bodystore.nl
Beoordelingen:

610 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.660 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor het eerst gebruikt ondertussen is het nu een maand dat ik het gebruik, was eerst zeer sceptisch over het product... maar het werkt echt. Chocolade smaak is mijn favoriet, ik drink alle dagen 1 Shake van 575 ml met 4 a 5 scheppen poeder. Ben ondertussen op 1 maand tijd 3 kilo aangekomen🙌🏽🙌🏽, mits ik schildklier patiënt bent is het niet van zelf sprekend om bij te komen omdat ik een veel te snelle werking heb. Nu heb ik 4kg besteld om mijn kilo's bij te onderhouden.

Meest relevante negatieve beoordeling

28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn huisnummer is cijfervormig met een letter en die mogelijkheid was er niet online bij het ingeven van mijn adres. Ik heb de letter dan bij toevoeging geplaatst en is dan weggelaten geweest om de één of andere reden dat ik niet begrijp. Dat heeft me bij levering van het pakje veel te veel stress berokkend. Dit had kunnen vermeden worden indien het vakje huisnummer het toelaat een letter toe te voegen aan de nummer. Misschien had ik een spatie tussen cijfer en letter dienen te laten, maar dat heb ik niet geprobeerd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodystore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(511)
(79)
Resetten
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Zoals altijd erg tevreden over bodystore. Site is overzichtelijk, prijs vehouding is goed. Zeer aan te bevelen.
Beoordeling melden
MD
Marc D.
België
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

algemeen zeer tevreden

Goede prijzen, brede keuze aan voldoende sterke producten, zeer goede verzendtermijnen. Ben altijd zeer tevreden geweest met bodystore.
Beoordeling melden
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik woon in Frankrijk en had heel snelle levering, superfijn. Sneller dan als ik iets in Frankrijk zelf bestel. Heel fijn!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
- correcte levering - info over producten op de website - goede communicatie en nakomen van toezeggingen
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
the only problem is that everything is in Dutch. An English or French version would be useful.
Beoordeling melden
GM
Georges M.
Belgié _ Gent-
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kan 99 percent op jullie rekenen, spijtig dat er soms producten niet aanwezig zijn
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn van goede kwaliteit. Snelle levering en houden je goed op de hoogte
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en levering. Prijzen liggen alleen iets hoger dan andere.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten zo als gesproken. Goed communicatie. Verzenden kan sneller zijn
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dank voor de snelle verzending

Dank voor de super snelle verzending. Alles in goede orde ontvangen.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering ,netjes verpakt en een ruim assortiment, toppie!!!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
geweldige klantenservice , snel handelen als er vragen zijn.
Beoordeling melden
MF
Marijke F.
Heerenveen
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed

Levering op tijd, juiste informatie, goede producten
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alleen maar positieve ervaring met deze levering.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en binnen de gewenste termijn.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke website en snelle verzending
Beoordeling melden
JD
J.R. d.
Loenen aan de Vecht
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede communicate

goede communicate , snelle verzending
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Delivered on time as described.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fast shipping, quality products
Beoordeling melden