Gek op kussens!- Logo - Beoordelingen

Gek op kussens!Reviews

: 73Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
Gek op kussens! is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Gek op kussens! kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
Gek op kussens! is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Gek op kussens! kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Gek op kussens!

73 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

73 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 apr. 2022
Bij de eerste bestelling was 1 artikel niet leverbaar. Ik heb gemaild wanneer het binnen kwam. Wat is het dan geweldig als je niet alleen antwoord krijgt, maar ook nog eens een seintje wanneer het WEL binnen is. Wat een fijne service. De artikelen zijn er overigens snel, goed verpakt en van mooie kwaliteit.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 sep. 2022 
Omdat ik nog steeds niks ontvangen heb, wel betaald
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Gek op kussens!

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Heel veel variatie in de kussens, goede foto's. Ze zien er net zo uit als op de site. Goed afgewerkt, passen perfect. Snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering , duidelijke mail. Mooie kussens voor goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering, gewoon door de brievenbus. Mooie kwaliteit stof.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022 
Niet duur leuke dessins gratis bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Mooie kussens prijs kwaliteit is top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Prima website en snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022 
Snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Doe zo verder
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022 
Supersnelle afhandeling en levering van de kussenhoezen en echt prachtig qua materiaal en kleur (de twee Ginkgo hoezen) (foto wil niet uploaden lijkt het)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Veel keus. Goede website en webshop. Snelle verzending. Mogelijkheid achteraf betalen ook fijn. Aan te raden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022 
van lea b.
prachtige hoesjes voor een schappelijke prijs en ook heel snel geleverd .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022 
Ruime keus,goede kwaliteit en prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022 
Mooie artikelen en snelle verzending !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022 
Prima stof en snelle gratis verzending!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden