White cloudzReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
White cloudz is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij White cloudz kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor White cloudz

59 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

977 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

9 dec. 2022
De enige wanklank die we hadden is de gemakzucht van HDL bij het afleveren. Ze getroostten zich weinig moeite het pakket bij ons thuisadres af te leveren. Dinsdag bestonden ze het zelfs ons "we hebben elkaar gemist" te mailen, terwijl we expres thuis gebleven waren. Woensdag werd het pakket wel afgeleverd, maar opnieuw niet bij ons thuis. Slordig werk van HDL. Misschien kunnen jullie dit doorgeven.

de meest kritische beoordeling

18 dec. 2022
Een foute levering, wel mijn eigen kussen gekregen wat ik besteld had, nu zat er nog een dekbed bij in doos, ( 230 euro). Niet voor mij. Heb ik uit eerlijkheid zelf melding gemaakt. Krijg als antwoord dankjewel, en of ik t maar ff terug wilde opsturen via post nl. Had toch andere reactie verwacht of klein presentje.

Beoordelingen voor White cloudz

Goede klantenservice! Het eerste dekbed was te warm voor mij en goed voor mijn vrouw, het was geen enkel probleem om dit om te ruilen voor twee losse dekbedden. Fijne ervaring
alles O.K.
6 mrt. 2023
4 mrt. 2023
8 feb. 2023

Kwalitatief er goed en mooi materiaal (heb er al 5 donsdekens gekocht !) super klantenservice als er vragen zijn en vlotte verzending
13 feb. 2023
Was mijn kortingscode kwijt, werd direct geholpen en kreeg nieuwe code toegestuurd. Snelle levering en fantastisch dekbed!
8 feb. 2023
De service ie super alles goed geregeld retouren woeden snel in behandeling genomen zonder vragen of rede opgave
14 feb. 2023
Duidelijke produkt informatie, snelle levering en duidelijke reactie op email vraag. Niks op aan te merken!
21 feb. 2023
Wat een fijn dekbed, super licht en toch warm. We gebruiken nu het voorjaar najaar en is al heel warm!
8 feb. 2023
Heel goed. Het derde dekbed met hoger warmtenummer nu de energiekosten gestegen zijn.
5 feb. 2023
Extra korting :-)