eliassen.nl/nl/

6.635 reviews in totaal   410 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en stipte levering, de kwaliteit en het uiterlijk van de producten, en de zorgvuldige en stevige verpakking. Ook wordt de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd. Het brede, unieke assortiment en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden als grote pluspunten genoemd. Klachten en problemen worden doorgaans snel en correct opgelost. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of problemen met de bezorgdiensten, vooral met GLS, die als onbetrouwbaar en slecht communicerend wordt ervaren. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over beschadiging tijdens transport, trage of onduidelijke communicatie met de klantenservice, onduidelijke verzendkosten en de wens voor extra korting.

Reviewseliassen.nl/nl/

De mensen bij Eliassen zijn echt heel prettig. Denken graag met je mee. De stenen bank die ik bestelde was er snel en het aflevermoment werd ook goed met mij afgestemd. Enige reden waarom er geen 5 sterren zijn, is omdat de bank zelf niet makkelijk in elkaar te zetten was. Achteraf zagen we dat de bank bij Eliassen anders gemonteerd was dan het origineel. De poten stonden dichter naar het midden en op het origineel stonden ze aan de buitenkant. Ik begrijp nu ook waarom, want de schroeven waren te lang waardoor de poten niet op de juiste plek pasten. Er zitten inkepingen in de poot waar de schroef zou moeten komen. Maar gelukkig hebben we thuis spierballen en een haakse slijper. De schroeven zijn ingekort en de poten staan aan de buitenkant zoals het hoort. Nu is het een zeer dromerig plekje in de tuin.

Glasschilderij 150x100cm

Mijn aankoop was een glasschilderij en het item blijkt nóg mooier te zijn als verwacht! Een foto ervan voeg ik niet toe aangezien het heel moeilijk is om het schilderij op glas tot zijn recht te laten komen, er is altijd wel hier of daar een weerkaatsing te zien. Maar in real life stoort dit allerminst. Je kan het een aandachtspuntje noemen voor het geval iemand zo'n glasschilderij overweegt te kopen, geen nadeel. Ook een pluim voor de verzending die snel was met een goede verpakking én de levering door de gespecialiseerde firma!

Niet van echt te onderscheiden!! En de prijs!!

Op mijn piepkleine balkon verbrand alles wat echt is binnen 2 maand, de volle zon erop, parasols iedere dag water geven, niets helpt. Dit jaar besloten het gezellig te maken met kunst en wat een geweldige producten!!! De rozen struiken en hortensia niet van echt te onderscheiden en voor een betaalbare prijs!!. Ik ben zo gelukkig met mijn gezellige bloembak.
G K
Ger K.

Voelde gelijk goed aan.

Bij het zoeken naar ons gewenst product viel de site gelijk positief op. Goede keuze en schappelijke prijzen. Vervolgens goed kunnen bestellen en uiteindelijk snel en perfect geleverd. Geen enkel krukje of deukje. Helemaal niets op aan te merken.
We zijn zeer tevreden over hun deskundigheid en klantvriendelijkheid. We zijn heel goed en zeer vriendelijk geadviseerd, met alle geduld en kennis. We hebben een grote waterval/ornament voor in de tuin gekocht, en zijn er superblij mee! Bedankt Peter!
Klantenservice prima! Order was niet geheel geleverd. Maar na 1 mailtje met de vraag waar de rest van mijn bestelling was ontving ik vrij snel antwoord. Excuses, fout, en binnen een half uur bericht dat de rest alweer klaarstond voor levering. Iedereen kan een fout maken, maar wel snel, adequaat en zonder gedoe opgelost! Mooie spullen overigens!
Ik had wel verwacht dat ik mailtje zou krijgen dat de beelden weer leverbaar zouden zijn. Wist dat ze in januari er weer zouden zijn maar had ook door gegeven meerdere keren gevraagd Via mail. Ik wilde ze alle drie hebben. Op de website staat voor aan niet leverbaar. Verder in de website staat kan bestellen. En dan via robot vraagen daar hoor ik dat ze er weer zijn oke . gelijk bestellen. Vrouw met hand aan hoed . Nu heb ik ze kompleet.

Top service

Al vaker hier besteld,ruime keuze,snel geleverd en in goede staat bezorgd. De bezorging kan je goed volgen en ze zijn op tijd. Zeer goede service, op dezelfde dag twee bestellingen geplaatst en we hoefde maar een bezorging te betalen, dus Top gedaan. We bestellen hier graag weer in de toekomst.

Mooi beeld, maar heel vuil

Het artikel had ik online besteld en betaald. Het stond klaar en werd goed ingepakt. Jammer was, dat het duidelijk al langere tijd buiten had gestaan, heel vuil was en enkele kleine beschadigingen aan de voet had. Hoewel ik het er niet om heb afgekeurd, had het wel van tevoren vermeld mogen worden of had er iets aan de prijs gedaan kunnen worden.
Geïmporteerde review
Weer prachtig 3d metaal schilderij besteld.(Mijn 2de!)Volgende dag al in huis! Weer super goed ingepakt/verzonden. Weer verbaas ik me er over hoe knap dit is gemaakt. Zoveel toegevoegde waarde wat dan aan de muur hangt. Verveelt ook niet omdat het zo mooi is. Nergens zulke mooie 3d metalen schilderijen gezien. Chapeau! Ben er super blij mee!
Schilderijen zijn erg mooi Ik raad u aan om eens contact op te nemen met de vervoerder, Het zou 1 mei geleverd worden tussen 16.00 en 18.00 uur maar kreeg het op 4 mei na 20.00 uur. In de app kon ik op 2 mei lezen dat het niet geleverd kon worden omdat er niemand aanwezig was ?? Er was de hele dag iemand aanwezig!
Ik kreeg een mail dat het product dat ik wilde weer op voorraad was. Meteen besteld. 3 dagen later al in huis. Geen klein beeld maar een yoga beeld van 1.20. 4de beeld inmiddels. Bij alle 4 geweldige service. Goed verpakt ( in krat) en snel geleverd. Ontzettend mooie beelden
Geïmporteerde review
De stenen die ik bestelde waren van uitstekende kwaliteit om te schilderen. Ze waren absoluut niet stoffig, waardoor we onmiddellijk konden beginnen schilderen. Daarnaast waren de stenen veel goedkoper dan de stenen die ik op andere websites had gevonden.Bij onze bestelling kregen wij een gratis muts wat een toffe aanvulling was. Wij hadden deze stenen nodig voor in onze klas. De muts hebben we verloot onder de leerlingen. Ze waren hier heel blij mee!Voor het plaatsen van de bestelling had ik een vraag gestuurd over de levertermijn. Deze werd snel beantwoord! Heel tevreden!
Goede uitleg, mooie spullen, veel keus! Onze gekochte spullen werden bezorgd door expeditiebedrijf wat rijdt voor Eliassen...ook keurig geregeld! Onze tuin is opgeknapt door de tuinvazen!
Ik heb platte stenen besteld, om op te tekenen. Ze zien eruit zoals verwacht en werden snel geleverd in een mooi zakje! Lekker gladde en mooie stenen. Fijn om mee te werken.

Zocht een speciaal apart bankje en vond het bij Eliassen

Zag het bankje Alex voor een mooie prijs op jullie website staan en het zonder twijfel ook direct besteld. De bezorging ging razendsnel en ook zeer klantvriendelijk. Dus als je iets bijzonders zoekt raad ik Eliassen graag aan. Mooie site met mooie artikelen.
Geïmporteerde review
Het water ornament is werkelijk prachtig. Gezien de gunstige prijs had ik het meer plastic ogend verwacht. Maar de kleur is super en het ziet er absoluut premium uit en staat binnen, wat eigenlijk niet de de bedoeling was was, voor binnen zouden we nog kijken , en hadden verwacht daar meer aan kwijt te zijn. Maar deze is perfect binnen en voor buiten zoek ik nu nog iets voor in
geweldig geholpen er moesten keien ingekocht worden om te bestempelen of beplakken met een logo, we kregen een zakje met diverse verschillende maten en goed advies , waarna we heel eenvoudig een keuze konden maken. er zat een hele leuke attentie bij.
Het contact verliep heel fijn en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Bij de levering zat er ook nog een leuk presentje bij. Dit maakt je dag echt goed. Ik bestel hier zeker nog een keer!

Leuk

Ik heb de artikelen nog niet binnen, dus daar kan ik nu nog niet over oordelen, ik vindt het alleen heel triest dat GLS heel lang over doet voor dat het bezorgd is. Is uiteraard niet de schuld van Eliassen