LaVendi Skincare- Logo - Beoordelingen

LaVendi Skincare
Beoordelingen:

106 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden300 beoordelingen in totaal  

4,96
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze week weer eens bij la Vendi geweest. Was weer veel te lang geleden 🙈. Had een afspraak bij Marly. Wat een gezellige dame ook. Een "heerlijke" behandeling gehad gehad en zie er nu weer fris uit. Tot volgende jaar Marly. Hele fijne en gezellige feestdagen gewenst aan alle medewerkers van La Vendi....🎄🎅🏼😘. Jullie zijn toppers!!!

Meest relevante negatieve beoordeling

29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het pakket nog niet ontvangen, dus kan geen beoordeling geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed en mooi verpakt! Hele fijne producten
Beoordeling melden
WP
W P.
ROTTERDAM
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

Super snel binnen 1 dag al in huis 👍👍
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
6 dagen geleden
We doen ons best, dankjewel voor je beoordeling!!
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering van mijn productjes die ik dagelijks gebruik ! Zal zeker nog bestellen in de toekomst, mooi verpakt ook ! Top top service!
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
6 dagen geleden
Wat leuk! Bedankt voor je beoordeling!
WP
W P.
ROTTERDAM
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
WP
W P.
ROTTERDAM
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geweldig

Wat een service 1 dag wachten op je bestelling en nog een extra verrassing erbij. Echt top.👍🙂
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
6 dagen geleden
Leuk om te lezen, dankjewel!
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne service
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel prettig advies, een goede beschrijving van het product in de webshop, snelle service en een persoonlijke touch. Aanrader!
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
6 dagen geleden
Leuk om te horen, veel plezier van de crème!
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch product en zeer snelle levering . Helemaal tevreden met deze service :)
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
6 dagen geleden
Dankjewel!!
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lavendi is top! Lieve, zeer attente mensen. Ze zijn heel kundig in hun vak. Geweldige producten met altijd een lief woordje en/of een attentie. Dankjewel!!!
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
6 dagen geleden
Wat leuk om te lezen, lief van je!
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Rustgevende behandelingen.
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
6 dagen geleden
Dankjewel voor je beoordeling!
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig geleverd met een persoonlijk kaartje en een cadeautje. Helaas niet snel geleverd maar dit kwam door de drukte bij PostNL
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon een fijn en heel professioneel bedrijf
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
24 jun 2024
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het goed bevalt.
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi verpakt, leuk tekstje erbij, prima
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
24 jun 2024
Bedankt voor de review. We doen altijd ons best er een leuk pakketje van te maken!
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Brede product keuze en snelle levering.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij LAVENDI kom je in professionele handen terecht. Een echte aanrader is de Exilisbehandeling voor gezicht en hals, deze geeft een mooi en vol gevoel aan de huid.
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten.. erg snelle levering! Goede service, helemaal top!
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
7 jun 2024
Dankjewel voor de lieve woorden!