wovar.nl- Logo - Beoordelingen

wovar.nl
Beoordelingen:

1.123 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.826 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de website zou het prettig zijn als er bijbehorende artikelen, schroeven, bouten e.d. als suggestie worden bijgevoegd. Dan hoeft de klant niet zelf te zoeken naar de passende dikte van een te gebruiken schroef of bout. De webshop is wat mij betreft klantvriendelijker te maken. Verder was de keuze prima en waren de artikelen er snel en ze waren netjes verpakt, zodat er tijdens het vervoer geen schade kon ontstaan. Dik tevreden met de artikelen.

de meest kritische beoordeling

1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Materialen op tijd besteld zodat ze dezelfde dag nog verzonden zouden worden (zoals Wovar claimt). De volgende ochtend geen verzendbevestiging, een telefoontje naar Wovar leerde dat ze de materialen de vorige dag helemaal niet verzonden hadden. Hierdoor waren de spullen niet meer op tijd binnen. We kunnen de materialen terugsturen, maar wel zelf de retourkosten betalen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wovar.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de website zou het prettig zijn als er bijbehorende artikelen, schroeven, bouten e.d. als suggestie worden bijgevoegd. Dan hoeft de klant niet zelf te zoeken naar de passende dikte van een te gebruiken schroef of bout. De webshop is wat mij betreft klantvriendelijker te maken. Verder was de keuze prima en waren de artikelen er snel en ze waren netjes verpakt, zodat er tijdens het vervoer geen schade kon ontstaan. Dik tevreden met de artikelen.
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en vriendelijk ontvangen op de nieuwe locatie in Groningen. De 7,5 meter meetband, die ze cadeau deden deed het net zo goed als de 36 keilbouten die er met wat geweld, zonder problemen in gingen Dik tevreden en snel op locatie in Groningen aanwezig
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn altijd goede kwaliteit. Verzending is altijd volgens schema. Assortiment is ruim. Zelfs de prijs is goed. De enkele keer dat ik een vraag had kreeg ik binnen 24 uur een nuttige reactie. Ik kan er tot op heden niks negatiefs over zeggen.
Beoordeling melden
LB
Luc B.
Venlo
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hele goede winkel

Goede kwaliteit, snelle levering. Erg tevreden. Kleine tip: als iets niet op voorraad is, vooraf even overleggen en niet op eigen initiatief een vervangend product (andere maat schroeven) verzenden. Ik ga hier echter 100% zeker weer kopen.
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Twee bussies lijm supersnel geleverd en ook nog boven verwachting functioneel.

Het stelde weinig voor wat ik besteld had; twee kitspuitbussen bruislijm, een lijmsoort die ik niet kende en wilde uitproberen voor een ongebruikelijke verbinding (aluminiumprofiel met composiet vlonderplank). Afgezien van het feit dat deze lijm veel beter voor mijn doel geschikt bleek dan de PU lijm die ik daar eerst voor had bedacht werd de belofte "vandaag besteld, morgen geleverd" ook nog eens keurig nagekomen. En hoe: tussen bestelling en afleveren zat nog geen 12 uur. Kijk dat vind ik nou leuk.
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

De producten worden vlot bezorgd, en goede nazorg.

De producten worden vlot bezorgd, zoals je mag verwachten. Dus da`s positief. Echter onderscheiden webwinkels zich ook in de nazorg, en hier kom je pas achter als je dit nodig hebt. In mijn geval was wovar vergeten om 2 onderdelen mee te leveren. Ik heb hierover een mail gestuurd, en direct een reactie ontvangen. De ontbrekende onderdelen heb ik de volgende dag geleverd gekregen. Dus als dit de werkwijze is bij nazorg van wovar, dan is dit een top winkel om klant bij te zijn.
Beoordeling melden
KM
Koper M.
Stadskanaal
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Breed assortiment. Via de you tube filmpjes wist ik precies wat ik nodig had. Items nog niet gebruikt, maar zien er top uit. Snelle verzending. En....ben een vrouwelijke klusser...en ook nog eens blond.....ik hoef nu niet meer bij de plaatselijke bouwmarkt het goed bedoelde advies ( lees: irritante geleuter van die haantjes die denken dat ik nog nooit een zaag in mijn handen heb gehad, aan te horen) :) Bedankt Wovar!!
Beoordeling melden
RT
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitgebreide informatie op de website; soepel bestelproces; snelle en efficiënte (als in: geen enorme omdoos) levering; betrouwbare indruk. Mijn eerste bestelling bij Wovar bestond uit verschillende huismerk tuin/potdeksel schroeven in RVS en die zien er -voor zover ik dat kan beoordelen- perfect uit (goede scherpe draad, snijpunt, goede Torx indruk in de kop en glad afgewerkt). Ik zou er zeker weer bestellen.
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima service

Nu twee keer een verf besteld, product was erg goed (daarom een tweede bestelling). Nog een vraag gesteld of in een factuur kon krijgen (na 6 maanden) en dat hebben ze ook snel en goed opgelost door nog eens de factuur te sturen. Bij de laatste bestelling was het blik verf wel gedeukt (maar dat zal tijdens het transport gebeurt zijn) ik heb de transport schade niet gemeld omdat het blik nog goed bruikbaar is.
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik ben vakkundig geholpen!!

