yinger.nlReviews

: 381Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
yinger.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij yinger.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
yinger.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij yinger.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor yinger.nl

90 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

381 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 dec. 2022
Het is wel echt even een paar keer uitproberen voordat het aanbrengen juist lukt. De twee weken die het moet blijven zitten heb ik nog niet gehaald met een lak, maar nu zit het er mooi dun op, dus ik ben hoopvol! De kleuren zijn erg mooi en de lamp is erg gebruiksvriendelijk.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 dec. 2022
Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, maar het pakket was een cadeau en kwam 4 dagen te laat aan, zo jammer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor yinger.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Erg netjes aangeleverd en duidelijke informatie. Mooie spulletjes en werkt goed !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Super snelle reactie bij een vraag! Bestel zeker vaker 👍🏻😘
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
Het is wel echt even een paar keer uitproberen voordat het aanbrengen juist lukt. De twee weken die het moet blijven zitten heb ik nog niet gehaald met een lak, maar nu zit het er mooi dun op, dus ik ben hoopvol! De kleuren zijn erg mooi en de lamp is erg gebruiksvriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2022
Snelle levering, en goede service als iets niet helemaal goed is!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
Niks veranderen goed zo
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, maar het pakket was een cadeau en kwam 4 dagen te laat aan, zo jammer!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
De nagellak blijft niet lang zitten. Na een week gaat het eraf. Het afhalen is echt een werk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2022
Super service! Toen de hele set binnen kwam vond ik 1 kleurtje iets minder mooi. Een berichtje gestuurd en mocht een ander kleurtje uitzoeken en de andere kleur retour sturen. Heel blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2022
Bij vragen direct en duidelijk antwoord. Goede service en mooi kleuren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Goede en snelle bezorging. En mooie kleuren
Beoordeling melden