LaVendi Skincare- Logo - Beoordelingen

LaVendi SkincareReviews

: 114Uitstekend

4,94

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

65 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

114 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(4)
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022 
Snelheid van levering Goed mailcontact
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jun. 2022
Snelle service en netjes ingepakt..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022 
Fijne webshop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
Snelle levering, kleine attentie met kaartje, goed bevestigd per mail. Jammer dat het nooit in de aanbieding is deze geweldige crème. Wat niet is kan nog komen , top service in ieder geval en hele fijne producten!
Beoordeling melden