Troedoor- Logo - Beoordelingen

Troedoor
Beoordelingen:

58 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden102 beoordelingen in totaal  

4,88
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Troedoor voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Troedoor

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijke service en vakmanschap. Onze jaren geleden gekochte tafel opnieuw laten schuren en behandelen; weer als nieuw!
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
12 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat jullie ervaring met onze persoonlijke service en vakmanschap zo positief is. We zijn trots dat we jullie tafel, die jullie jaren geleden bij ons hebben gekocht, weer als nieuw hebben kunnen maken. Bij Troedoor streven we ernaar om niet alleen bij de aankoop, maar ook jaren later nog van waarde te zijn voor jullie en jullie meubels. Geniet van jullie vernieuwde tafel en weet dat we altijd hier zijn voor meer zorg en ondersteuning in de toekomst. Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goede uitleg, wachttijd werd gerespecteerd, prima levering
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling van 5 sterren! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de uitleg die je hebt ontvangen, de respectvolle behandeling van je wachttijd en natuurlijk onze levering. Bij Troedoor zetten we ons in voor uitstekende service in elk aspect van onze interactie met klanten. Jouw feedback motiveert ons om deze standaard te blijven handhaven en waar mogelijk te overtreffen. We kijken ernaar uit je weer te mogen helpen in de toekomst! Met vriendelijke groet, Het Team van Troedoor
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super mooie winkel.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor je complimenten over onze winkel! We zijn blij te horen dat je onze winkelomgeving mooi vindt. We besteden veel aandacht aan de inrichting en presentatie van onze producten om een inspirerende ervaring voor onze bezoekers te creëren. We hopen je snel weer te zien! Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, mooi product, snelle levering. Gewoon zoals het hoort.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
2 jan. 2024
Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij te horen dat alles naar wens was, van de communicatie tot aan de snelle levering van je product. Bij Troedoor streven we ernaar om aan deze standaarden te voldoen en het is geweldig om te horen dat we dit voor jou hebben waargemaakt. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben een tafel op maat laten maken en het resultaat was zeer mooi
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 jan. 2024
Wat fantastisch om te horen dat jullie op maat gemaakte tafel prachtig is geworden! Bij Troedoor streven we ernaar om elk meubelstuk perfect af te stemmen op de wensen van onze klanten, en het is altijd een bijzonder moment als we zien dat het eindresultaat jullie verwachtingen overtreft. Geniet van jullie nieuwe tafel en we hopen dat deze vele mooie momenten in jullie huis zal brengen. Met vriendelijke groet, Het Team van Troedoor
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kwam er niet uit met de winkelcheque + zeer snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
8 feb. 2024
Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat we je konden helpen met de winkelcheque en dat je tevreden bent met onze snelle verzending. Bij Troedoor streven we ernaar om elke uitdaging op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw ervaring zo positief mogelijk is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer hulp nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk, niet opdringerig en veel keuze van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
2 jan. 2024
Hartelijk dank voor de fantastische beoordeling van 5 sterren! We zijn heel blij te horen dat je onze vriendelijke en onopdringerige aanpak waardeert en tevreden bent met de kwaliteit en diversiteit van onze producten. Bij Troedoor streven we ernaar om een aangename winkelervaring te bieden met voldoende keuze voor iedereen. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hulp van zowel winkel- als bezorgpersoneel was prettig 👍
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
2 jan. 2024
Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat zowel ons winkel- als bezorgpersoneel je goed hebben kunnen helpen. Ons team doet altijd zijn uiterste best om elke fase van je aankoop zo aangenaam mogelijk te maken. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn! Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne service en bijzonder prettig advies
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 jan. 2024
Hallo, Hartelijk bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en het advies dat je hebt ontvangen. Bij Troedoor streven we ernaar om onze klanten altijd van dienst te zijn met een persoonlijke en deskundige benadering. We hopen je snel weer te mogen helpen met al je woonwensen. Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed geholpen fijne bediening
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
2 jan. 2024
Bedankt voor de vier sterren en je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je goed geholpen bent en tevreden bent met onze service. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we hopen je snel weer te zien bij Troedoor! Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zorgen voor Kortere levertijd
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
2 jan. 2024
Bedankt voor je feedback en de vier sterren! We werken continu aan het verbeteren van onze service en waarderen je opmerking over de levertijd. We streven ernaar om onze processen te optimaliseren voor een snellere levering in de toekomst. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen met een nog betere ervaring. Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
alweer een perfekte levering
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
2 jan. 2024
Hartelijk dank voor je positieve feedback. Geweldig om te horen dat je opnieuw tevreden bent met onze levering! We streven ernaar om elke keer weer een perfecte service te bieden en het is fijn om te weten dat we hierin slagen. We zien uit naar je volgende bezoek! Met vriendelijke groet, Het Team van Troedoor
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon prettig geholpen we waren bekende van Troedoor we hebben bijna alle meubelen van oud teak dan is het toch altijd weer heerlijk als je daar kunt slagen als je dan nog wat zoekt. Mooie winkel vriendelijk personeel gewoon super.hier ben je altijd welkom een de aflevering was weer super verzorgd👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
8 dec. 2023
Super om te horen dat jullie je weg naar ons blijven vinden voor die mooie oud teak stukken. We vinden het altijd top als trouwe klanten zoals jullie slagen bij ons. Bedankt voor de shout-out over onze winkel en het team! We staan klaar om jullie de volgende keer weer net zo goed te helpen. Tot snel! Groetjes, Het Troedoor Team
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke tafel op maat besteld en afgenomen. Uiterst vriendelijk personeel Prachtige koffie ruimte
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
8 dec. 2023
Hallo! Wat geweldig om te horen dat de op maat gemaakte tafel naar wens is en dat jullie onze service en koffieruimte kunnen waarderen. Wij vinden het altijd leuk om speciale verzoeken te vervullen en het is helemaal mooi als het resultaat in de smaak valt. Geniet van jullie nieuwe tafel en de volgende keer staat de koffie weer klaar! Warm regards, Het Team van Troedoor ☕😊
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een heel fijn bedrijf met super vriendelijk personeel!!
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
9 dec. 2023
Wat een compliment, dankjewel! We zijn super blij met zulke positieve feedback en vinden het geweldig om te horen dat ons team goed werk heeft geleverd. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen bij Troedoor! Vriendelijke groeten, Het Team van Troedoor
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige service!!
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
8 dec. 2023
Bedankt voor de enthousiaste uitroep! We zijn blij dat je de service geweldig vond. We streven ernaar om elke keer weer zo'n geweldige ervaring te bieden. Tot de volgende keer! Groet, Het Troedoor Team
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
8 dec. 2023
Bedankt voor de korte en krachtige feedback! Heel fijn om te horen dat jullie blij zijn met onze service. Dat is waar we het voor doen! Hopelijk zien we jullie snel weer. Groetjes, Het Troedoor Team