bymax.nl- Logo - Beoordelingen

bymax.nl
Beoordelingen:

32 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden217 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn aankoopervaring ByMax. Ik had een Russische veertien schilpad gekocht, en deze is uiterst zorgvuldig verpakt bij mij aangekomen. Echt een klasse, een aanrader voor een aankoop. Theo v Baar
TV
Theo V.
Alkmaar

Meest relevante negatieve beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas geen goede ervaring met deze webshop. Ze maken gebruik van een bezorgbedrijf dat slecht te bereiken is. Kreeg een mail dat het een brievenbuspakket was en dat ik niet thuis hoefde te blijven voor levering, dat leek me sterk dus ben die dag de hele dag thuis gebleven. Toen kreeg ik aan het eind van de dag bericht: ‘je was niet thuis, dus we hebben het bij je buren bezorgd’. Alleen hebben ze dat niet gedaan, ze hebben het product bij een parcelshop aan de andere kant van de stad geleverd. Aangegeven dat dit niet klopte, toen werd me beloofd dat ze het opnieuw zouden bezorgen. Dagen niks gehoord om vervolgens te horen te krijgen dat ze het niet gaan bezorgen. Dit proberen op te lossen met de winkel zelf, maar die konden niks voor me betekenen en als ik het niet ophaal zou ik zelf de bezorgkosten moeten terugbetalen. Echt opvallend slechte service.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bymax.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
L'experiència ha estat immillorable, un enviament ràpid i curós i amb un balanç professional excel·lent a tots els nivells.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top! Snelle verzending, verzorgde verpakking, en uiteraard topmateriaal. Dankjewel!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering En heel mooi😀
Beoordeling melden
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt en vlot geleverd.
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi vogeltje!

Goed verpakt. Mooi en goed kwaliteit product!
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product zo als omschreven . Een goede en zorgvuldige verzending
Beoordeling melden
TK
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
TV
Theo V.
Alkmaar
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn aankoopervaring ByMax. Ik had een Russische veertien schilpad gekocht, en deze is uiterst zorgvuldig verpakt bij mij aangekomen. Echt een klasse, een aanrader voor een aankoop. Theo v Baar
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

10 op 10

Hele vriendelijke, toegankelijke verkoper...onze vos werd snel geleverd en was heel zorgvuldig verpakt! 10 op 10!!!
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden!

Super netjes en stevig verpakt. De haas op de foto is ook die we gekregen hebben. Heel erg blij mee! Ik ga zeker nog eens bestellen bij jullie :)
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima adres

Bestelde artikel uit collectie opgezette dieren was perfect en nog mooier als op de foto op de site
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder goed ingepakt voor de verzending! Ook een erg mooi product gekocht! Top!
Beoordeling melden