Feestbazaar- Logo - Beoordelingen

Feestbazaar

1.471 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.732 beoordelingen in totaal

14 mrt 2024
Omtrent de kwaliteit van de spullen kan ik weinig commentaar hebben. De prijs zegt wat over de gebruikte materialen, maar dat kan je weten van te voren. Waarmee ik trouwens niet wil zeggen dat het slecht spul is! Wat ik erg fijn vind aan Feest Bazaar, is de snelheid waarmee de bestelling wordt verzameld, verpakt en verzonden, werkelijk top!
BK
Berend K.
Winsum-Groningen

7 feb 2024
Het paketje kwam mooi op tijd binnen. Het kostuum was ik redelijk teleurgesteld over omdat ik voor dat geld wat betere kwaliteit had verwacht. Maar dat ligt misschien meer aan het merk van het kostuum dan feestbazaar zelf. Gelijk retour gedaan, dat ging makkelijk via de site. Retourlabel gekocht en gelijk op de bus. Nog even afwachten hoe dat afloopt, maar ik heb er vertrouwen in dat dat goed komt. Jammer dat ik de verzendkosten nu 2x heb moeten betalen en zonder kostuum zit, maar dag is het risico van online shoppen. Over het algemeen tevreden.

Beoordelingen voor Feestbazaar

Resetten
RR
Ramona-Raymonde R.
KAPELLE OP DEN BOS
4 okt 2024
3 okt 2024
Ik wil feestbazaar zelf niet negatief beoordelen. Alleen het product wat ik gekocht heb wel. Ik heb voor halloween 3 liter nepbloed gekocht. Dat is echt heel slechte kwaliteit. Het lijkt op de verste verte niet op. Het is een licht rode vloeistof op oliebasis.
RM
Ruud M.
Sittard
https://www.feestbazaar.nl/complete-zombie-outfit-halloween.html dit zombie kostuum heeft het masker een haarnetje onder de pruik maar verder zit het erg los... het masker zelf is slechts alleen een voorkant, zonder elastiek o.i.d.
2 okt 2024
Ik duidt maat 40/42 aan en krijg maat 52 toegestuurd. Blijkt dat de gevraagde maat niet voorradig is. Je kan de maat dan bij de bestelling niet veranderen. De maat die nog wel voorradig is wordt dan automatisch geleverd.
5 okt 2024
Ballonnen besteld. Bij een aantal ging het rietje er niet in en moesten we zelf een gaatje prikken en afdekken met plakband. Slecht product. Wel snel en netjes geleverd.
9 okt 2024
Verkeerde bestelling gekregen doen niet hun best om dit te wisselen. Bloesje was niet meer leverbaar pech voor mij bestel nooit meer daar
9 okt 2024
Ordered one size and got another size, completely nothing like my order
retour zending nog naar enkele weken nog steeds niet verwerkt.
CG
corina g.
Nieuw-Buinen
Wel al de factuur ontvangen maar nog geen producten
Product van slechte kwaliteit echt heel jammer
15 okt 2024
GP
Gerda P.
Oudewater
18 sep 2024
de hele snelle levering. vaak wordt er gezegd/geschreven dat als voor een bepaalde tijd besteld hebt, de volgende dag in huis is. vaak is het een soort reclame stunt om mensen te trekken. jullie zeggen het niet alleen, maar doen het ook. chapeau.
2 sep 2024
Goede en snelle levering. Niet alle hoedjes waren allemaal helemaal gaaf, maar voor mijn doel prima bruikbaar en zeker voor de prijs.
12 sep 2024
De service, toen wij appte dat we er niet uitkwamen. Super hulp gehad!!
24 sep 2024
Makkelijke website. Snelle verzending en prijs kwaliteit prima
22 sep 2024
Snelle bezorging van het "welkom thuis" spandoek , heel fijn
10 sep 2024

vlotte service

Email werd direct beantwoord. Vlotte service
2 sep 2024
Alles correct en vlot verlopen.