volero.nl

33.364 reviews in totaal   1.519 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.519 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 29 sep 2023

volero.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie

Klanten zijn doorgaans tevreden over de kwaliteit van de kleden en prijzen vaak de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het bezoek aan de fysieke winkels wordt gewaardeerd door het vriendelijke personeel en het goede advies. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk, bereikbaar en oplossingsgericht ervaren. Ook het retourneren verloopt eenvoudig en snel, met duidelijke communicatie en snelle terugbetaling. Daarnaast wordt de website geroemd om het overzicht en het gebruiksgemak. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren teleurstelling over de levertijd, vooral bij vertragingen en gebrekkige communicatie. De kwaliteit van de kleden is soms inconsistent of valt tegen. De manier van verpakken — opvouwen in plaats van oprollen — leidt geregeld tot vouwen en kreukels die moeilijk verdwijnen. Enkele klanten vinden dat de prijs niet altijd de kwaliteit rechtvaardigt. De klantenservice wordt soms als traag of omslachtig ervaren. Verder komt het voor dat informatie over levertijden of prijzen op de website niet altijd klopt en dat er bij retourneren soms vertraging optreedt.

Reviewsvolero.nl

Super mooi tapijt

Na twee keer een tapijt bij een ander bedrijf te hebben gekocht waarbij het tapijt ontzettend veel pluisjes losliet, waren we eerlijk gezegd best huiverig om weer een tapijt te bestellen. Omdat we eerder al eens bij Volero hadden besteld en daar toen erg tevreden over waren, toch de gok gewaagd. En wat een goede keuze! Het tapijt is echt van topkwaliteit: mooi, stevig, voelt kwalitatief aan en laat totaal geen pluisjes los. We zijn er superblij mee en zouden hier zeker opnieuw bestellen! Echt een aanrader als je op zoek bent naar een mooi en kwalitatief tapijt.
Wij zijn in de showroom in Amsterdam ZO geweest. Wij werden uitstekend geholpen door de mevrouw in de winkel . Verteld dat wij hond haden en kleinkinderen die weleens wat omgooien . Wij werden goed geadviseerd wat voor kleden wij het beste konden uitzoeken en hoe evt een vlek er uit te halden . Zelfs een kop koffie gekregen. Komen zeker terug als wij weer een ander vloerkleed willen kopen... en het is betaalbaar
J H
Jane H.

Ik heb er nou 3

Eerst één kleed gekocht, het was zo mooi dat ik er nog twee heb besteld. Ze liggen buiten op het balkon, en houden heel veel hitte tegen. Er liggen tegels onder die bloedheet werden als het warm is, en die hitte vasthouden. Nou geen last meer van verbrande voetzolen, het blijft echt koeler, en het is zoveel mooier! Het zijn echt prachtige vloerkleden! Na herhaalde regenbuien en een paar hittegolven is het eerste kleed nog steeds even mooi! De andere twee liggen er pas, maar ze zijn hetzelfde, dus ik verwacht dat ook die mooi blijven. Echt een aanrader!

Oprollen!!!!

De bij Volero bestelde vloerkleden.zijn tijdig gearriveerd. Tevoren had u aangegeven dat de kleden niet in opgerolde staat maar in samengevouwen toestand zouden worden geleverd. Het zou dan wel meerdere dagen duren eer ze volledig "ontkreukt" zouden zijn. Nadat de kleden uit de verpakking waren en op hun plek lagen waren er vele kreukels en vouwen. Sommigen dermate hoog dat een valpartij niet uitgesloten was. Gelukkig is dit tot nu niet gebeurd maar de kreukels zijn weliswaar verminderd maar nog onmiskenbaar aanwezig en vergen opletten. Ik deel u hierover vooral mede dat dit het plezier in onze nieuwe aankoop danig negatief heeft beïnvloed. Voor de toekomst zal deze verzendwijze van doorslaggevend belang zijn op het doen van een volgende aankoop. Dringend advies is dan ook deze verzendwijze zo spoedig mogelijk te veranderen. Het wachten is op een schadeclaim aan u door een valpartij!

Antwoord van volero.nl

Beste Willem, Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Wat vervelend dat de kleden na het uitpakken nog zoveel kreukels en vouwen bevatten. We begrijpen dat dit het plezier in uw aankoop heeft beïnvloed en nemen uw feedback over de verzendwijze zeker serieus. Onze excuses voor het ongemak! Echter zal dit zekerweten uitvloeien, geef het nog even de tijd! We wensen u veel woonplezier toe. Team Volero
Eerste ervaringen: Lage prijs (€ 109) Prettig geholpen Kwaliteit (platte ligging, stevigheid) beter dan verwacht Opmerking: de kwaliteit is nog niet serieus getoetst. Jammer dat ik geacht wordt de gebruiksvoorwaarden te hebben gelezen. Dat is natuurlijk onzin. Meer dan 90 procent van de klanten heeft die ook niet gelezen. De wettelijk regels zouden voldoende moeten zijn. Helaas, één ster minder. Vriendelijke groet, Ernst Dingemans.

Heel tevreden van een mooi tapijt

Mooi tapijt, zoals op de foto en omschreven bij de productinfo. De levering was supersnel. Heel fijn dat er gedacht wordt aan een milieuvriendelijke en economische manier van verpakken en verzenden. Fijne tips bij het uitpakken van het tapijt. Nu zal de tijd uitwijzen dat het tapijt ook prijs-kwaliteit in orde is, maar ik ben momenteel heel tevreden!

Snelle klantenservice

Levering werd vertraagd en daar kreeg ik netjes bericht van. Toen de levering onverwacht heel veel meer vertraagd leek te zijn heb ik contact gehad met de klantenservice en die hebben het heel snel opgelost. Het bestelde vloerkleed is van goede kwaliteit, super zacht en precies zoals op de foto. De antislip mat werkt enorm goed en zou ik dan ook zeker aan raden.

Mooie vloerkleden!

Op zoek naar het perfecte vloerkleed zijn we bij Volero terecht gekomen in Amsterdam. Hier zijn we gastvrij en uitstekend geholpen maar konden we ons kleed niet vinden. Door onze digitale zoektocht hebben we diversen aanbiedingen van Volero voorbij zien komen waar we uiteindelijk een keuze uit hebben gemaakt. Met name de beschrijving van het kleed, zoals het gewicht per vierkante meter was voor ons doorslaggevend. De bezorging door DPD was keurig netjes en stipt op tijd.

Geen degelijke verpakking

Ik heb reeds gemeld dat het verzenden van ons tapijt ( 190 x 290 ) opgeplooid in een doos een negatieve ervaring is : het tapijt ligt nu één week en de plooien en golvingen zijn er nog steeds niet uit , zelfs na de richtlijnen van de video te heb ben gevolgd . Het zou dus beter zijn , voor de aankoop ! , te laten weten op welke manier een tapijt wordt toegestuurd . In dit geval zou ik het denus niet bestellen . Het eerder bestelde tapijt van 140 x 200 kwam opgerold toe en vormt geen enkel probleem . Daarom een tweede bestelling voor en grotere maat : spijtig genoeg !

Antwoord van volero.nl

Beste Marc, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te vernemen dat u het item niet naar wens vond, u kan tot 30 dagen na ontvangst het item retourneren. Met grotere items word dit vaak opgevouwen verstuurd omdat we veel klachten kregen over sleepschade. We hopen u terug te zien bij Volero.nl Team Volero
Prachtig kleed! met mooie warme kleuren precies wat onze tuinkamer nodig was een blikvanger. De kleuren zijn ook precies wat ik zocht al leek het op de foto wel iets meer naar de oranje kant te gaan maar dit was gelukkig niet in het echt zo meer de bruin tera tint vind ik, hij loopt ook lekker zacht .
Werden netjes ontvangen in de winkel en geholpen met nog wat te drinken op de koop toe. Dat was heerlijk met die extreme hitte! Verder is het kleed vrij snel geleverd!👍🏻 Het enige was dat er geen lift is, omdat ik geopereerd was ging het traplopen moeizaam. Maar dat was dan ook het enige hoor!😀

Nieuw kleed besteld.

We hadden een verkeerd kleed besteld. Het was te licht bij de bank. We hebben het meteen terug gestuurd Dat ging vrij gemakkelijk. We hebben een nieuw kleef besteld en tot onze verrassing was dit kleed er al na een paar dagen. Gelukkig is het nieuwe kleed prachtig.

Mooi kleed, maar slechte service.

Het kleed wat ik uiteindelijk heb ontvangen is prima, maar de service is echt zeer matig. Bij de bestelling zou de levertijd 2 weken zijn, na drie weken ging ik bellen waar mijn kleed bleef. Als antwoord kreeg ik; ‘kijk op het leveringsportaal’. Daar zag ik dat kleed ‘onderweg’ was, geen indicatie wanneer hij zou komen niets. Na vier weken zag ik dat hij in magazijn was aangekomen. Wederom gebeld, ze zijn druk u moet geduld hebben. Geen excuses, niet eens een uitleg waardoor alles zo lang duurt, niets. Uiteindelijk heb ik mijn kleed ontvangen, hij is prachtig maar de afhandeling is waardeloos. Op de website staat zelfs ‘volgende werkdag verzonden’ , daar klopt dus helemaal niets van.

Foute verpakking

Na een eerste tapijt te hebben gekocht in de maat 140 x 200 , welk opgerold werd geleverd in plastic verpakking , bestelde ik hetzelfde tapijt in maat 190 x 290 . Dit tapijt werd opgeplooid geleverd in een kartonnen doos . Ondertussen een mailtje ontvangen wat te doen met dit tapijt : omgekeerd oprollen gedurende 24 uur , vervolgens tapijt omdraaien en een zwaar voorwerp op de resterende plooien leggen . Wel vergeet het ! Plooien blijven bestaan en ik krijg ze er niet uit ! Dus : gewoon opgerold opsturen , want ontevreden klant

Antwoord van volero.nl

Beste Marc, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen.. U kunt bij Volero inderdaad retourneren indien het binnen 30 dagen is. We wensen u een fijne dag toe. Team Volero
En weer heb ik gekozen voor een kleed van Volero! Ik ging over op een andere bank en wilde daar een ander kleed bij; de vorige had ik bij Volero gekocht. Opnieuw superblij met mijn keuze; goede service en aflevering en tevreden met de prijs/kwaliteit!
Prachtig mooi kleed, snel geleverd. Ben alleen niet zo blij met de nieuwe manier van verpakken/versturen. Ik snap dat opgevouwen in een vierkanten of rechthoekige doos ruimte bespaart en de transportkosten wellicht minder zijn, maar beide tapijten/kleden hebben best veel en zichtbare vouwen. Ik kan alleen maar hopen dat dat op den duur verdwijnt 🤷🏼‍♂️
I G
Ine G.

Verrassend verpakt.

Ik heb een buitenkleed besteld. Heb er even op moeten wachten omdat ik er nog een ondertapijt had laten toevoegen. Ik verwachtte een grote rol tapijt maar dat werd heel verrassend een grote vierkante doos met instructie hoe het te behandelen. Het ligt nu te rusten op een rol zoals beschreven stond. Ik wacht nog op hulp om mijn zware tafel waar het onder komt te liggen. Dat kan nog wel even duren. Ik verwacht dat het helemaal prima zal bevallen.

Antwoord van volero.nl

Beste Ine, Bedankt voor je uitgebreide en leuke review! Wat fijn om te horen dat de instructies duidelijk waren. Goed dat je het kleed nu rustig laat herstellen zoals aangegeven. Dat helpt echt om het straks mooi strak onder je tafel te laten liggen. We hopen dat het kleed straks helemaal tot zijn recht komt. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, laat het gerust weten we denken graag met je mee. Met vriendelijke groet, Anne
Ik ben erg blij met mijn vloerkleed. Hij is precies zoals ik had gehoopt (nog mooier in het echt zelfs). De levering was snel en alles was goed verpakt. Het vloerkleed werd op een rol geleverd en met uitpakken lag het kleed gelijk mooi plat op de grond, dat had ik niet verwacht. Kortom: erg tevreden!
De bestelling en verzending gingen heel vlot, fijn om het kleed zelfs nog eerder bezorgd te krijgen. Ondanks alle tips die we mee hebben gekregen, ook op de mail, lukt het ons niet om het kleed recht te krijgen. Voor een kleed is dat toch vervelend en zelfs gevaarlijk. Mochten jullie meer tips hebben, graag.

The service was good, product quality did not meet expectations.

The service was good, shipment was fast and return easily handled. The only reason I give a 3 star is because the quality of the product itself was way bellow what I expected. On the pictures it looked much nicer than in reality. Also I found very strange that the carpet I bought was shipped folded, never seen that before for large carpets, usually they are rolled up to avoid creases. This one wasn’t, so when I unfolded it the creases were so deep it looked like a piece of cardboard.

Antwoord van volero.nl

Goedemorgen, Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de snelle verzending en het retourproces. We vinden het jammer dat de kwaliteit en uitstraling van het vloerkleed niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Ook begrijpen we dat de diepe vouwen na het uitpakken voor een teleurstellende eerste indruk kunnen zorgen. Door het kleed gevouwen te verzenden, kunnen er inderdaad vouwen ontstaan. Deze zullen door het uitrollen en normale gebruik geleidelijk minder worden en uiteindelijk verdwijnen. Uw feedback over de kwaliteit, uitstraling en verpakking nemen we serieus en zullen we intern meenemen. Onze excuses voor de teleurstelling en het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Volero

volero.nl

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Lees hier onze laatste reviews van onze klanten. Wat voor vloerkleed je ook zoekt, bij ons vind je gemakkelijk en snel een nieuw vloerkleed! We hebben vloerkleden...