Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de zorgvuldige, veilige en stevige verpakking van de producten, wat schade tijdens verzending voorkomt. Ook waarderen zij de snelle en vlotte levering van hun bestellingen, vaak sneller dan verwacht. De hoge kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen en overtreft vaak de verwachtingen van de klant. Daarnaast geven klanten aan dat de producten exact overeenkomen met de beschrijvingen en foto\'s op de website, wat hun vertrouwen in de aankoop vergroot. De vriendelijke, snelle en behulpzame klantenservice wordt eveneens geprezen, omdat deze goed bereikbaar is en snel reageert op vragen. Tot slot wordt het vakmanschap en de afwerking van de producten als uitstekend, gedetailleerd en levensecht benoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbymax.nl
completely satisfied
Heel mooi!
Top!
Heel goed
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver
By Max opgezette dieren en dierenhuiden voorziet je van een groot assortiment aan opgezette dieren en dierenhuiden. Wij hebben een grote voorraad waardoor alles direct verkrijgbaar is via onze online ...