De reviews voor wovar.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer positief over de snelle levering, vaak al de volgende dag, wat als onderscheidend en betrouwbaar wordt ervaren. De klantenservice wordt als deskundig, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, waarbij fouten snel en naar tevredenheid worden opgelost. De goede, stevige en duurzame kwaliteit van de producten wordt gewaardeerd en vaak als boven verwachting ervaren. Het ruime en uitgebreide assortiment biedt voor vrijwel iedere klus een oplossing. Prijzen worden als scherp, eerlijk en concurrerend gezien, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de website valt in de smaak door het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en informatieve karakter, met duidelijke productinformatie en handige video’s. Het retourproces wordt als makkelijk, snel en klantvriendelijk omschreven, waarbij retouren vlot worden afgehandeld.
Reviews voor wovar.nl
Zeer positieve ervaring
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De aftekenpen, het deurslot, de cilinder en de aftekendriehoek waren allemaal perfect in orde. Alles voelde degelijk en netjes afgewerkt aan.
Ook was alles zorgvuldig verpakt in een mooie nette doos, waardoor het direct een goede indruk gaf. De verzending en levering waren daarnaast verrassend snel, wat natuurlijk altijd fijn is.
Al met al een zeer positieve ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede service!
Ik had een pvc goot besteld met een rechter en linker eindkap, helaas zat de rechter eindkap er niet bij. Gebeld en het uitgelegd dat het de rechter eindkap was. Geen probleem sturen we vandaag nog op. Volgende dag kreeg ik zowel de rechter als linker eindkap toegestuurd. Zeker voor het onzekere. Ik ga voortaan bij Wovar bestellen. 200% service dat is zoals het hoort. Nogmaals bedankt voor de super service.
Snelle levering uit een zeer uitgebreid assortiment. Hierbij zou ik de site en de informatieverstrekking een extra compliment willen geven. De youtube filmpjes en informatie bij iedere productgroep zijn erg handig.
Wat misschien nog een verbetering zou zijn: verleng de retourtermijn naar 30 dagen of langer. De producten vergaan meestal niet en soms ben je gewoon wat langer bezig met een klus.
Grote diversiteit aan produkten. Zelf de Postsaver besteld om douglaspalen te beschermen tijdens het plaatsen in de grond.
Wovar doet wat je mag verwachten. Website functioneert zoals het hoort, waardoor bestellen prima en vlot verloopt, snelle levering en zeker niet onbelangrijk: het is betaalbaar.
Verzendkosten voor zo'n klein pakket is wellicht iets aan de hoge kant, maar dat is ook het enige wat ik kan bedenken.
Meerder malen hier besteld en blijf ik ook zeker doen.
Website werkt snel en is duidelijk. Veel informatie te vinden over de producten maar ook duidelijk instructie waar wat te gebruiken. Ook producten die niet overal tw krijgen zijn, daarnaast altijd zeer snel geleverd tegen keurige prijzen. Door mijn ervaringen met deze zaak kan ik deze zaak als specialist bestempelem, nog nooit een miskoop gehad hier!
Bijgevoegde afbeelding is de vlonder welke bevestigd is met de speciale vlonderschroeven in kleur, te vinden op de website. Draaiden er door de speciale kop zo in waar alle andere (zeer dure rvs uitvoeringen bij andere zaak aangekocht) schroeven geen eens doorheen kwamen. De schroeven makkelijk netjes op 1 lijn door de afstandhouder welke hier aangeschaft. Blij mens hier!
Eerst niet en later wel tevreden over verloop bestelling
Was altijd super tevreden over Wovar. Goede prijs kwaliteit verhouding, klantgericht en redelijk uitgebreid assortiment. Echter bij de laatste bestelling was ik eerst niet, later wel tevreden over het verloop.
Op 17 april jl. 2x Flex Fence (249,00 euro) besteld tegelijk met andere bestellingen.
Totaal bedrag 464,00 euro.
Deel van de bestelling werd snel geleverd. Levering Flex Fence kwam maar niet. Op 5 mei bedrag Flex Fence teruggestort, zonder berichtgeving van Wovar.
Gebeld met Wovar: PostNL had pakket teruggestuurd, moest bestelling opnieuw doen en verzendkosten waren voor eigen rekening, omdat het buiten de schuld van Wovar was. Kijk later de Track & Trace code na: Blijkt dat het pakket nooit aangeboden is geweest aan PostNL. Was erg ontevreden hoe de dame van Wovar reageerde (niet vriendelijk). Als het niet de schuld van Wovar is, draait de klant dus op voor eventuele extra kosten. Het is ook niet de schuld van de klant. Was erg verrast en ontevreden over deze zienswijze. Niet zoals mijn ervaringen tot nu toe met Wovar waren geweest.
Bestelling opnieuw gedaan, was 10 euro duurder uit. Producten kunnen per dag/week verschillen van prijs. Gebeld, omdat ik hier erg van baalde. Ik kreeg een andere medewerker (vriendelijker) aan de lijn. Hij heeft mij korting gegeven, waardoor ik uiteindelijk hetzelfde bedrag betaalde. Verzendkosten waren uberhaupt niet aan de orde, omdat ik boven een bepaald bedrag uitkwam. Flex Fence werden nu heel snel geleverd. Vertrouwen in Wovar is weer een beetje terug. Beoordeling Wovar 4* gegeven, anders 5*.
Topshop
Voor een fractie van de prijs van de bouwmarkt, heb je tenminste bouten die niet afbreken als je ze vast zet op standje "niet meer los tenzij ik het wil".
Bezorgtijd is ook altijd helemaal goed, ik weet niet welke zwarte magie ze gebruiken, maar bestel je het spul op Zondag, krijgen ze het alsnog voor
elkaar om vanuit Groningen in Zeeuws Vlaanderen je materiaal op Maandag te laten afleveren.
Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Snel geleverd, veel keus en wat ik persoonlijk heel erg prettig vind, is dat ik inmiddels (naast andere dingen) 3 dozen met torx schroeven heb besteld en dat iedere keer de benodigde bitjes er bij zaten in de doos. Van zulke kleine dingetjes word ik persoonlijk altijd blij. Dat scheelt me weer zoeken (yep, ik ben altijd gereedschap kwijt als goedwillende amateur).
Vlotte levering, producten zijn goed omgschreven zodat je niet teleurgesteld bent als de artikelen thuis aankomen.
Ook de klantenservice is fijn, ik had wat schroeven te weinig ontvangen en na een telefoontje de volgende dag keurig nageleverd.
Daarnaast een mooi ruim assortiment aan artikelen waarmee je heel veel klussen op een professionele manier kan klaren.
Voor de eerste keer online besteld.
Alles ging snel en de bestelling was er binnen één dag 👌🏻 Maar… bij contrôle bleek dat er één belangrijk onderdeel niet bij zat. Jammer omdat het zaterdag was en er mensen waren om de tuin aan te passen. Maandagochtend gebeld en men heeft niet allen excuses aangeboden, maar direct gereageerd en het missende onderdeel opgestuurd. En dat was niet alles: voor het ongemak en de extra kosten dat ik heb gehad, heeft me een bedrag teruggestort. Dát is een werkwijze van grote klasse en weten wat het belang van een tevreden klant is.
Wovar is een bedrijf dat excelleert in service.
Prima afhandeling klacht
Bestelproces en leversnelheid zijn prima. Ik had 4 verzinkte paal afdekkappen besteld. De geleverde kappen bleken echter kwalitatief onder de maat. Twee van de vier lieten pleksgewijze barsten en roest zien. De andere twee waren weliswaar volledig verzinkt en dus wel nog bruikbaar, maar waren slecht afgewerkt (bobbels, en scherpe puntjes). Kortom enige vorm van kwaliteitscontrole vóór uitlevering zou te overwegen zijn. En verkoop de slechte tegen een gereduceerde prijs, uiteraard op de website met vermelding van de gebreken. Na mijn melding over de kwaliteit ben ik dik tevreden geholpen. Ik krijg mijn geld terug. Chapeau dus voor het bedrijf!
Goed bedrijf met een ruim assortiment en dat wordt alleen maar beter en ruimer. Vriendelijk personeel, vlotte afwikkeling van bestellingen en leveringen. Erg prettig dat het een lokaal bedrijf is!
Ik heb net een retour gedaan en ook dit is uitstekend verwerkt. De communicatie is snel en accuraat. Ik heb de producten op het kantoor ingeleverd en dat ging heel snel, vriendelijk personeel, stond binnen 5 minuten weer buiten. TOP!
Bestelling
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst was mijn pakket snel verzonden en had ik hem ook snel thuis ontvangen.
Toen ik het pakket openmaakte kwam ik erachter dat ikzelf de verkeerde maat scharnieren had besteld. Het retour proces verliep heel snel en makkelijk. Online kun je, je retour aanmelden en heb je 30 dagen de tijd om te retourneren.
Wovar had mijn retour ook snel ontvangen en verwerkt, hierdoor stond het bedrag ook weer snel teruggestort op mijn rekening.
Ik ben super tevreden over de service van Wovar en ik ben zeker van plan om in de toekomst hier nogmaals te bestellen.
Antwoord van wovar.nl
Beste Larissa,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat het retourproces soepel en snel werd afgehandeld. Geweldig dat u tevreden bent over onze service en dat u van plan bent in de toekomst opnieuw bij ons te bestellen. We kijken ernaar uit u dan weer van dienst te mogen zijn!
Met vriendelijke groeten,
Lotte
Team Wovar
Snelle levering van goede kwaliteit producten ook de klantenservice is fijn er ontbrak iets aan de bestelling en de nalevering hadden we de volgende dag al binnen. De schroeven zijn van een uitmuntende kwaliteit evenals de andere producten die we in vorige orders besteld hebben.
Ook door de goede omschrijving weet je wat je in huis haalt.
Norvo Bamboe Beits UV Transparant 1L (WV002780)
Wat een super beits! Wij gingen ervan uit dat we de bamboe panelen twee keer zouden moeten beitsen, maar dankzij de uitstekende kwaliteit was één laag ruim voldoende.
Het enige "nadeel": we hadden daardoor te veel blikken besteld en moeten er een paar terugsturen. Maar dat is alleen maar goed voor onze portemonnee — en het zegt natuurlijk alles over de kwaliteit van dit product.
Wanneer de panelen over een tijd aan de beurt zijn voor een nieuwe beurt, weten we in ieder geval precies welke beits we moeten hebben en waar we die kunnen bestellen!
Verschillende orders al geplaatst bij Wovar. Elke keer snelle levering.
Qua communicatie kunnen er nog wel iets verbeterd worden. Op de site was het product beschikbaar. 2 dagen na bestelling kreeg ik een mail "product niet beschikbaar, verwachting 3 maanden later". Dag erna telefonisch contact bleek 1 van de producten er toch te zijn en mee te worden geleverd. Andere product was er niet. 'S avonds weer zoeken op internet. Zelfde product in grotere verpakking is er wel. Per mail contact om die er alsnog bij te zetten maar levering was helaas al weg. Als compromis werd het geleverd zonder verzendkosten. Al met al dus hele nette service!
Dank je
Geweldige schroeven !
Gebruikt om 2,5 cm dikke douglss vlonderplanken op Azobe balken te schroeven. Ik dacht dat ik wel zou moeten voorboren, omdat Azobehout bikkelhard is, maar nee, de ca. 500 (RVS 410 5x50 torx 25) schroeven met boorpuntje gingen er zonder moeite in met accu schroefboormachine.
Top dus en een goede prijs ook nog eens. Bedankt Wovar! Ook voor de keurige en snelle levering.
Zeer snelle levering en prima service
Zeer snelle levering. Bij de tweede bestelling ontbrak een onderdeel. Via de service (gewoon via telefoon!) uitgelegd en de volgende dag al nageleverd. Over de kwaliteit van de producten kan ik nog niet zoveel zeggen die moeten zich nog bewijzen maar zo op het oog ziet het er goed uit. Ik ga hier vaker bestellen.
Bestelling gedaan en gelijk een bevestiging ontvangen. Dat is allemaal standaard maar dit was op Koningsdag en zoals beloofd in de mail was de bestelling de andere dag verzonden en geleverd. Helemaal super
Het product, cortenstalen borderranden kwam perfect en onbeschadigd aan al met al gewoon zoals
Beloofd geleverd.
Na een foutje, de volgende dag hersteld. Top. Moet nog retourneren 3 nieuwe Cortenstaal meters reden foto is verplicht !!
Heb geen camera op mijn laptop vandaar dat het duurt waarde €18 moet ik het voor inpakken naar afhaalpunt brengen en moet het nog verzonden, kost geen geld. Zal mij aan de regels houden. Komt goed. Normaal gaat het altijd goed dus fijn bedrijf. En nu willen jullie weer een foto om het te versterken 🎉