dierenhuiden-decoraties.nl- Logo - Beoordelingen

dierenhuiden-decoraties.nlReviews

: 155Uitstekend

4,86

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
dierenhuiden-decoraties.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dierenhuiden-decoraties.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
dierenhuiden-decoraties.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dierenhuiden-decoraties.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dierenhuiden-decoraties.nl

56 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

155 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 okt. 2021 
van Ben V.
We zijn zeer tevreden over het product die we bij Max hebben aangekocht! De dag na bestelling hebben we de colli ontvangen in een zeer professionele verpakking. Kwaliteit en afwerking is top. Een adres en persoon die we zeker aanraden!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 jul. 2022
contact houden met de klant,Mijn account werkte niet door een schrijffout in mijn emailadres,dus kon ik mijn zending niet volgen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor dierenhuiden-decoraties.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Goed levering. Netjes verpakt. Erg mooie object.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Fantastique et merveilleux! et rapide
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Vriendelijk aan de telefoon en zeer snelle verzending. Mooie kwaliteit koeienhuid en zeker niet duur.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Volgens de foto geleverd en snellen verzending ! Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Vlotte levering en mooi kleed ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
Zeer betrouwbaar doet wat ze beloven Goede kwaliteit producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Product zoals beschreven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
contact houden met de klant,Mijn account werkte niet door een schrijffout in mijn emailadres,dus kon ik mijn zending niet volgen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Snelle en nette levering. Laagdrempelige bereikbaarheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2021 
van Ben V.
We zijn zeer tevreden over het product die we bij Max hebben aangekocht! De dag na bestelling hebben we de colli ontvangen in een zeer professionele verpakking. Kwaliteit en afwerking is top. Een adres en persoon die we zeker aanraden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Snelle service, na 2 dagen, prachtige kleden al in onze woonkamer. Niet gefokt voor vacht, maar gebruikt uit vleesindustrie, sprak me erg aan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Prachtig ingepakt en snel verzonden. Mooie kwaliteit van huid die onmiddellijk plooivrij wordt. Super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022
goede verzorging betreft transport van het product snelle reactie op mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
Exact zoals het plaatje op de website, goede kwaliteit. Klein minpuntje, weinig communicatie ik kreeg niet eens een order bevestiging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2021 
Eerste bestelling ontvangen. Super product en super snelle levering! Prijs kwaliteit in balans, erg tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2021
Snelle levering, retour en toen weer een nieuwe besteld ging ook snel! En Super kwaliteit van het kleed!
Beoordeling melden