bunzlaucastle.nl- Logo - Beoordelingen

bunzlaucastle.nlReviews

: 3.984Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bunzlaucastle.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bunzlaucastle.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bunzlaucastle.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bunzlaucastle.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bunzlaucastle.nl

558 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.984 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 feb. 2022
Mijn vriendje (50+) heeft een Bunzlau servies, dus ik loer er al twee jaar naar. Een paar dagen geleden kreeg ik een goeie beoordeling op school (moet je je voorstellen, 43 jaar en weer in de schoolbanken) en toen dacht ik, fuck it, ik doe mezelf een theepot cadeau. En nu is ‘ie er… 2 liter, Belle Fleur, plús een stoofje en twee mokken en ik moet gewoon huilen, zo mooi vind ik het. Wat een prachtig spul hebben jullie. Hulde hulde hulde. Ik ben fan. En ik ga natuurlijk dingen kopen die vriendje niet heeft, zodat, als we gaan samenwonen (als we later groot zijn), we niks weg hoeven te doen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


18 dec. 2022
Feit dat jullie DHL is als enige vervoerder hebben acht ik negatief DHL schiet zwaar tekort op particulier niveau (in 2 maanden tijd ; 11 pakketten verzonden : 4 stuks zijn zoekgeraakt) De service/klantenafdeling/coulance afhandeling is bedroevend (robot-matig) men doet echt niks met de DHL-tekortkomingen. Ik ben benieuwd wat voor reactie ik van bunzlau ga krijgen mvg i. reijniers
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bunzlaucastle.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
De snelheid waarmee de bestelling werd verwerkt en de goede telefonische bereikbaarheid. Aardige medewerkers die betrokkenheid tonen. Het servies heb ik al jaren en heb nu een uitbreiding gekocht. Nieuwe motieven, maar even mooi! Jammer dat je een bezorgdatum kunt kiezen, maar dat daar niet goed naar gekeken wordt. Verder heel tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van bunzlaucastle.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. Excuses dat het niet op de juiste datum is bezorgd. Geniet van je aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Prachtige producten, geweldige service wanneer iets niet beschikbaar is en super snelle verzending. Alles keurig verpakt in zoveel beschermend materiaal dat er nog nooit iets kapot is aangekomen.
Beoordeling melden
Antwoord van bunzlaucastle.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je reactie!
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Prachtige, fijne kwaliteit en een origineel design. Een absolute aanrader. Mooi en verzorgd verpakt zonder gebruik te maken van het vervuilende plastiek.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Mooi servies en erg sterk. Levering en afhandeling prima. Had wel wat moeite met de website, werkte niet altijd even handig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Bestellen en afrekenen via de site ging makkelijk. Aflevering comform bevestiging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Het telefonisch gesprek met een mevrouw. Zij dacht goed mee met de oplossing.
Beoordeling melden
Antwoord van bunzlaucastle.nl
12 jan. 2023
Wat fijn dat we je konden helpen en bedankt voor je beoordeling.
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Mooi produkt alleen die papieren stickers ( 3 st. op een klein kopje) PFFFFF
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
 
Prachtig tafelkleed van een mooie kwaliteit. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Alles ging zoals verwacht, geen 'gedoe'. Snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van bunzlaucastle.nl
17 jan. 2023
Bedankt voor je reactie. Veel plezier met je bestelling!
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Prachtige spullen. Snelle levering. Keurig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
In een wip was de bestelling hier, mooi verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
 
Snelle levering, goed verpakt, mooi serviesgoed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Ruime keuze, snel bezorgd en super verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Prima kwaliteit, mag wel wat goedkoper
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Prachtige kwaliteit. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle bezorging en netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van bunzlaucastle.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je reactie en veel plezier met je aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Perfect ingepakt en verzonden!
Beoordeling melden
Antwoord van bunzlaucastle.nl
12 jan. 2023
Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je aankoop.
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Bestelling prima afgehande
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Snel en goed geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel, duidelijk
Beoordeling melden