bodystore.nl
Beoordelingen:

610 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.660 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor het eerst gebruikt ondertussen is het nu een maand dat ik het gebruik, was eerst zeer sceptisch over het product... maar het werkt echt. Chocolade smaak is mijn favoriet, ik drink alle dagen 1 Shake van 575 ml met 4 a 5 scheppen poeder. Ben ondertussen op 1 maand tijd 3 kilo aangekomen🙌🏽🙌🏽, mits ik schildklier patiënt bent is het niet van zelf sprekend om bij te komen omdat ik een veel te snelle werking heb. Nu heb ik 4kg besteld om mijn kilo's bij te onderhouden.

Meest relevante negatieve beoordeling

28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn huisnummer is cijfervormig met een letter en die mogelijkheid was er niet online bij het ingeven van mijn adres. Ik heb de letter dan bij toevoeging geplaatst en is dan weggelaten geweest om de één of andere reden dat ik niet begrijp. Dat heeft me bij levering van het pakje veel te veel stress berokkend. Dit had kunnen vermeden worden indien het vakje huisnummer het toelaat een letter toe te voegen aan de nummer. Misschien had ik een spatie tussen cijfer en letter dienen te laten, maar dat heb ik niet geprobeerd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodystore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(2)
(13)
Resetten
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Inaccurate website & Slow Customer Service

One of the supplements I purchased specifically because the website stated it was soy free. When it arrived, the packaging clear states it contains soy. I emailed customer service to ask about the return and refund process and have not heard a response yet.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
I never received the packaged. When many days past i decided to check what's wrong. The PostNL shows the package as delivered, but it was never delivered and no notes were ever left indicating any delivery...
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging

De bestelling werd bij de “buurman” bezorgd. In werkelijkheid was was dat 10 straten verder.
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bonjour, Je n'ai pas encore reçu ma commande. J'aimerai la recevoir le plus tôt possible. Merci, Michel LEONG
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
vaak niet op vooraad en dan te hoge verzend voor 1 produkt
Beoordeling melden
EL
Elske L.
Rotterdam
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn huisnummer is cijfervormig met een letter en die mogelijkheid was er niet online bij het ingeven van mijn adres. Ik heb de letter dan bij toevoeging geplaatst en is dan weggelaten geweest om de één of andere reden dat ik niet begrijp. Dat heeft me bij levering van het pakje veel te veel stress berokkend. Dit had kunnen vermeden worden indien het vakje huisnummer het toelaat een letter toe te voegen aan de nummer. Misschien had ik een spatie tussen cijfer en letter dienen te laten, maar dat heb ik niet geprobeerd.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop volgens mij in de eerste bestelling voor 100 euro, van jullie kant vond ik de waardering (matig) geeft niet het gaat onm de producten. En die zijn goed.
Beoordeling melden
DS
DI S.
Waterloo
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
BEDRIJF BODYSTORE IS MISCHIEN GOED MAAR TRANSPORTEUR POST NL VERSCHIKELIJK commande #000075623) N° POST NL 3SDKTN8509812 GEEN PHOTO VAN PAK WANT NIET GEKREGEN
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er stond dat er binnen 4 uur reactie zou komen op mijn mail. Inmiddels is er een week verstreken en heb ik nog geen reactie.
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Seal kapot

Misschien zit het niet aan jullie, maar de seal van mijn bestelling heb ik wel kapot ontvangen.
Beoordeling melden
EL
Elske L.
Rotterdam
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Probleem met mijn account oplossen, zie mails en telefoontjes
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niets ontvangen, ik wacht al 4 weken
Beoordeling melden
RS
Randolph S.
Den Haag, Niederlande
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
GABA was één grote klont ipv poeder. :(
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending niet volgens afspraak
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb nooit mijn bestelling gehad
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
niets ontvangen
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen ontvangst
Beoordeling melden
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden