volero.nl

32.516 reviews in totaal   676 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn enthousiast over het ruime, diverse en overzichtelijke aanbod in de winkel en op de website. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als goed ervaren en aanbiedingen worden gewaardeerd. Ook het uiterlijk en de uitstraling van de kleden vallen in de smaak en passen mooi in het interieur. Klanten prijzen verder de kwaliteit van de kleden. De klantenservice wordt regelmatig als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Daarnaast worden snelheid, duidelijkheid en stiptheid van de levering vaak genoemd als pluspunt. Toch zijn er ook verbeterpunten. Sommige klanten ervaren vertragingen en onduidelijkheid rondom de bezorging. Er zijn klachten over het opgevouwen leveren van kleden, waardoor hardnekkige vouwen en kreukels ontstaan. Ook komen er opmerkingen voor over materiaal, weeffouten of slijtage aan de kleden. Bij klachten of fouten wordt de afhandeling van de klantenservice soms als onvoldoende ervaren, met name bij langzame reacties. Tot slot zijn de ervaringen met retourneren wisselend: waar het voor sommigen soepel verloopt, klagen anderen over lange verwerkingstijden en terugbetalingen.

Reviewsvolero.nl

Mooie vloerkleden!

Op zoek naar het perfecte vloerkleed zijn we bij Volero terecht gekomen in Amsterdam. Hier zijn we gastvrij en uitstekend geholpen maar konden we ons kleed niet vinden. Door onze digitale zoektocht hebben we diversen aanbiedingen van Volero voorbij zien komen waar we uiteindelijk een keuze uit hebben gemaakt. Met name de beschrijving van het kleed, zoals het gewicht per vierkante meter was voor ons doorslaggevend. De bezorging door DPD was keurig netjes en stipt op tijd.

Mooi kleed, maar slechte service.

Het kleed wat ik uiteindelijk heb ontvangen is prima, maar de service is echt zeer matig. Bij de bestelling zou de levertijd 2 weken zijn, na drie weken ging ik bellen waar mijn kleed bleef. Als antwoord kreeg ik; ‘kijk op het leveringsportaal’. Daar zag ik dat kleed ‘onderweg’ was, geen indicatie wanneer hij zou komen niets. Na vier weken zag ik dat hij in magazijn was aangekomen. Wederom gebeld, ze zijn druk u moet geduld hebben. Geen excuses, niet eens een uitleg waardoor alles zo lang duurt, niets. Uiteindelijk heb ik mijn kleed ontvangen, hij is prachtig maar de afhandeling is waardeloos. Op de website staat zelfs ‘volgende werkdag verzonden’ , daar klopt dus helemaal niets van.
I G
Ine G.

Verrassend verpakt.

Ik heb een buitenkleed besteld. Heb er even op moeten wachten omdat ik er nog een ondertapijt had laten toevoegen. Ik verwachtte een grote rol tapijt maar dat werd heel verrassend een grote vierkante doos met instructie hoe het te behandelen. Het ligt nu te rusten op een rol zoals beschreven stond. Ik wacht nog op hulp om mijn zware tafel waar het onder komt te liggen. Dat kan nog wel even duren. Ik verwacht dat het helemaal prima zal bevallen.

Antwoord van volero.nl

Beste Ine, Bedankt voor je uitgebreide en leuke review! Wat fijn om te horen dat de instructies duidelijk waren. Goed dat je het kleed nu rustig laat herstellen zoals aangegeven. Dat helpt echt om het straks mooi strak onder je tafel te laten liggen. We hopen dat het kleed straks helemaal tot zijn recht komt. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, laat het gerust weten we denken graag met je mee. Met vriendelijke groet, Anne
Hele fijne klantenservice. Door foutieve bestelling in winkel werd de aankoop geannuleerd. Online moest ik een nieuwe bestelling plaatsen en betalen. Dit was wel omslachtig en overbodig omdat ik 2x betaald had en het vertrouwen moest hebben dat de eerste aankoop terugbetaald werd. Dit kan anders maar vanwege de fijne klantenservice had ik er wel vertrouwen in.

Antwoord van volero.nl

Beste C Herijgers, Wat fijn om te horen dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren, zeker in zo’n situatie die best wat omslachtig voelde. We begrijpen heel goed dat het niet ideaal is wanneer een aankoop in de winkel geannuleerd moet worden en je vervolgens online opnieuw moet bestellen en betalen. Dat vraagt om extra vertrouwen, terwijl je eigenlijk gewoon wilt dat alles soepel en duidelijk geregeld is. Dat je je daar toch in kon vinden dankzij het contact met onze klantenservice, waarderen we enorm. Dank je wel ook voor je eerlijke feedback dit soort situaties helpen ons om onze processen verder te verbeteren, zodat het in de toekomst eenvoudiger en duidelijker kan verlopen. Met vriendelijke groet, Anne
Ik vind het vloerkleed mooi maar helaas de aanhechtings draad van de rand was bij het begin en eind te kort dus was er een stukje waar niks was. Het is dat ik een beetje handig ben met naald en draad en heb ik het opgelost met wat garen dat ik toevallig zelf had. Had het natuurlijk terug kunnen sturen maar die keuze heb ik niet gemaakt. Dus beter opletten bij de eind controle van het product zou fijn zijn.
Foto's op de website en video hadden me al lichtjes overtuigd maar toen ik de matten binnenkreeg was ik nog meer overtuigd. Gewoonweg super, zacht, fluffy, mooi van kleur, de schakering van beige en bruin is ook zeer mooi, de antislip mat werkt ook supergoed. Ben zeer blij met deze aankoop, zeer goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. A+++

Een hele fijne ervaring

Inmiddels wachten we al bijna drie weken op ons geld. Het heeft 1,5 week geduurd voordat we uberhaupt bevestigd kregen dat het kleed retour was en dan moeten we nog 14 dagen wachten op ons geld. En dat terwijl we het andere kleed ook gewoon moesten betalen. Dat is wel een minpuntje. We werden heel goed geholpen in de winkel. De verkoopster luisterde goed en we vonden haar niet opdringerig (wat we nog wel eens ervaren bij verkopers). Uiteindelijk een kleed uitgezocht. Wat helaas nog niet helemaal goed ging bij aflevering. Maar ook daarmee werden we heel goed geholpen en uiteindelijk ligt nu het juiste kleed op de vloer en we zijn er heel blij mee.

Antwoord van volero.nl

Beste M. Crooij Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn in de winkel en dat het juiste kleed nu mooi op de vloer ligt! 😊 We snappen dat het wachten op de terugbetaling niet prettig was en waarderen jullie geduld. Hopelijk genieten jullie nu volop van het kleed en de sfeer die het brengt. Laat het gerust weten als we nog ergens mee kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Anne

Mooie duidelijke website, top kleed.

Mooie duidelijke website die heel gebruiksvriendelijk is. Heel blij met ons buiten kleed. Enige puntje maar is geen kritiek is dat op de site staat voor ….besteld volgende dag in huis. Hierin is Vero afhankelijk van de bezorger en gaat niet altijd op. Wij kregen via dpd geleverd en duurde meer dan een week. Wel lang voor een voorraad artikel.

Kundig personeel, topkleden

Vrijdagmiddag stond er 2 man vriendelijk en kundig personeel. We kregen gelijk wat drinken aangeboden waarna we in rust de kleden mochten bekijken en aanraken. Bij vragen werd gelijk goed meegedacht met onze wensen en over kwaliteit, prijs, ruimte en functie van het kleed. Na 2 werkdagen was het kleed al binnen en liggen we er heerlijk op TV te kijken, dempt het het geluid in de ruimte en ziet het er zeer mooi uit.
Mooi kleed wel anders dan verwacht. Meer stof dan kleedachtig. Jammer dat het in een doos komt. Alles zit vol vouwen en het is niet direct te gebruiken. Wel een gebruiksaanwijzing hoe je ze eruit kan krijgen. Op een rol zoals voorheen is stukken beter. We zijn benieuwd of het na een regenbui nog steeds mooi blijft. We zullen het gaan zien.
Het geleverde product is prima, maar de aflevering door DPD ZEEEER SLECHT. Omdat niemand thuis zou zijn op geplande afleverdatum een andere datum opgegeven. Dit is volledig genegeerd en pakket vond ik 's avonds in de voortuin. Terwijl de bezorger had gezegd dat was afgegeven bij de buren, waarbij hij totaal verkeerde naam invoerde. Heeft dus niks bij buren afgegeven want bij navraag bij deze mensen op zijn aangegeven huisnr is duidelijk niets afgeleverd. Ergo: de bezorger liegt, zeer slechte reclame voor DPD
Goed geholpen, vriendelijk personeel. Het fijne is dat je niet meteen bedolven werd door de vraag "kan ik u helpen als u vragen hebt zegt u het maar" Ik vind het altijd fijn om eerst rustig te kunnen kijken. Dat was dus top Een andere bezorg dienst zou een pre zijn.
Ik heb al twee keer een kleed gekocht bij Volero. Het is mij goed bevallen. heb nu net weer een nieuwe besteld. Het enige nadeel is wel dat je het Vintage kleed niet kunt schoonmaken. En na zoveel jaren in de hal met vuile schoenen ,hond etc. ben je aan een nieuwe toe.Maar voor het geld hoef je het zeker niet te laten.
De 1ste x hebben wij de kleden gekregen via het tv programma de grote tuinverbouwing ( afl 29 uit 2024 ) Helaas is ons toen niet verteld dat je het ronde wollen kleed niet mocht stofzuigen met een voet met borstel. Nu helaas al aan vervanging toe en dat na 2 jaar ! We hebben nu beide kleden opnieuw besteld en hopen hier nu wel wat langer mee te doen.
Heel klantvriendelijk. Overzichtelijke winkel. Er werd gevraagd of wij ets wilden drinken en kregen meteen uitleg over de diverse stapels kleden. De levering vond, conform de informatie, binnen 10 dagen plaats. Veel fijner dan op de site zoeken.

Antwoord van volero.nl

Beste P de Boer, Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad in de winkel. Wat mooi dat je vriendelijk bent geholpen en rustig de tijd hebt gekregen om de verschillende kleden te bekijken en uitleg te krijgen. Juist dat persoonlijke contact en even kunnen rondkijken en vergelijken maakt het kiezen vaak een stuk makkelijker en prettiger dan online. Ook goed om te horen dat de levering vervolgens netjes volgens afspraak is verlopen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aanwinst. Groetjes, Anne

Vloerkleed is prachtig, besteltijd zeer matig

Het vloerkleed is prachtig en precies wat we zochten. Helaas was het proces voorafgaand aan de levering echter een stuk minder positief... We hebben het vloerkleed halverwege december besteld, met een levertijd van drie weken. Helaas werd deze begin januari plots aangepast naar 8 weken, waarop wij contact hebben gezocht met klantenservice. Volgens hen klopte deze informatie niet en zou het kleed snel onze kant op komen. En inderdaad, na iets meer dan 4 weken zou het dan toch bezorgd worden. Maar helaas; DHL stond met ons vloerkleed voor de deur, maar ipv aan te bellen kregen we plots de melding dat de bestelling retour ging. We hebben direct met DHL contact gezocht, omdat Volero klantenservice gesloten was. Er bleek beschadiging aan het pakket te zijn, en dan is de afspraak dat het pakket retour gaat. Direct daarna hebben we Volero weer gemaild, maar omdat reactie uitbleef (gemiddelde reactietijd was +-4 werkdagen per mail) hebben we gebeld. Een nieuw vloerkleed zou direct onze kant op komen, en excuses voor de vertraging. Echter toen we keken in het Volero portaal wanneer we ons kleed nu konden verwachten, was de levertijd 9 weken. Dit kwam bovenop de bijna 5 weken dat we al aan het wachten waren, en was niet met ons gecommuniceerd. We wilden daarop onze bestelling annuleren, tot we alsnog reactie van de klantenservice via mail kregen. Zij gaven aan kosteloos een ander formaat van het kleed te willen aanbieden, die eind januari weer in voorraad zou komen. We zijn hiermee akkoord gegaan, en hebben het kleed inderdaad gister mogen ontvangen. Samengevat; we zijn erg blij met het vloerkleed, maar als je zekerheid wilt hebben wanneer je de bestelling kan verwachten zou ik in de toekomst een andere keuze maken.
We zijn heel leuk geholpen in de winkel en een goed advies gekregen. Alleen werd het kleed opgevouwen in een doos bezorgd. Het kwam er helemaal verkreukeld uit. Door er zware dingen op te zetten is het wel goed gekomen, maar dat was een minpunt. Verder een mooi kleed, we zijn er blij mee.

Antwoord van volero.nl

Beste D. Krul, Wat fijn om te horen dat jullie zo leuk zijn geholpen in de winkel en goed advies hebben gekregen. Daar doen we het graag voor. Wel begrijpen we goed dat het jammer was dat het kleed opgevouwen en verkreukeld werd geleverd. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen door het kleed wat tijd te geven en te verzwaren, maar we snappen zeker dat dit als een minpunt voelde. Des te fijner om te lezen dat jullie nu alsnog blij zijn met het kleed en dat het mooi in huis ligt. Groetjes, Anne

Kwaliteit vloerkleden uitmuntend - Service valt nog te verbeteren

Over de kwaliteit van jullie vloerkleden valt wat mij betreft niets te twisten: die is echt top. Het kleed is een enorme eyecatcher in onze woonkamer en zó mooi, dat ik deze week ook meteen een bijpassend vloerkleed voor de eetkamer heb besteld. Over de service is mijn ervaring helaas een stuk minder positief. Mijn eerste bestelling, ruim anderhalve maand geleden geplaatst, is pas recent geleverd terwijl de beloofde levertijd twee weken was. In de tussentijd heb ik meerdere keren contact gehad met de klantenservice, zowel telefonisch als per mail. Mails worden keurig bevestigd met “binnen 1–3 werkdagen in behandeling”, maar als je al zo lang wacht voelt dat vooral frustrerend. Opvallend genoeg kon er telefonisch ineens wél sneller actie worden ondernomen. Ook heb ik twee keer een herleveringsformulier moeten invullen, die vervolgens niet direct werden opgepakt. Dat voelt als een gemiste kans: als een klant al een klacht heeft en ontevreden is, zou je juist verwachten dat die wat extra aandacht krijgt. Uiteindelijk: eind goed, al goed. Na flink wat omwegen is het kleed afgelopen weekend geleverd en het is absoluut een aanwinst voor onze inrichting. Voor de tweede bestelling houd ik eerlijk gezegd opnieuw mijn hart vast. Zondag besteld, op voorraad - dan verwacht je levering op dinsdag. In plaats daarvan kreeg ik dinsdag pas de bevestiging dat levering woensdag zou plaatsvinden, met meteen het voorbehoud dat het druk is bij de vervoerders en dat het later kan worden. Dat voelt een beetje als een standaardexcuus, zeker omdat de track & trace opnieuw blijft hangen op “Zending aangemaakt, maar pakket nog niet ontvangen”. De vertraging ontstaat dus al in jullie eigen logistieke keten, waardoor het weinig overtuigend is om dit af te schuiven op de vervoerder. De belofte “op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis” maken jullie in mijn ervaring niet waar. Is het dan niet eerlijker om die claim gewoon te verwijderen?
H S
hennie s.
Wij hebben al meerdere keren een prachtig kleed gekocht die wij in ons mey kunst ingerichte kamer met veel.licht en schaduw gebruiken met wisselende schakeringen ,,leuk en passend.gr Hennie .

Tapijt melee …

Ik koop altijd tapijten hier en ook deze keer heb ik een goed tapijt gekocht. Ik ben erg tevreden. De kleur olijfgroen is zalig het is mooier dan op de foto zenne