
De kleuren komen niet altijd overheen met wat je online ziet. En ik zou de lak liever 2 weken op mijn nagels willen dragen. De gellak gaat er iets te snel af. Verder vindt ik het top producten! En heel fijn dat ik het zelf thuis kan doen ipv naar een salon.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Hier ga ik verslaafd aan worden! Na 2 dagen werd het geleverd en direct geprobeerd! Voorlopig zit het al 3 dagen op mijn nagels en nog altijd prachtig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Snelle levering en alles in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
De service fantastisch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
Zo trost als een pauw. Wat een mooie nagels en zo eenvoudig aangebracht. Zeker een aanrader. Producten zitten in een mooie doos en de lamp is ook heel fijn om mee te werken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Fijne kwaliteit gellak voor een betaalbare prijs. Wordt netjes en snel verzonden. De lakjes worden verzonden in een handig opberg doosje!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022 
Toffe kleurtjes, goede producten, heel vriendelijke klantenservice. Ik ben fan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Van enkelenagels na 3 dagen al stukje eraf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Snelle levering, mooie kleuren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Netje verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Beoordeling melden