Ik ben vakkundig geholpen en na een goed advies en met de juiste materialen naar huis gegaan. En de prijs is altijd zeer scherp. (Was dus bij Wovar in de zaak)
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon prima!

Ruim assortiment, marktconforme prijzen, leuke acties én snelle correcte levering. Gewoon prima dus.
Beoordeling melden
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Echt was eerst wat sceptisch Ik dacht dat kan nooit veel wezen voor die prijs Maar echt top schroeven van rvs met gratis tork bitje in het doosje er bij kop blijft heel tijdens het schroeven en zijn sterk. En scheelt een hoop met andere merken in prijs. Ik zeg nogmaals top product en ga zeker ik de toekomst weer bestellen en zal zeker reclame maken voor dit product en bedrijf 👍
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mijn bestelling was niet volgens afspraak afgeleverd.

Mijn bestelling was niet volgens afspraak afgeleverd door post nl zelfs twee dagen later geen pakje ontvangen. Na een telefoontje is de zending nogmaals verzonden en kwam toen gelijktijdig aan met de eerste. Na melding dat ik tweemaal heb ontvangen een bericht. Er hoefde niets retour gestuurd te worden. Hulde voor deze handelswijze. Was niet echt een grote bestelling maar toch.
Beoordeling melden
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie ontbraken de bevestigingsmiddelen* (*Patentboutjes) bij het door mij bestelde deurbeslag. Dit staat/stond wel op de site van Wovar vermeld. Na een telefoontje met Wovar zijn deze alsnog kosteloos nagezonden. De website wordt mogelijk aangepast. Hopelijk met "bij alle deurbeslag wordt het bevestigingsmateriaal meegeleverd". M.v.g. L. Klijn
Beoordeling melden
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De artikelen die ik had besteld waren allemaal van matige kwaliteit en de maatvoering aangegeven op de website klopte niet. (Zwarte grondgrendels waarvan de verf na de eerste keer gebruik er helemaal vanaf bladderde, overslaggrendel die 40mm breder is dan aangegeven op de website. Artikelen werden kosteloos vervangen. Goede klantenservice.
Beoordeling melden
NH
Nico H.
OOSTKAPELLE
13 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

loopslot en zwarte scharnieren

loopslot, zwarte scharnieren en zwarte schroeven besteld. Zoeken, bestellen en betalen gaat eenvoudig. Vlot geleverd. Kwaliteit prima. Loopslot uit elkaar gehaald om draairichting te wijzigen, binnenzijde slot is netjes gesmeerd. Zwarte scharnieren gelagerd, zien er mooi uit. Zwarte schroeven maken het helemaal af.
Beoordeling melden
CV
Carla v.
Brummen
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg een vraag wat laat beantwoord , nadat ik al bestelt had . Maar voor de rest werkte alles prima. Zat op antwoord te wachten , maar wilde graag aan het werk dus bestelde toch alvast. Vergat daarbij de aangeboden korting in te vullen . Zou handig zijn als dat gewoon bij de eerste bestelling al verwerkt was .
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer professioneel en vriendelijk

Zeer vriendelijke mensen, een overzichtelijk en duidelijke website. Makkelijk te vinden wat je zoekt en ophalen is ook peace of cake. Een tip: 1 doos in 1 doos, het lijkt me eerlijk gezegd overbodig bij het ophalen, papierverspilling, maar jullie zullen vast wel redenen voor hebben.
Beoordeling melden
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijn zaken doen.

Makkelijke en duidelijke site, simpel uitzoeken en bestellen en een snelle levering. Kortom een prettige aanvulling in mijn leveranciersbestand want dit was voor mij de eerste keer dat ik überhaupt kennis maakte met Wovar. Ik zal hem zeker aanbevelen bij mijn kennissenkring
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was onder de indruk van de service. Mijn bestelling was niet geheel op voorraad. Ik kreeg toen het voorstel dat men de bestelling in 2 delen zou versturen, en dat hetgeen wat nog niet beschikbaar was kosteloos nagestuurd zou worden. Dat is perfect gebeurd. Complimenten!
Beoordeling melden