www.bunzlaucastle.nl- Logo - Beoordelingen

www.bunzlaucastle.nl

496 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.780 beoordelingen in totaal

23 nov 2023
Alles snel, volgens afspraak en zorgvuldig verpakt geleverd. En wat verkopen jullie toch leuke produkten!

14 dec 2023
Ik heb een cadeaubon van 50 euro besteld en na vijf dagen heb ik deze nog niet in huis. Op de website staat dat voor drie uur besteld en dan heeft u het bestelde de volgende in huis. Ook de e-mail klopte niet. Daarin stond dat het bestelde via DHL verstuurd is en dat ik het bestelde kan volgen. Niets daarvan. Het is via de post verstuurd en dus kan ik het niet volgen. Heel teleurstellend. Ik heb de cadeaubon tijdig voor mijn jarige collega besteld en nu is het de vraag of het op tijd aankomt. Ik heb er nu al twee keer over gebeld. Echt teleurstellend.

Beoordelingen voor www.bunzlaucastle.nl

Resetten
4 sep 2024
28 aug 2024
Prachtige mokken, zeer snelle levering en stevig verpakt. Ik ben er heel blij mee en ben van plan om de artikelen van mijn verlanglijstje stuk voor stuk te bestellen. Iedere keer een beetje, dan heb je een servies voor het leven.
30 aug 2024
Bedankt voor de mooie review! Veel plezier van je aankoop. Groet, Team Bunzlau Castle.
17 aug 2024
Goed verpakt en de volgende dag in huis, de kopjes zijn zoals altijd weer prachtig.

Ongelooflijk snel!

Snel verzonden en goed verpakt. Wat een mooie collectie!
2 sep 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van het servies! Groet, Team Bunzlau Castle
22 aug 2024
Supersnel geleverd en heel goed ingepakt
22 aug 2024
Snelle levering en zeer veilig verpakt.
15 aug 2024
Snel geleverd en heel goed ingepakt!!
31 aug 2024
Mooi servies waar je blij van wordt
2 sep 2024
19 aug 2024
Mooie product en goede service
24 aug 2024
IO
5 aug 2024
3 aug 2024
18 jul 2024
Als je bij Bunzlau Castle iets besteld, heb je het altijd heel snel in huis. Het serviesgoed wordt altijd met zorg verpakt, zodat het ook heel aankomt. Super tevreden!
19 jul 2024
Bedankt voor deze mooie review, veel plezier met je aankoop! Groet, team Bunzlau Castle