bedrijfsverlichting.nl- Logo - Beoordelingen

bedrijfsverlichting.nl
Beoordelingen:

96 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden539 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bedrijfsverlichting.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klantenservice was goed bereikbaar en de dame wist mijn vragen naar mijn tevredenheid te beantwoorden. Vandaag (10/01) is het pakket in goede orde gearriveerd, eerder dan ik had verwacht. Heel blij. De lamp was goed verpakt en ziet er degelijk uit. Nu nog de electriciën waarschuwen dat de lamp kan worden aangebracht. Hoe het de montage verloopt, weet ik nu nog niet

de meest kritische beoordeling

8 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betaalsysteem op orde maken ideal geeft bij bedrijfsverlichting heel vaak server niet gevondwn aan
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(77)
(17)
Resetten
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Inbouwledverlichting geen plug en play, en past niet in doos.

Ik heb bij u een inbouwledverlichting voor de trap gekocht, drie onderdelen werden samen als set aangeboden. Helaas geen plug en play. Het lampje had een stekker halverwege het draadje, de voeding van het led had een andere stekker. Alles samen te veel voor een inbouwdoos van 40mm diep.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle reactie en levering. Een verbeterpunt zou zijn de klant een berichtje te sturen als de bestelling wordt verzonden. Dit ook omdat we dan de klant kunnen inlichten waar het afgeleverd gaat worden.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lamp stuk na ontvangst. Prima geregeld.

Na ontvangst van de bestelling bleek dat één van de lampen stuk was. Prima geholpen door klantenservice en de volgende dag een nieuwe lamp. Top!!
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en makkelijke bestelling en denken heel erg met je mee
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is netjes geleverd zoals overeengekomen
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klantenservice was goed bereikbaar en de dame wist mijn vragen naar mijn tevredenheid te beantwoorden. Vandaag (10/01) is het pakket in goede orde gearriveerd, eerder dan ik had verwacht. Heel blij. De lamp was goed verpakt en ziet er degelijk uit. Nu nog de electriciën waarschuwen dat de lamp kan worden aangebracht. Hoe het de montage verloopt, weet ik nu nog niet
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn en passend advies, ze denken altijd mee ook als er een alternatief nodig is. Goed bereikbaar per mail en telefonisch en snelle levering
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klantvriendelijk

Snelle reactie op mijn gestelde vragen per mail en aanvullende info ontvangen. Hierna het artikel besteld en snel ontvangen.
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tijdens de feestdagen verlichting besteld en dit werd 3 januari al geleverd. Top. Snelle levering en goed product.
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Telefoontje gehad omdat ik iets verkeerd besteld had, perfect waar vind je z’n service
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke lamp, snelle service en mooie prijs Heel blij mee
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service + topkwaliteit materiaal

Snelle service, vriendelijk contact, topmateriaal
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
in 1 woord geweldig snel als het licht
Beoordeling melden