dierenhuiden-decoraties.nl- Logo - Beoordelingen

dierenhuiden-decoraties.nl
Beoordelingen:

26 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden203 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
dierenhuiden-decoraties.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn aankoopervaring ByMax. Ik had een Russische veertien schilpad gekocht, en deze is uiterst zorgvuldig verpakt bij mij aangekomen. Echt een klasse, een aanrader voor een aankoop. Theo v Baar
TV
Theo V.
Alkmaar

de meest kritische beoordeling

28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas geen goede ervaring met deze webshop. Ze maken gebruik van een bezorgbedrijf dat slecht te bereiken is. Kreeg een mail dat het een brievenbuspakket was en dat ik niet thuis hoefde te blijven voor levering, dat leek me sterk dus ben die dag de hele dag thuis gebleven. Toen kreeg ik aan het eind van de dag bericht: ‘je was niet thuis, dus we hebben het bij je buren bezorgd’. Alleen hebben ze dat niet gedaan, ze hebben het product bij een parcelshop aan de andere kant van de stad geleverd. Aangegeven dat dit niet klopte, toen werd me beloofd dat ze het opnieuw zouden bezorgen. Dagen niks gehoord om vervolgens te horen te krijgen dat ze het niet gaan bezorgen. Dit proberen op te lossen met de winkel zelf, maar die konden niks voor me betekenen en als ik het niet ophaal zou ik zelf de bezorgkosten moeten terugbetalen. Echt opvallend slechte service.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor dierenhuiden-decoraties.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima adres

Bestelde artikel uit collectie opgezette dieren was perfect en nog mooier als op de foto op de site
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder goed ingepakt voor de verzending! Ook een erg mooi product gekocht! Top!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks “vandaag bestellen, morgen leveren” nog geen bestelling geleverd. Zelfs nog geen bericht hierover. Besteld vrijdag 9/2
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

10 op 10

Hele vriendelijke, toegankelijke verkoper...onze vos werd snel geleverd en was heel zorgvuldig verpakt! 10 op 10!!!
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bymax.nl the place 2 be voor opgezette dieren! Topkwaliteit en service!
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte service, product niet geleverd

Helaas geen goede ervaring met deze webshop. Ze maken gebruik van een bezorgbedrijf dat slecht te bereiken is. Kreeg een mail dat het een brievenbuspakket was en dat ik niet thuis hoefde te blijven voor levering, dat leek me sterk dus ben die dag de hele dag thuis gebleven. Toen kreeg ik aan het eind van de dag bericht: ‘je was niet thuis, dus we hebben het bij je buren bezorgd’. Alleen hebben ze dat niet gedaan, ze hebben het product bij een parcelshop aan de andere kant van de stad geleverd. Aangegeven dat dit niet klopte, toen werd me beloofd dat ze het opnieuw zouden bezorgen. Dagen niks gehoord om vervolgens te horen te krijgen dat ze het niet gaan bezorgen. Dit proberen op te lossen met de winkel zelf, maar die konden niks voor me betekenen en als ik het niet ophaal zou ik zelf de bezorgkosten moeten terugbetalen. Echt opvallend slechte service.
Beoordeling melden
Antwoord van dierenhuiden-decoraties.nl
20 jan. 2024
Hallo, Bedankt voor uw review, we vinden het echter jammer dat hij niet positief is. Wij hebben navraag gedaan bij de DPD en het pakket paste niet door uw brievenbus. Het gaat dan inderdaad naar een DPD punt bij u in de buurt, in dit geval was het 3,9 km bij u vandaan (±10 minuten met de auto of fiets). Jammer genoeg kunnen wij dit niet aanpassen bij de DPD. De retourkosten zijn inderdaad altijd voor rekening van de klant. Hopelijk bent u wel tevreden over het product, want dat heeft u ondertussen in huis :) Met vriendelijke groet, Max Duymelinck
TV
Theo V.
Alkmaar
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn aankoopervaring ByMax. Ik had een Russische veertien schilpad gekocht, en deze is uiterst zorgvuldig verpakt bij mij aangekomen. Echt een klasse, een aanrader voor een aankoop. Theo v Baar
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden!

Super netjes en stevig verpakt. De haas op de foto is ook die we gekregen hebben. Heel erg blij mee! Ik ga zeker nog eens bestellen bij jullie :)
Beoordeling melden
28 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging.!Uitstekende staat van het product en op juiste wijze verpakt.
Beoordeling melden
23 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en vriendelijk contact. En een prima geprepareerde Kluut.
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed verpakt. Eendjes in stolp voldoen aan verwachting.
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment, prima product, eerlijke prijs, vlotte levering
Beoordeling melden
28 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk, snel geleverd en geheel volgens verwachting.
Beoordeling melden
28 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en product is goed verpakt
Beoordeling melden
6 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed verpakt.
Beoordeling melden
7 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering en kwaliteit
Beoordeling melden
21 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima het is mooi
Beoordeling melden