LaVendi Skincare- Logo - Beoordelingen

LaVendi Skincare
Beoordelingen:

99 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden265 beoordelingen in totaal  

4,98
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 feb 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
LaVendi Skincare voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Altijd super snel geleverd en leuke samples en altijd een aardige groet.
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering met een lieve groet op het kaartj👌
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het brengt heerlijk op ! Geeft ook nog iets een tintje👌🏻 De verpakking en persoonlijke benadering is echt goed!
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product binnen 1 werkdag binnen, Super service en dan ook nog diverse samples, heel erg blij mee.
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

De kracht van de dienstverlening van Lavendi

De kracht van de dienstverlening van LaVendi zoals ik die al jaren ervaar: persoonlijk contact, zeer deskundig en grote betrokkenheid
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd leuke samples bij iedere bestelling!
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer professioneel advies en goede service
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

reactie snelle De

reactie snelle De
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik doe de beoordeling nav voorgaande bestelling. De bestelling van vorige week heb ik namelijk nog niet ontvangen. Alwel zijn er meldingen verschenen dat de bezorger onderweg is maar niet wanneer en hij is nog niet geweest vandaar..
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne en snelle levering!

Snelle levering, handgeschreven briefje erbij wat de levering toch wat persoonlijker maakt en heel fijn wat monsters van het merk wat ik gekocht had. Superfijn voor de vakantie.
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
my favorite skincare brand in the world. I see results on my skin. nice scent and nice packaging. Thanks for the fast delivery, I will order more.
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling komt keurig verpakt met een te lief briefje .. zo fijn
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag mijn bestelling binnengekregen. Met daarbij een lief kaartje met een goede tip en war samples om het uit te proberen! Ik ben er helemaal blij mee! ❤️
Beoordeling melden
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling snel ontvangen met een heel lief (handgeschreven!) kaartje erbij. Wordt erg gewaardeerd!
Beoordeling melden
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dik tevreden, zoals altijd!
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Net een cadeautje!

Snelle bezorging. Netjes ingepakt met wat samples en een persoonlijk briefje. Net een cadeautje! Erg leuk!
Beoordeling melden