wovar.nl

wovar.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering. De hoge kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen. Het uitgebreide en overzichtelijke aanbod maakt het gemakkelijk om het gewenste product te vinden. De scherpe en concurrerende prijzen worden breed gewaardeerd. De klantenservice wordt overwegend als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Klanten vinden de website overzichtelijk, duidelijk en informatief. Duidelijke productinformatie, handleidingen en instructievideo's worden als grote pluspunten ervaren. Ook de zorgvuldige verpakking wordt door de meeste klanten gewaardeerd. Sommige klanten merken op dat er soms vertragingen of problemen zijn met de verpakking, zoals te grote dozen of beschadiging tijdens transport. Er zijn enkele uitzonderingen waarbij het product niet geheel aan de verwachting voldeed. Enkele klanten noemen verbeterpunten rondom de bereikbaarheid of foutafhandeling van de klantenservice. Sporadisch wordt er een kleine technische opmerking over de website gemaakt en zijn er suggesties voor nog meer uitleg of concrete tips bij productinformatie.

Reviewswovar.nl

Voor herhaling vatbaar

Wat moet je schrijven over een bedrijf dat beloftes nakomt, waar je precies kan kopen waar je naar zocht en wat je inderdaad de volgende dag in huis hebt? Nou, vooruit dan, ik heb 1 verbeterpunt kunnen vinden. Ik had zware artikelen die in 1 verzenddoos zaten en die doos was veel te groot en er zat nauwelijks opvulmateriaal in, dus de inhoud kon vrij bewegen. Dat zou beter kunnen, het liefst door het in een kleinere doos te verzenden. Ondanks dat staat dit bedrijf op mijn lijst met bedrijven waar ik zeker weer zal bestellen.
uitstekende kwaliteit ,ruim assortiment ,goede prijzen, en razendsnelle bezorging volgende dag ,ook op Texel,.zelfs op zondags bestellen tot 20.oo uur , maandags in huis. *beschrijving klopt in geval van de rvs Trespaschroeven niet helemaal ; ik was op zoek naar a4 kwaliteit , aangezien op Texel en aan de kust a2 toch gaat oxideren; die stonden in sommige maten foutief als a2 aangegeven op de site ,Gelukkig bij aankomst alles wel a4 zoals gehoopt ,dus om verwarring te voorkomen toch puntje van aandacht .Maar was zeker voor die prijs, wel een aangename verrassing . Ik heb inmiddels Wovar ook al van harte aanbevolen aan diverse kennissen
T H
Theo H.

Geen uitgestelde levering mogelijk

Voor zover ik heb kunnen zien biedt het bestelproces geen optie om op een bepaalde datum te leveren. Daarom heb ik direct na mijn bestelling een mailtje naar de servicebalie gestuurd met het vertzoek om uitgestelde levering. Hierop werd snel en adequaat gereageerd met een bevestiging aan mij. Helaas werd toch zo spoedig mogelijk en niet op de gevraagde datum geleverd. Jammer, want normaal gesproken ben ik dik tevreden over WOVAR. Te verbeteren: voer een gewenste leverdatum in.

Goede kwaliteit!!

Tot voor kort kende ik Wovar nog niet, terwijl ik toch geregeld gereedschap en klein bouwmateriaal opzoek via Google. Maar goed, ik heb nu voor het eerst iets besteld bij Wovar en ik was aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de producten, en ook nog eens tegen een heel betaalbare prijs. Mijn volgende aankoop op klusgebied zal heel zeker weer bij Wovar zijn. Hoe is het toch mogelijk dat ik dit bedrijf niet eerder kende; het bestaat toch al een aantal jaren.
P D
Ppc d.
Zo fijn om hier je aankopen te doen ! Door de bereikbaarheid, vriendelijkheid en ruim assortiment tegen zeer gunstige prijzen, lijkt het alsof de winkel op de hoek van je straat staat. Goed advies en zeer snelle verwerking en verzending van je order. Makkelijker kan het niet. In het verleden meerdere aankopen gedaan tot volle tevredenheid. Een echte aanrader !

2 keer besteld

Ik heb nu 2 keer bij jullie besteld en het materiaal is van goede kwaliteit. Het werd zeer snel bezorgd, een aspect wat ik tegenwoordig niet meer vaak meemaak. Daarnaast waren de producten ook heel netjes verpakt, wat mij al een gevoel van kwaliteit geeft. Zelfs het instructieboekje voor het monteren van een klink kwam in een mini envelopje. Ik had dus klinken besteld en daarbij kwam het dom genoeg niet in me op dat de wc en douche en ander beslag nodig heeft. Dit werd naar mijn weten ook niet aangeraden onder het product wat ik besteld heb. Dus als dit daadwerkelijk het geval is, dan is het misschien een aandacht puntje. Echter heb ik de klinken/beslag voor de wc en de douche na besteld, omdat ik zo tevreden was. Dank voor de dienstverlening.

Antwoord van wovar.nl

Beste Joeri, Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, de snelle levering en de nette verpakking. Leuk om te lezen dat zelfs het mini-envelopje voor de montage-instructies u is opgevallen! Bedankt ook voor uw feedback over het aanvullende beslag voor de wc en douche. Dit is zeker een aandachtspunt en we nemen uw suggestie mee om te kijken hoe we dit duidelijker onder de producten kunnen vermelden. We zijn natuurlijk extra blij dat u, ondanks dat u dit niet direct had meebesteld, zo tevreden was dat u het overige beslag alsnog bij ons heeft besteld. Bedankt voor het vertrouwen in Wovar en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Het Wovar-team

Geweldige webwinkel. Zo duidelijk en simpel.

Levering en bestellen gaat gewoon heel eenvoudig. Levering wordt in goed beschermend materiaal en met de juiste transportdiensten geleverd. Snel zoals beloofd op de aangegeven datums. Verbeterpuntje is ipv 2 aparte couriers de optie aangeven dat het bijvoorbeeld gezamenlijk geleverd mag worden. Soms kan het een niet zonder het andere. En heeft er dus een. Courier 1x teveel gereden.

Zelfs Hornbach verslagen!

Zelfs Hornbach is verslagen! Koop je traplaminaat hier. Kwaliteit beter en prijs lager dan voor vergelijkbaar produkt elders. Snelle levering voor forse bestelling. Even snel voor kleine nabestelling. Hulde! Tip: voeg goede werkomschrijving toe, zowel voor lijmen als voor schroeven. Niet iedereen vindt internrt en youtube voldoende. Geef zelf graag tips.

Het begint bij de website .....

Het begint bij de website, duidelijk en eenvoudig kan je een selectie maken ven het product dat je zoekt. Alle producten hebben een duidelijke omschrijving, specificaties, zodat vergissingen bijna uitgesloten zijn. alle stappen van je aankoop tot levering zijn duidelijk en zoals beschreven. En gebeurt er dan toch een vergissing, terugsturen en terugbetaling vormen geen enkel probleem, waardoor je in vol vertrouwen de volgende bestelling doet
Mooie en zeer goede webshop en goed geholpen. Echter wel belangrijk voor jullie om te weten. Ik heb 2 infiltratie boxen gekocht met de referenties Ordernummer: 787569 Referentienummer: INV908642 Ik heb later teruggebeld met de voor mij zeer belangrijke vraag of er ook infiltratie doek bij het product zat. Het antwoord was nee en ik kon dat ook niet bij jullie bestellen. Ik was dus genoodzaakt om 2 meter bij 4 meter bij De Wildkamp te kopen á Euro 68,34 Toen jullie producten binnenkwamen zat het infiltratie doek er WEL bij. De door mij gekochte doeken van de Wildkamp kon ik niet meer retourneren omdat ze van hun rol waren afgesneden en zit ik met een kostenpost van euro 68,34. Ik zou het netjes van Wovar vinden om mij een passende oplossing hiervoor te bieden. Alvast bedankt voor het meedenken en jullie feedback. Met vriendelijke groet, Jack van Spall

Verpakking kon duurzamer maar verder top!

Fijne website, fijne prijzen, en fijne (= snelle) bezorging. Het enige wat beter (economischer) kon, was de verpakking. Iets wat in twee dozen verstuurd werd, had ook prima bij elkaar in de grotere van de twee dozen verstuurd kunnen worden. Ook is het jammer dat de mogelijkheid van zelf ophalen in Groningen (tijdelijk) niet mogelijk was.

Bewezen kwaliteit en snelle service

Voor de tweede keer heb ik eenzelfde product besteld, omdat het zich al ruimschoots heeft bewezen. Het betreft de Wovar steenlijm, die we drie jaar geleden met succes hebben gebruikt voor ons project in de achtertuin en nu opnieuw inzetten voor ons project in de voortuin. Daarnaast biedt Wovar een overzichtelijke website, waardoor bestellen eenvoudig is. De levering was snel en netjes verzorgd. Kortom, een kwaliteitsproduct met uitstekende service.

Super snelle levering naar België en uitstekende prijs-kwaliteit!

Ik was vooraf wat huiverig over het bestellen van 30 meter aan zware cortenstaal borderranden vanwege het gewicht en de verzending naar België, maar Wovar heeft alle verwachtingen overtroffen. De site is erg overzichtelijk, de automatische volumekorting via de voordeelbundels maakte het veruit de goedkoopste optie, en de afhandeling was vlekkeloos. Binnen 24 uur stonden de zware pakketten al netjes op mijn oprit geleverd. De strips van 1,5 mm dik voelen ontzettend robuust aan. Ik ben benieuwd als het geplaatst is.

Betrouwbaar met gedegen en uitgebreid assortiment

Gedegen en uitgebreid assortiment met duidelijke communicatie betreft de levering. Zelf was ik op zoek naar het juiste beslag voor mijn garagedeuren. Binnen Wovar kon ik zeer makkelijk zoeken naar geschikte mogelijkheden en bracht inspiratie en kennis om goede beslissingen te maken over mijn aankoop. Zeer snel werd alles geleverd en voldeed ruim aan de kwaliteit die ik had kunnen hopen. Ondanks de degelijke website had ik niet per direct het vertrouwen of de levering betrouwbaar zouden aankomen. Wellicht komt het door de naam, of dat het ''te mooi om waar te zijn'' was. Ik zal hier tijdens mijn volgende projecten zeker weer bestellen.

Aankoop cortenstalen borderrand

Het vinden van, in ons geval, cortenstalen borderranden was heel makkelijk mop de overzichtelijke website. Het bestellen ging vervolgens soepel. Onmiddellijk bericht van de bestelling gekregen werd was al dezelfde dag aangemeld bij Post NL. Bericht van Post NL dat het de volgende dag tussen 13.00 - 15.30 zou krijgen. Helaas einde van de dag bericht van Post NL dat ze het niet hadden gehaald (?). Dat had overigens niets met Wovar te maken. De dag erna werd de bestelling geleverd. De mogelijkheid om achteraf te betalen is ook super. Kortom: het hele proces van Wovar is van beging tot eind perfect verlopen. Een super bedrijf om zaken mee te doen.
Goede hulp en assistentie tijdens het bestelproces. ( door Ryan, we hebben alleen een verkeerde maat Forstnerboor ( beiden niet aan gedacht)omdat de kop van de keilbout verzonken moet worden en niet de schacht van de keilbout) daarom ruilen we deze nog om voor een grotere maat) Wat mogelijk beter kan: de doos die aan ons verzonden was was beschadigd. Er zaten ook losse onderdelen in, die daardoor er makkelijk uit kunnen. tip: losse onderdelen in een zak in de doos plaatsen. Verder: er ontbrak een overzichtslijst van wat er in de doos zou moeten zitten. Je kan dat natuurlijk in je computer terug vinden, maar om de doos te controleren zou een bijgeleverde overzichtslijst wel handig zijn.
J L
Joseph L.

Top winkel in alle opzichten

Duidelijke website en afbeeldingen. Meteen de goede scharnier gevonden na een hopeloze zoektocht bij andere sites. Ook die reparatieplaatjes voor keukendeur scharnieren kende ik niet maar kwamen goed van pas. Fijne winkel waar ik al eerder goede ervaring mee had. Snelle levering was ook fijn. Een klus moet je af kunnen maken. Alle lof voor jullie!

Wovar. Wij Ondernemen Voor Alle Relaties

Voor de eerste keer de website van Wovar bezocht en direct alles kunnen vinden. Van deurdranger tot loopslot, van winkelhaak tot aan deurklink. Binnen enkele klikken heb je datgeen wat je nodig hebt. En, ik zag dat zij een enorm assortiment hebben. Dat maakt het zoeken een stuk eenvoudiger. Ook de snelle bezorging is heel fijn. Zo is het niet nodig om te wachten voordat je aan je klus kunt beginnen. Ook de prijzen van de producten zijn bijzonder laag. Wovar? Gewoon doen.
Laten we het eens op een rijtje zetten: A.: zeer duidelijke website met goede productinformatie en een klantvriendelijke manier van bestellen. B.: na bestellen direct informatie van de bestelling en de planning van de bezorging. C.: een man een man, een woord een woord. Pakket keurig op tijd geleverd. D.: En dan misschien wel de belangrijkste; een zeer goede kwaliteit van het product (in mijn geval schaduwdoek). Mijn dochter is blij met het geplaatste doek op haar kamer vol op het zuiden. Kortom, ik beveel Wovar aan. (en de buurman ook, zie foto)

Kwaliteit voor een lage prijs

De site is duidelijk. We waren erg blij dat het geotextiel meteen mee geleverd werd. Het regenwater van het serre-dak liep eerst de border in en spoelde daarmee grond weg. Nu stroomt het onder het grindpad in de infiltratiekrat. Je merkt er niets van als je over het grindpad loopt! We zijn er dus erg blij mee. Zeker voor plekken waar je regenwater wil afkoppelen en niet het riool in wil laten lopen, is het een mooie oplossing.

Webwinkel voor schroeven, ijzerwaren en vele andere klusmaterialen. Gratis bezorging vanaf 79 euro. Wovar bevestigt het, keer op keer!