Gek op kussens!- Logo - Beoordelingen

Gek op kussens!
Beoordelingen:

114 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden221 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gek op kussens! voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering ondanks dat ik de kussenhoezen enkele minuten voor 16:00 had gekocht. Direct de dag erna lagen ze al in de brievenbus. Superblij met de kussenhoezen, ze zien er precies uit zoals op de foto. Top!

de meest kritische beoordeling

3 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb 6 kunstleder kussenslopen gekocht, maar blijkbaar hangt de kwaliteit af van de bestelde kleur? Twee ervan zijn top, maar 4 andere (andere kleur) zijn erg pover... ook de bijbestelde kussenvullingen zijn niet allemaal OK. Eén er van was zelfs voor zo weinig opgevuld dat ik er zelf nog vulling heb moeten bijsteken (waarvan ik weliswaar genoeg heb staan, want ik ben zelf met amigurumi bezig). Deze bestelling was zeker zijn prijs niet waard!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gek op kussens!

Filter
 Sorteren  
Relevantie
KG
Kos G.
Eerbeek
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kussens waren niet zo soft als ik had verwacht Daar was de prijs schijnbaar na Dus dat vond ik tegen vallen
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit snelle levering en alles keurig verpakt
Beoordeling melden
JG
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en fijne kussens . Top
Beoordeling melden
TA
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en mooie kwaliteit.
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. En even gek op kussens als ik.
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle goede levering en mooie kussenhoes. Voldoet aan mijn verwachting.
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze en snelle levering. Producten voldoen aan de verwachting.
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle levering. Ben er tevreden over. Vr. Gr. Thoska Visser.
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kussens

Snel verzonden, omschrijving komt overeen met de website
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Prima kwaliteit
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd en netjes
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was heel goed verpakt
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel bezorgd!!
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte kleur kussens, goede kwaliteit stof en vulling.

Heel tevreden met de nieuwe aangeschafte aqua kussens met vulling compleet. Prachtige kwaliteit en het ziet heel mooi uit.
Beoordeling melden
KV
Kate v.
Oldenzaal
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima artikelen en snelle bezorging

Twee keer heb ik kussens besteld en allebei de keren was alles prima in orde. De kwaliteit, prijs en bezorging is perfect.
Beoordeling melden
HP
Hendrika P.
Eindhoven
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie overtrekken en vlot besteld en geleverd. Goede kwaliteit oom.
Beoordeling melden
MD
Mieke d.
Velddriel
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne kussenhoesjes, snelle levering, goede prijs/kwaliteit!
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, blij met product
Beoordeling melden
LM
Louise M.
Rotterdam
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kussens, snel bezorgd.
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
prettig verzorgd
Beoordeling melden