White Cloudz- Logo - Reviews

115 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.205 reviews in totaal

White Cloudz- Logo - Reviews

White Cloudz

115 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.205 reviews in totaal

De reviews voor White Cloudz zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veel geprezen, met specifieke lof voor het comfort, de materialen en het vakmanschap. Klanten waarderen de klantvriendelijke en toegankelijke service, met snelle reacties en goede ondersteuning. De dekbedden en kussens worden als zeer comfortabel, warm, licht en zacht ervaren. Klanten vinden het deskundige en eerlijke advies van het team zeer waardevol bij hun aankoopbeslissing. Ook ervaren zij het retourproces als eenvoudig en soepel, zonder onnodige hindernissen.

Reviews voor whitecloudz.nl

Goed product!

Track & Trace op de shop app werkte niet heel goed. Ik had namelijk al een mail ontvangen van DHL dat hij geleverd zou worden, maar er stond niks op de shop app. Hiernaast zou ik het zelf wel fijn hebben gevonden als het gewicht van het dekbed bij de specificaties op de website stond, aangezien dit voor mij wel een belangrijk puntje is. Verder verliep alles perfect, hij was vrij snel geleverd, en het product bevalt me enorm goed, al moet ik nog wel een beetje wennen aan het lichte gewicht. Top product: 5/5 sterren!
Antwoord van White Cloudz
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! 😊 Fijn dat het dekbed goed bevalt en snel is geleverd. De tracking via de Shop app kan soms iets achterlopen op DHL, dank voor het doorgeven. Ook je opmerking over het gewicht nemen we mee, dat gaan we duidelijker vermelden. Groet, Dennis

Geweldige klantenservice

Ik beoordeel normaal nooit, maar wil hiervoor een uitzondering maken. Ik ben voor de tweede keer zo goed geholpen, artikelen zijn aangepast precies zoals gewenst. Geen problemen met verzenden of retourneren.
Antwoord van White Cloudz
Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat de artikelen na de aanpassingen helemaal naar wens zijn! Groet, Dennis
Top service! Top producten! Ik heb het donzen dekbed KAPRUN 220x240 voor/najaar ik kan niet meer zonder zowel in de winter als in de zomer een super lekker dekbed. Echt een aanrader👌
Antwoord van White Cloudz
Van zo’n review worden wij alleen maar blij, dankjewel! Groet, Dennis

Lekker warm fluffy dekbed

Ik was opzoek naar een fluffy dekbed en dat heb ik hier gevonden! Ik heb het vierseizoenen dekbed gekocht maar dat is voor nu nog te warm. Gebruik nu alleen het hetfst deel, maar ook daarmee is het dekbed fluffy. Het is heerlijk warm en echt een wolkje om mij heen! Ontzettend blij mee. Het enige kritiekpuntje zijn de knoopjes waar je de dekens mee aan elkaar maakt, deze blijven niet heel goed aan elkaar vastzitten.
Antwoord van White Cloudz
Wat een heerlijke review! Fijn dat je zo geniet van het dekbed. Bedankt ook voor de tip over de knoopjes, daar gaan we zeker naar kijken! Groet, Dennis
Nieuw dekbed ligt heerlijk warm (winter) maar niet broeierig. Ben daar heel blij mee. Op aanraden van jullie heb ik het voordeligste kussen gekocht. Had er een hard hoofd in maar het ligt voortreffelijk! Je hoofd “valt” er in waardoor je nek genoeg ondersteuning krijgt. Het scheelt ruim 200 euro met mijn oude kussen dus ik ben blij!
Antwoord van White Cloudz
Wat fijn om te horen dat je nieuwe dekbed heerlijk ligt en dat de Magic Pillow zo goed bevalt! Geniet van veel comfortabele nachten! 😊 Groet, Dennis
Mijn dekbed moest van lits jumeaux, smaller gemaakt worden naar 2 persoons, ik kreeg een keurig verzendlabel toegestuurd waarmee ik het debed op kon sturen! Mijn dekbed was binnen een dag weer retour! Perfecte service bij White Cloudz!
Antwoord van White Cloudz
Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Groet, Dennis
Goed advies, geen push-verkoop en snelle levering.
Antwoord van White Cloudz
Wat fijn om te horen, bedankt voor deze mooie review! Groet, Dennis

Fantastisch

We zijn voor de tweede keer erg goed geholpen. Mijn eerste deken heb ik hier jaren geleden gekocht en nu heb ik mijn tweede deken aangeschaft voor de winter: 100% Aspen. Fantastisch, echt een aanrader!
Antwoord van White Cloudz
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review. We wensen je weer heel veel heerlijke, warme nachten toe! Groet, Dennis
Klantenservice.en kwaliteit van het dekbed.
Daar doen we het voor! Bedankt voor je mooie review! Groet, Dennis

Keurige producten en levering ervan
Bedankt voor je positieve review! Groet, Dennis
Snelle verzending, prima dekbed ,
Antwoord van White Cloudz
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat zowel het dekbed als de snelle verzending goed bevallen! Groet, Dennis
Lekker licht maar sluit heerlijk om je lichaam
Antwoord van White Cloudz
Super om te horen! Dat lichte, omsluitende gevoel is precies wat we willen bereiken Groet, Dennis
Jeg elsker letheden og kvaliteten af ​​White Cloudz gåsedunsdyner. Så lette, friske og varme. Kundeservice er altid tilgængelig og villige til at hjælpe, hvis der er problemer! Førsteklasses kundeservice! Tak!!!

Betrouwbaar

Niet moeilijk doen als je iets wil retourneren omdat in mijn geval het kussen niet bij mij paste.
Antwoord van White Cloudz
Bedankt voor je mooie review! We willen natuurlijk alleen tevreden klanten, dus als een product niet bij je past, lossen we dat graag netjes op Groet, Dennis
TK
Truus K.
Heel goed produkt, snelle service

Nice!

The duvet is perfect. Fluffy, nice, warm
Antwoord van White Cloudz
Thank you for your kind words! Great to hear you’re enjoying the duvet. Wishing you many comfortable nights 😊