17 sep 2024
Toen mijn eerste bestelling niet aan kwam heb ik netjes mijn geld terug gehad. De tweede keer bestellen is wel goed gegaan en ik ben erg blij dat ik het nog eens aangedurfd heb; de afbeelding is precies zoals in het echt en het materiaal van de kussenhoezen is erg goed, al helemaal als ik bedenk wat ik ervoor betaald hebt, echt super! Ik kom zeker nog eens terug :-)
Krijg geen reactie op maar kan met de vraag hoe ik de kussen hoezen retour kan zenden.
15 okt 2024
Wat gek, wij hebben uw email netjes beantwoord. Daarnaast staat alle informatie omtrent het retourproces netjes (en verplicht) vermeld op onze website: https://www.gekopkussens.nl/service/shipping-returns/
17 sep 2024
Ik kom zeker nog eens terug
10 sep 2024
Snelle bezorging en voor die prijs vind ik de kwaliteit erg mooi. De kleur in het echt komt goed overeen met de kleur op de website.
26 sep 2024
Goede service ,snel en netjes bezorgd.
En antwoord op mijn vragen ,snel en duidelijk
30 sep 2024
Fijn dat je blij bent met onze goede service, we doen onze uiterste best. Veel plezier met jouw aankoop!
21 sep 2024
Snelle verzending en prachtige kussens, net zoals op de foto.
30 sep 2024
Je hebt ook een set prachtige kussens uitgekozen! Veel plezier met jouw aankoop.
26 sep 2024
In realiteit nog mooier dan op foto. Snelle levering
30 sep 2024
Wat fijn dat jouw sierkussens in het echt nog mooier zijn dan op de foto, daar worden wij blij van! Veel plezier met jouw aankoop.