eliassen.nl/nl/

6.802 reviews in totaal   577 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en stipte levering, de zorgvuldige en veilige verpakking en de vriendelijke, behulpzame service met snelle en duidelijke communicatie. De kwaliteit en het uiterlijk van de producten worden vaak als zeer goed ervaren, en het brede, unieke assortiment nodigt uit tot herhaalaankopen. Problemen of fouten worden doorgaans snel en adequaat opgelost, en de prijzen worden als schappelijk gezien in verhouding tot de kwaliteit. Toch ervaren sommige klanten af en toe vertragingen of problemen met de gebruikte vervoerders. Daarnaast wordt er melding gemaakt van prijsverhogingen of onduidelijkheid over de bezorgkosten.

Reviewseliassen.nl/nl/

Alles was perfect. Alleen in het aankondigingsbericht van levering van G; van Doesburg Transport stond er geen nr. van levering in zodat we wel de dag van levering wisten maar niet het uur. Op track and trace - zonder nr van levering in te rijpen - stond er tussen 05 en 07 uur maar dat kon niet juist zijn want er gebeuren toch geen leveringen zo vroeg 's morgens .....
De mensen bij Eliassen zijn echt heel prettig. Denken graag met je mee. De stenen bank die ik bestelde was er snel en het aflevermoment werd ook goed met mij afgestemd. Enige reden waarom er geen 5 sterren zijn, is omdat de bank zelf niet makkelijk in elkaar te zetten was. Achteraf zagen we dat de bank bij Eliassen anders gemonteerd was dan het origineel. De poten stonden dichter naar het midden en op het origineel stonden ze aan de buitenkant. Ik begrijp nu ook waarom, want de schroeven waren te lang waardoor de poten niet op de juiste plek pasten. Er zitten inkepingen in de poot waar de schroef zou moeten komen. Maar gelukkig hebben we thuis spierballen en een haakse slijper. De schroeven zijn ingekort en de poten staan aan de buitenkant zoals het hoort. Nu is het een zeer dromerig plekje in de tuin.

Glasschilderij 150x100cm

Mijn aankoop was een glasschilderij en het item blijkt nóg mooier te zijn als verwacht! Een foto ervan voeg ik niet toe aangezien het heel moeilijk is om het schilderij op glas tot zijn recht te laten komen, er is altijd wel hier of daar een weerkaatsing te zien. Maar in real life stoort dit allerminst. Je kan het een aandachtspuntje noemen voor het geval iemand zo'n glasschilderij overweegt te kopen, geen nadeel. Ook een pluim voor de verzending die snel was met een goede verpakking én de levering door de gespecialiseerde firma!

Niet van echt te onderscheiden!! En de prijs!!

Op mijn piepkleine balkon verbrand alles wat echt is binnen 2 maand, de volle zon erop, parasols iedere dag water geven, niets helpt. Dit jaar besloten het gezellig te maken met kunst en wat een geweldige producten!!! De rozen struiken en hortensia niet van echt te onderscheiden en voor een betaalbare prijs!!. Ik ben zo gelukkig met mijn gezellige bloembak.
Top ! Mooi materiaal ! Prijs / kwal iteit is 10 op 10 👍supertevreden met de aankoop ! Snel en goed verpakt geleverd ! Een adresje om te onthouden!!! De sokkel was niet zwart te verkrijgen , maar met de juiste verf heb ik dit opgelost ! Ons beeld komt er mooier en beter uit door de sokkel ! Topwinkel !!!

SUPER !!!!!!

Ik heb een spiegel besteld die helaas aankwam met wat gebroken randornamenten. Binnen een uur nadat ik dit gemeld had werd 50% van het aankoopbedrag gerestitueerd. Als dat geen ouderwetse service is......Ik beveel dit van harte aan.
Mijn bestelling is snel thuis afgeleverd. De stenen die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit en mooi verpakt in een organza zakje. Het zou leuk zijn om een flyer toe te voegen met wat tips over het bewerken van de stenen - Happy Stones. Of itips/deeen voor andere toepasssingen.
G K
Ger K.

Voelde gelijk goed aan.

Bij het zoeken naar ons gewenst product viel de site gelijk positief op. Goede keuze en schappelijke prijzen. Vervolgens goed kunnen bestellen en uiteindelijk snel en perfect geleverd. Geen enkel krukje of deukje. Helemaal niets op aan te merken.
Eliassen heb ik ervaren als een top bedrijf .Ik had een foute maat rotan manden besteld en zij hebben het keurig opgelost. Ook een groot compliment voor transport bedrijf Doesburg.Een geweldig behulpzame chauffeur. Dank
We zijn zeer tevreden over hun deskundigheid en klantvriendelijkheid. We zijn heel goed en zeer vriendelijk geadviseerd, met alle geduld en kennis. We hebben een grote waterval/ornament voor in de tuin gekocht, en zijn er superblij mee! Bedankt Peter!
Ik had wel verwacht dat ik mailtje zou krijgen dat de beelden weer leverbaar zouden zijn. Wist dat ze in januari er weer zouden zijn maar had ook door gegeven meerdere keren gevraagd Via mail. Ik wilde ze alle drie hebben. Op de website staat voor aan niet leverbaar. Verder in de website staat kan bestellen. En dan via robot vraagen daar hoor ik dat ze er weer zijn oke . gelijk bestellen. Vrouw met hand aan hoed . Nu heb ik ze kompleet.
Klantenservice prima! Order was niet geheel geleverd. Maar na 1 mailtje met de vraag waar de rest van mijn bestelling was ontving ik vrij snel antwoord. Excuses, fout, en binnen een half uur bericht dat de rest alweer klaarstond voor levering. Iedereen kan een fout maken, maar wel snel, adequaat en zonder gedoe opgelost! Mooie spullen overigens!
Ik had een aantal vragen over mijn bestelling en deze werden snel en duidelijk beantwoord via de mail. De bestelling stond klaar toen we aan kwamen en een medewerker hielp ons toen we nog wat extra's wouden meenemen.
De goede en fijne communicatie met daarbij een goede oplossing voor mijn probleem met de klantenservice. Zeer snel opgelost. Een aanrader om om bij Eliassen procucten te kopen.
Dat alles heel goed verpakt was en dat jullie hele mooie aparte decoratie o.a de schilderijen wat je niet zo gauw ziet.Voor de rest alles ie fewoon goed en hoeft niets aan verandert te worden.Top ga zo door!
Door Eliassen gebeld nadat ik in de bestelling had aangegeven dat ik de producten zou afhalen. Datum afgesproken maar na telefonisch contact was de afhaaldatum wijzigen geen probleem
Zeer behulpzaam en snelle verzending. Prettig telefonisch contact. Sowieso heel fijn dat ze telefonisch bereikbaar zijn. Lijkt een zeldzaamheid te worden tegenwoordig.

Olijfboom voor in salon

Ik heb een kunst olijfboom besteld en die is net echt. Prachtige boom . Zat ook heel goed ingepakt . Was er heel snel. Ga zeker een keer in Ammerzoden kijken

Beeld omarming

Prachtig beeld. Goed ingepakt.snelle bezorging. Wat wel beter kan is het invullen van je geboortedatum bij een klarna betaling. Je hebt niet de mogelijkheid om zelf je geboortedatum in te vullen.

Top service

Al vaker hier besteld,ruime keuze,snel geleverd en in goede staat bezorgd. De bezorging kan je goed volgen en ze zijn op tijd. Zeer goede service, op dezelfde dag twee bestellingen geplaatst en we hoefde maar een bezorging te betalen, dus Top gedaan. We bestellen hier graag weer in de toekomst.