meyerbroeken.nl
Beoordelingen:

236 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.455 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De broek is en zit me perfect maar de vervoerder die u gebruikt is een ramp. UPS belt niet aan maar de bezorger stuurt dan een email dat je niet thuis bent. Volgende opnieuw wederom hetzelfde verhaal. Toen door laten sturen naar ophaalpunt kreeg email dat het daar lag. BoIj ophalen bleek dat niet zo te zijn. Vandaag dacht ik ga er nog maar eens heen zonder bericht en toen was het wel. Deze ervaring heb ik met UPS afleveringen meestal. Ik raad u DHL of PostNL aan die zijn stipt.

de meest kritische beoordeling

22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
We bestellen 3 dezelfde maat broeken en krijgen 1x mini maat erbij, zo apart en heel irritant. Plus je krijgt wel mail dat je besteld hebt, maar niet het vervolg dus wanneer het binnen komt en met welke vervoerder. Voor zulke dure broeken verwacht ik eigenlijk wel meer service.
MD
Miriam D.
Moordrecht
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor meyerbroeken.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(8)
(1)
(3)
Resetten
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levertijd zou korter kunnen…
Beoordeling melden
Antwoord van meyerbroeken.nl
7 mei 2024
Lieber Kunde, auf unserer Homepage machen wir darauf aufmerksam, dass der Versand 4-9 Tage dauern kann. Siehe Link unten: https://www.meyerbroeken.nl/en_nl/buyerinformation#free-delivery Der Versand zu Ihnen hat 5 Tage gedauert. Gerne können Sie uns auch vor der Bestellung telefonisch kontaktieren, um die Lieferzeiten zur erfragen. Ihr MEYER SERVICE TEAM
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima broek, matige omstandigheden

Prima broek, jammer van de kostbare verpakking. En het verbaast me ook dat de broek on-line bij de leverancier dezelfde prijs heeft als in de winkel, terwijl de winkel een veel lager marge heeft op het product.
Beoordeling melden
Antwoord van meyerbroeken.nl
7 mei 2024
Gerne können Sie die Bewertungen näher erläutern, damit wir eine Möglichkeit haben uns zukünftig Kundengerecht zur verbessern. Ihr MEYER SERVICE TEAM
MD
Miriam D.
Moordrecht
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niet geheel tevreden.

We bestellen 3 dezelfde maat broeken en krijgen 1x mini maat erbij, zo apart en heel irritant. Plus je krijgt wel mail dat je besteld hebt, maar niet het vervolg dus wanneer het binnen komt en met welke vervoerder. Voor zulke dure broeken verwacht ik eigenlijk wel meer service.
Beoordeling melden
Antwoord van meyerbroeken.nl
23 okt 2023
Goededag, Hartelijk dank voor uw bestelling en uw interesse in MEYER. Je hebt 2 broeken in Duitse maat 31 (taillebreedte 125 cm) besteld. Jeansmaten worden aangegeven in inches en moeten worden omgerekend. Je hebt de jeans besteld in inchmaat 31/32 (taillebreedte 85 cm). In dit geval is het getal 31 hetzelfde, maar qua grootte ver uiteen. Deze fout komt vaak voor. De jeans zou geschikt zijn in maat 48/32. Helaas bieden wij dit model niet in deze maat aan. We hebben u de e-mail met de DHL-trackingcode op 15 oktober 2023 om 10:01 uur gestuurd. Controleer ook uw spammap. Wij sturen deze e-mail nogmaals naar u door als bewijs. De te kleine spijkerbroek kun je kosteloos naar ons terugsturen met behulp van het bijgevoegde label. We sturen je per e-mail een link naar onze maatadviseur, evenals een selectie jeans in maat 48/32. Met vriendelijke groeten
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind maart 56 ( recentelijk terug gestuurd) veel te wijd over de benen Het is dan een te slobberige broek Noem het voor gemak Voledammer model
Beoordeling melden
Antwoord van meyerbroeken.nl
27 jun 2023
Goede dag, bedankt voor je bericht en je commentaar. We hebben gezien dat je een broek hebt besteld in Regular Fit en Perfect Fit. Als deze voor jou te wijd zijn in de pijpen, raden we je aan om een van onze slim fit broeken te proberen: https://www.meyerbroeken.nl/en_nl/trousers-and-belts?fit%5B0%5D=Slim%20Fit We geven je graag vooraf telefonisch advies over onze pasvormen. Visueel kunnen onze broeken er op de modellen vaak anders uitzien dan in werkelijkheid, omdat ieder mens andere sterke benen heeft. Als je vragen hebt, horen we graag van je. Freundliche Grüße / Best regards MEYER-HOSEN AG Service Team Hauptstraße 30 51580 Reichshof-Denklingen Phone: +49 2296 9812-390 Fax: +49 2296 9812-65 E-Mail: Service@meyer-hosen.com Internet: www.meyer-hosen.com
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb recentelijk een broek gekocht en drie keer gedragen (SLIMFIT) maat 56 en hij slobbert nu al Hoe nu verder!!!
Beoordeling melden
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Maten van broeken niet eenduidig. Daardoor 2 van 3 broeken retour moeten zenden. W38 L34 is niet overal hetzelfde.
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van besteld product! Geen idee voor verbetering van bestelling en verzending!
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijker aangeven welke stof cq broek geschikt is voor zomer temperatuur
Beoordeling melden
Antwoord van meyerbroeken.nl
10 jul 2023
Goede dag, Bedankt voor uw opmerking. Ga als volgt te werk in onze online shop: Klik op de drie horizontale lijnen linksboven om het menu te openen. Selecteer alle broeken en riemen Vervolgens kunt u aan de linkerkant het seizoen filteren. Selecteer zomer Nu worden alle pure zomerkwaliteiten getoond. We adviseren u ook graag telefonisch op: +49 2296 9812 390 Freundliche Grüße / Best regards MEYER-HOSEN AG Service Team Hauptstraße 30 51580 Reichshof-Denklingen Phone: +49 2296 9812-390 Fax: +49 2296 9812-65 E-Mail: Service@meyer-hosen.com Internet: www.meyer-hosen.com
MV
Mieke v.
Rotterdam
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
1 broek ontvangen maar het is 2x afgeschreven en mijn geld nog niet terug
Beoordeling melden
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zorgen dat zending er eerder is dan klant tevredenheid onderzoek
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Best snel geleverd. Stof viel tegen voor zo’n dure broek.
Beoordeling melden
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden