wovar.nl

10.410 reviews in totaal   1.544 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.544 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 29 jul 2025

wovar.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als uitstekend en stevig ervaren. De klantenservice wordt gewaardeerd om de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte aanpak. Het uitgebreide, diverse en overzichtelijke assortiment maakt dat klanten meestal alles kunnen vinden wat zij zoeken. Daarnaast worden de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding vaak geprezen. De communicatie is doorgaans duidelijk, snel en prettig. De website valt op door het gebruiksgemak, de overzichtelijkheid en de uitgebreide productinformatie. Ook het retourproces wordt als snel, makkelijk en klantvriendelijk ervaren, waarbij problemen meestal soepel worden opgelost. Enkele klanten merken kritische punten op bij de kwaliteit van specifieke producten. Er zijn ook klachten over de communicatie en opvolging door de klantenservice, waaronder het verstrekken van incorrecte informatie of gebrekkige opvolging. Daarnaast zien sommige gebruikers kleine verbeterpunten aan de website.

Reviewswovar.nl

Het begint bij de website .....

Het begint bij de website, duidelijk en eenvoudig kan je een selectie maken ven het product dat je zoekt. Alle producten hebben een duidelijke omschrijving, specificaties, zodat vergissingen bijna uitgesloten zijn. alle stappen van je aankoop tot levering zijn duidelijk en zoals beschreven. En gebeurt er dan toch een vergissing, terugsturen en terugbetaling vormen geen enkel probleem, waardoor je in vol vertrouwen de volgende bestelling doet
Mooie en zeer goede webshop en goed geholpen. Echter wel belangrijk voor jullie om te weten. Ik heb 2 infiltratie boxen gekocht met de referenties Ordernummer: 787569 Referentienummer: INV908642 Ik heb later teruggebeld met de voor mij zeer belangrijke vraag of er ook infiltratie doek bij het product zat. Het antwoord was nee en ik kon dat ook niet bij jullie bestellen. Ik was dus genoodzaakt om 2 meter bij 4 meter bij De Wildkamp te kopen á Euro 68,34 Toen jullie producten binnenkwamen zat het infiltratie doek er WEL bij. De door mij gekochte doeken van de Wildkamp kon ik niet meer retourneren omdat ze van hun rol waren afgesneden en zit ik met een kostenpost van euro 68,34. Ik zou het netjes van Wovar vinden om mij een passende oplossing hiervoor te bieden. Alvast bedankt voor het meedenken en jullie feedback. Met vriendelijke groet, Jack van Spall

Bewezen kwaliteit en snelle service

Voor de tweede keer heb ik eenzelfde product besteld, omdat het zich al ruimschoots heeft bewezen. Het betreft de Wovar steenlijm, die we drie jaar geleden met succes hebben gebruikt voor ons project in de achtertuin en nu opnieuw inzetten voor ons project in de voortuin. Daarnaast biedt Wovar een overzichtelijke website, waardoor bestellen eenvoudig is. De levering was snel en netjes verzorgd. Kortom, een kwaliteitsproduct met uitstekende service.

Betrouwbaar met gedegen en uitgebreid assortiment

Gedegen en uitgebreid assortiment met duidelijke communicatie betreft de levering. Zelf was ik op zoek naar het juiste beslag voor mijn garagedeuren. Binnen Wovar kon ik zeer makkelijk zoeken naar geschikte mogelijkheden en bracht inspiratie en kennis om goede beslissingen te maken over mijn aankoop. Zeer snel werd alles geleverd en voldeed ruim aan de kwaliteit die ik had kunnen hopen. Ondanks de degelijke website had ik niet per direct het vertrouwen of de levering betrouwbaar zouden aankomen. Wellicht komt het door de naam, of dat het ''te mooi om waar te zijn'' was. Ik zal hier tijdens mijn volgende projecten zeker weer bestellen.

Super snelle levering naar België en uitstekende prijs-kwaliteit!

Ik was vooraf wat huiverig over het bestellen van 30 meter aan zware cortenstaal borderranden vanwege het gewicht en de verzending naar België, maar Wovar heeft alle verwachtingen overtroffen. De site is erg overzichtelijk, de automatische volumekorting via de voordeelbundels maakte het veruit de goedkoopste optie, en de afhandeling was vlekkeloos. Binnen 24 uur stonden de zware pakketten al netjes op mijn oprit geleverd. De strips van 1,5 mm dik voelen ontzettend robuust aan. Ik ben benieuwd als het geplaatst is.

Aankoop cortenstalen borderrand

Het vinden van, in ons geval, cortenstalen borderranden was heel makkelijk mop de overzichtelijke website. Het bestellen ging vervolgens soepel. Onmiddellijk bericht van de bestelling gekregen werd was al dezelfde dag aangemeld bij Post NL. Bericht van Post NL dat het de volgende dag tussen 13.00 - 15.30 zou krijgen. Helaas einde van de dag bericht van Post NL dat ze het niet hadden gehaald (?). Dat had overigens niets met Wovar te maken. De dag erna werd de bestelling geleverd. De mogelijkheid om achteraf te betalen is ook super. Kortom: het hele proces van Wovar is van beging tot eind perfect verlopen. Een super bedrijf om zaken mee te doen.
Goede hulp en assistentie tijdens het bestelproces. ( door Ryan, we hebben alleen een verkeerde maat Forstnerboor ( beiden niet aan gedacht)omdat de kop van de keilbout verzonken moet worden en niet de schacht van de keilbout) daarom ruilen we deze nog om voor een grotere maat) Wat mogelijk beter kan: de doos die aan ons verzonden was was beschadigd. Er zaten ook losse onderdelen in, die daardoor er makkelijk uit kunnen. tip: losse onderdelen in een zak in de doos plaatsen. Verder: er ontbrak een overzichtslijst van wat er in de doos zou moeten zitten. Je kan dat natuurlijk in je computer terug vinden, maar om de doos te controleren zou een bijgeleverde overzichtslijst wel handig zijn.

Wovar. Wij Ondernemen Voor Alle Relaties

Voor de eerste keer de website van Wovar bezocht en direct alles kunnen vinden. Van deurdranger tot loopslot, van winkelhaak tot aan deurklink. Binnen enkele klikken heb je datgeen wat je nodig hebt. En, ik zag dat zij een enorm assortiment hebben. Dat maakt het zoeken een stuk eenvoudiger. Ook de snelle bezorging is heel fijn. Zo is het niet nodig om te wachten voordat je aan je klus kunt beginnen. Ook de prijzen van de producten zijn bijzonder laag. Wovar? Gewoon doen.
Laten we het eens op een rijtje zetten: A.: zeer duidelijke website met goede productinformatie en een klantvriendelijke manier van bestellen. B.: na bestellen direct informatie van de bestelling en de planning van de bezorging. C.: een man een man, een woord een woord. Pakket keurig op tijd geleverd. D.: En dan misschien wel de belangrijkste; een zeer goede kwaliteit van het product (in mijn geval schaduwdoek). Mijn dochter is blij met het geplaatste doek op haar kamer vol op het zuiden. Kortom, ik beveel Wovar aan. (en de buurman ook, zie foto)

Kwaliteit voor een lage prijs

De site is duidelijk. We waren erg blij dat het geotextiel meteen mee geleverd werd. Het regenwater van het serre-dak liep eerst de border in en spoelde daarmee grond weg. Nu stroomt het onder het grindpad in de infiltratiekrat. Je merkt er niets van als je over het grindpad loopt! We zijn er dus erg blij mee. Zeker voor plekken waar je regenwater wil afkoppelen en niet het riool in wil laten lopen, is het een mooie oplossing.

Uitstekende kwaliteit én razendsnelle levering

Ik heb inmiddels meerdere producten bij Wovar besteld en ben echt zeer tevreden. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend; de producten voelen degelijk aan en doen precies wat je ervan mag verwachten. Wat mij daarnaast het meest opviel, is de ongelooflijk snelle levering. Elke bestelling werd razendsnel verwerkt en vaak al de volgende dag bezorgd. Ook de producten waren netjes verpakt en compleet geleverd. Het bestelproces is eenvoudig, de communicatie is duidelijk en de service maakt een professionele indruk. Voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve bevestigingsmaterialen en bouwproducten tegen een scherpe prijs kan ik Wovar absoluut aanbevelen. Ik ga hier zeker vaker bestellen. ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwoord van wovar.nl

Beste Ron, Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review. Leuk om te lezen dat je inmiddels meerdere bestellingen bij ons hebt geplaatst en dat je telkens tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Ook fijn dat je het bestelproces, de duidelijke communicatie en de verpakking als positief hebt ervaren. Bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in Wovar. We wensen je veel plezier met je aankopen en helpen je in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, Team Wovar

3 G’s

Ik was op zoek naar een specifiek onderdeel dat in veel verschillende maten en uitvoeringen bestaat. Dankzij de website was de juiste keuze zo gemaakt: de site toonde heel snel en overzichtelijk de juiste informatie om mij te adviseren. De levertijden waren erg kort en ook de bezorgkosten (hoewel die extern geregeld zijn) waren prima in orde. Kortom: gezocht, gevonden, gekocht en inmiddels is het in gebruik en werkt het perfect! Absoluut een aanrader.

Antwoord van wovar.nl

Beste Henk, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je dankzij de informatie op onze website eenvoudig het juiste product hebt kunnen vinden. Ook goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de bezorgkosten. Leuk dat het product inmiddels in gebruik is en naar wens werkt. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Wovar
Mooi product, handig te plaatsen. Handige site en snelle levering. Verbeterpunt: ik had om informatie gevraagd of ik het product kon gebruiken om een ronde plantenbak te maken. De reactie was snel, maar bleek niet te kloppen. Aangeraden pin is niet te koop voor deze maat plaat. Later gebeld met de klantenservice. Ook die adviezen bleken niet te kloppen en dat beaamde de medewerkster ook. Kortom, nu weet ik nog niet of ik van deze platen wel/niet een ronde plantenbak kan maken en zo ja, hoe?

Antwoord van wovar.nl

Beste, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de gebruiksvriendelijkheid van onze website en de snelle levering. We vinden het jammer dat de informatie die je vooraf en tijdens het contact met onze klantenservice hebt gekregen niet volledig juist bleek te zijn. Bedankt dat je dit aangeeft; we nemen deze feedback mee om onze productinformatie en adviezen verder te verbeteren. De borderrand is inderdaad geschikt om bochten mee te maken, maar het materiaal is niet flexibel genoeg om een volledig strakke ronde/cirkelvormige plantenbak voor om een boom of platen te maken. Daarom bieden we ook specifieke gietranden aan die in verschillende diameters verkrijgbaar zijn en beter geschikt zijn voor ronde toepassingen. Bedankt voor je feedback en we hopen dat je hiermee alsnog een passende oplossing kunt vinden voor je plantenbak. Met vriendelijke groet, Team Wovar
Wat een geweldig bedrijf Wovar! Snelle levering, product voldeed toch niet aan onze verwachtingen. Dit lag niet aan het product maar aan hoe wij het wilde bevestigen. Een mooi schaduw doek maar hoe we het ook hingen de zon kwam eronder. Geen probleem bij Wovar, terug gestuurd en geld teruggestort gekregen! Dit bedrijf doet echt wat het zegt, heel fijn!

Wovar is een aanrader voor iedere klusser

Hele duidelijke website met goede productbeschrijvingen en ook uitleg over hoe je bepaalde klussen aanpakt en welke extra materialen je nodig hebt. Daarnaast deed te bestelknop het niet op de website en ik had toen ik belde binnen 1 minuut iemand aan de lijn die me verder hielp. De prijs is heel concurrerend en alles werd een werkdag later geleverd.
Ik bestel al geruime tijd bij Wovar en ben iedere keer weer erg tevreden. Het assortiment is uitgebreid, de kwaliteit van de producten is uitstekend en de prijzen zijn scherp. Wat ik vooral erg prettig vind, is dat mijn bestellingen vrijwel altijd de volgende dag al in huis zijn. Alles wordt netjes verpakt en geleverd. Ook de klantenservice is vriendelijk, reageert snel en denkt goed mee. Voor mij is Wovar een betrouwbare leverancier waar ik met vertrouwen blijf bestellen. Zeker een aanrader!

Zeer tevreden

Onlangs heb ik via Wovar bevestigingsmaterialen. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles perfect. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig was om het juiste schaduwdoek en de bijpassende ophangmaterialen te kiezen. De productinformatie was duidelijk en compleet, waardoor ik precies wist wat ik nodig had. De levering was snel en alles werd netjes verpakt geleverd. De kwaliteit van zowel het schaduwdoek als de bevestigingsmaterialen is uitstekend. Het doek ziet er stevig uit, biedt veel schaduw en geeft onze tuin direct een mooie uitstraling. Dankzij de meegeleverde materialen was de montage eenvoudig en snel geregeld. Wat mij vooral positief verraste, was de combinatie van goede kwaliteit, scherpe prijzen en duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kan Wovar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief schaduwdoek en betrouwbare service.

Mooi bedrijf, alles goed voor elkaar

Overzichtelijke website met heldere beschrijving van producten. De filmpjes op de website zijn bovendien erg helpend bij het doe het zelven. Levering is zoals beloofd, ruim op tijd en producten zijn netjes verpakt. Klantenservice is ook goed bereikbaar. Mooi dat hier ruimte is voor persoonlijk advies. Op inhoud zou dit soms nog wat concreter mogen, nu oogde het in mijn specifieke geval wat algemeen.

Antwoord van wovar.nl

Beste Bas, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, de productinformatie, de instructievideo's, de levering en onze klantenservice. Ook waarderen we uw opmerking over het persoonlijke advies. We nemen uw feedback mee en streven ernaar om ons advies waar mogelijk nog concreter en specifieker te maken. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! Met vriendelijke groet, Team Wovar

10m rollen cortenstaal

Twee stuks 10 meter borderrollen cortenstaal van 15 cm breed besteld. Werden volgende dag al geleverd. De rollen bleken van blank staal/ijzer te zijn. Ik had roestig cortenstaal verwacht. Ik ga er maar vanuit dat dit blanke staal alsnog gaat roesten. Op de site kan ik daar niks van vinden. Dus toch maar verwerkt tot borderranden. Voordeel: je kunt met schone handen werken. Nadeel: strakke randen in nagenoeg niet mogelijk bij rechthoekige borders van ca 60 x 40 cm. Knippen en haaks omzetten ging goed.
Ik vind Wovar echt een superfijne winkel. Hun assortiment is ruim en je krijgt goede tips. Afgelopen week heb ik cortenstalen borderranden 24cm gekocht. Uiteraard eerst vergeleken met andere sites en mijn conclusie was dat ik het best bij Wovar terecht kon. Beste prijs en beste verzending en ik weet dat de klantenservice bij deze winkel tiptop is. Ondertussen is mijn hele tuin geWovard. Van het mollengaas boven de schutting om de katten binnen te houden, tot aan de grond en nu dus weer de borderranden. De levering was snel en de randen mooi. Ik, als vrouw, kon deze makkelijk plaatsen en ook zelf buigen. Eerlijk is eerlijk, je moet wel een beetje sterk zijn. Ik ben mega- blij met de randen. Goede service, mooie randen.

wovar.nl

Webwinkel voor schroeven, ijzerwaren en vele andere klusmaterialen. Gratis bezorging vanaf 79 euro. Wovar bevestigt het, keer op keer!