White cloudz- Logo - Beoordelingen

White cloudz
Beoordelingen:

36 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.036 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor White cloudz

Filter
 Sorteren  
Relevantie
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, prima kwaliteit, en snelle levering. Dus alles oké
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede en vriendelijke service! En snelle levering.
Beoordeling melden
MW
M W.
ALMELO
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
2 dagen geleden
Dank je wel Team White Cloudz
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
28 mei 2024
Bedankt! Team Cassenz
AV
Annemarie V.
Santpoort-noord
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dit is de derde dekbed van jullie eerst 1 enkel dekbed van Aspen die was zo lekker zo licht toen kreeg ik een ander bed toen had de 4 seizoenen dekbed gekocht een Karpun heerlijk dekbed ook ja toen ging ik verhuizen een 2 persoons bed gekocht eerst een wol dekbed gekocht maar die was te zwaar voor mij schouders en nek artrose toen dacht ik aan jullie 200x220 gekocht een ganzendons zomer dekbed wat een zaligheid zeg als ik er in stap is het zo koud dat bed echt waar 1 min later is het zo lekker en niet koud meer nu zit ik te denken wat moet ik van de Winter nu kopen daar ben ik nog niet over uit kan niet te zwaar xijn gewoon maar ik ben dik tevreden hoor
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
1 mei 2024
Wat een mooie review :-) Dank je wel! Ook de winter versie van de Aspen is totaal niet zwaar. De stof eromheen is zwaarder dan de vulling, en er zit evenveel stof omheen als bij een zomer of herfst. Het iets hogere gewicht zulbij een winter versie zul je dus bijna niet voelen. Nogmaals bedankt! Team White Cloudz
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en dekbed is heerlijk! Gekozen voor donzendekbed en het slaapt heerlijk.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
1 mei 2024
We hopen dat je nog lang lekker slaapt. Bedankt voor je beoordeling! Team White Cloudz
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
28 mei 2024
Dank voor je beoordeling! Team White Cloudz
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
1 mei 2024
Dank voor je review! Team White Cloudz
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende klantenservice

Prettig contact gehad met de klantenservice en duidelijkheid gekregen over vragen die ik nog had. Ik had mijn dekbed enkele dagen voor black friday besteld, waardoor ik een flinke korting misliep. White cloudz heeft vervolgens een compensatie voorgesteld, wat de fijne manier van werken nog eens extra ondersteunde. Ook een uitstekend product trouwens, ik heb het 100% donzen normale winterdekbed. Mijn slaapkamer is nu zo’n 18 graden maar wordt kouder in hartje winter. Dekbed is nu wat warm maar niet te. Net een wolk wat op je ligt, en door de hoge kwaliteit tijk extra makkelijk in een dekbedhoes te krijgen.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
4 dec 2023
Wat een mooie reactie. Dank je wel! Team White Cloudz
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Sterk aangeraden; zowel dankzij de klantenservice alsmede de heerlijke producten!

De klantenservice reageerde snel en adequaat in de chat toen mijn pakketje even niet traceerbaar was. Ze dachten direct in oplossingen die voor mij paste. De service van WhiteCloudz maakt hen alleen al uniek. Daarnaast zijn de producten hemels. Het dekbed, de kussen en het dekbedovertrek zorgde voor een heerlijke eerste nacht. Mijn FitBit gaf de hoogste slaapscore die ik tot nu toe heb behaald, 95/100 met een maximale score op de diepe slaap. Zo heb ik het ook zeker ervaren! Het is een absolute aanrader en voor mij de investering meer dan waard!
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
13 nov 2023
Wow, van dit soort reviews worden wij erg vrolijk :-) Heel erg bedankt! Team White Cloudz
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare winkel. Aankoop netjes verpakt in tas. Vlotte bezorging. Rijk gevuld met 90 procent ganzendans. Voor mij de beste kussen ooit. Heerlijk zacht zonder weg te zakken. Geen nekklachten. Licht opschudden staat weer bol. Ik raad deze kussen aan.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
1 mei 2024
Dank voor je review en het vertrouwen! Team White Cloudz
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare winkel. Vlotte bezorging. Mooi verpakt in een tas. Hoogewaardig ganzen dons. Zeer licht gewicht. Ik ben wederom super blij! mijn tweede aankoop. Een dekbed voor de zomer. Ook voor de winter. Ik raad WHITE CLOUDZ aan.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
14 dec 2023
Heel erg bedankt voor je mooie review! Team White Cloudz
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product kwaliteit en snelle service dan ben je hier bij het juiste adres! Zoek je een goede dekbed die lekker voelt shop dan bij White cloudz!
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
1 mei 2024
Wat een mooie reclame :-) Dank je wel! Team White Cloudz
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wij hadden de dekbedden al nu ook voor mijn moeder er 1 aangeschaft. Ze zei “dit had ik veel eerder moeten doen, fantastisch”.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
1 mei 2024
White Cloudz dekbedden voor de hele familie :-) Dank voor je review! Team White Cloudz
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk licht en fijn dekbed van ganzendons. Prima prijs/kwaliteitverhouding en supersnelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
27 okt 2023
Dank je wel voor je review Team White Cloudz
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en vriendelijk en humoristisch gereageerd op mijn terugkoppeling.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
1 mei 2024
Dank voor je review! Team White Cloudz
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Lekker groot 260

Lekker groot, warm en licht in gewicht. Zo kunnen er weer jaren van genieten.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
27 okt 2023
Bedankt en ga vooral door met genieten :-) Team White Cloudz
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was super snel. Dekbed voldoet aan de verwachting, blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
21 dec 2023
En wij zijn blij met jou :-) Bedankt voor je beoordeling! Team White Cloudz
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Keurige snelle levering 4

Keurige snelle levering van een prachtig dekbed. Heerlijk slapen.
Beoordeling melden
Antwoord van White cloudz
14 dec 2023
Dank je wel :-) Team White Cloudz