Troedoor- Logo - Beoordelingen

Troedoor
Beoordelingen:

64 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden122 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon prettig geholpen we waren bekende van Troedoor we hebben bijna alle meubelen van oud teak dan is het toch altijd weer heerlijk als je daar kunt slagen als je dan nog wat zoekt. Mooie winkel vriendelijk personeel gewoon super.hier ben je altijd welkom een de aflevering was weer super verzorgd👍🏻

Meest relevante negatieve beoordeling

2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geven niet aan dat het product eigenlijk een showroom model is. Product is niet in orde (vlek op de zitting en naadje los) en nu moeten we zelf de retourkosten van 39,50 euro betalen. Echt heel slecht
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Troedoor

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
fantastisch mooie meubels en heel fijne service bij bezorging!
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
5 jun 2024
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze meubels en de bezorgservice! Bij Troedoor streven we ernaar om niet alleen prachtige meubels van de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook een uitstekende service te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Als je in de toekomst nog meer prachtige meubelstukken nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Het Troedoor Team
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen, zowel bij het uitzoeken als bij de levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
4 jun 2024
Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met zowel het uitzoeken van je product als de levering ervan. Bij Troedoor streven we er altijd naar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, van begin tot eind. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar meer prachtige meubelstukken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Het Troedoor Team
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super groot aanbod mooi kwaliteitsmeubelen in een super klantvriendelijke winkel

Klantvriendelijkheid, Serviceverlening, gezellige omgang, lekkere koffie. Mega aanbod heel veel moois. Inspirerende presentaties
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 mei 2024
Wat geweldig om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij Troedoor! We zijn blij dat u ons ruime aanbod aan kwaliteitsmeubelen heeft gewaardeerd en dat onze winkelomgeving en klantenservice aan uw verwachtingen hebben voldaan. We vinden het ook fijn dat u genoten heeft van de gezellige sfeer en de lekkere koffie. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, en we zijn vooral blij dat u tevreden bent met de presentatie van onze meubels en de manier waarop we foto's hebben geplaatst. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Troedoor!
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke bediening en super service
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 mei 2024
Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en bediening! We streven er altijd naar om onze klanten goed te helpen. Bedankt voor jullie positieve feedback en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer van dienst te zijn bij Troedoor!
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, vriendelijk personeel
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 mei 2024
Hartelijk dank voor je lovende woorden! We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden, en het doet ons goed om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar meer producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Troedoor
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede persoonlijke service!
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 mei 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over onze persoonlijke service. Bij Troedoor streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Troedoor Klantenservice
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 mei 2024
Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent. Als er in de toekomst iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Het Troedoor-team
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geven niet aan dat het product eigenlijk een showroom model is. Product is niet in orde (vlek op de zitting en naadje los) en nu moeten we zelf de retourkosten van 39,50 euro betalen. Echt heel slecht
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
2 mei 2024
Beste klant, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw recente ervaring bij ons. We willen graag reageren op uw opmerkingen om eventuele misverstanden op te helderen. Allereerst willen we benadrukken dat de foto's van onze producten op de website inderdaad in onze showroom zijn gemaakt. Dit stelt klanten in staat om een duidelijk beeld te krijgen van het product voordat ze een aankoop doen. Wanneer een product in de showroom staat, is het nog steeds nieuw en ongebruikt. Het spijt ons dat de kleur van de stoel u tegenviel toen u deze ontving. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, en daarom hebben we meteen aangeboden om de stoel terug te nemen en u een volledige terugbetaling te geven volgens onze retourvoorwaarden. De levering en het retour halen zijn snel en efficiënt en binnen 2 werkdagen uitgevoerd, en we hebben er alles aan gedaan om aan uw wensen te voldoen. Wat betreft de enorme korting van 50% die u heeft ontvangen, willen we verduidelijken dat deze korting werd verstrekt vanwege de aard van het product als einde van de levensduur model. Dit betekent dat logischerwijs een product mogelijk al in de showroom heeft gestaan en daarom tegen een gereduceerde prijs wordt verkocht. We hopen dat we eventuele ongemakken hebben kunnen verduidelijken en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn bij Troedoor. Met vriendelijke groet, Team Troedoor
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima uitleg en afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
7 apr 2024
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitleg en afhandeling van uw aankoop bij ons. We hopen dat uw nieuwe teakhouten eetkamertafel prachtige momenten en gezelligheid in uw huis brengt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Geniet van uw prachtige tafel en we zien u graag terug bij Troedoor! Met vriendelijke groet, Het Troedoor Team
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MH
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie meubels, keurig conform afspraak geleverd. Ook nog een mooi rond schilderij gekocht en een prachtige set van bestek wat supergoed bevalt 😍🤩
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
7 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw prachtige feedback! We zijn enorm blij te horen dat u tevreden bent met zowel de meubels als de levering volgens afspraak. Het klinkt alsof het ronde schilderij en de bestekset prachtige toevoegingen zijn aan uw interieur. 😍🤩 Bij Troedoor streven we ernaar om niet alleen met onze producten, maar ook met onze service een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor meer mooie vondsten! Met warme groeten, Het Team van Troedoor
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze mensen hebben de tijd voor je en laat zien wat ze hebben waar je om vraagt en zijn altijd vriendelijk heerlijk om daar te winkelen.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
4 mrt 2024
Hartelijk dank voor deze prachtige review. Het is voor ons een groot plezier om te horen dat jullie winkelervaring bij Troedoor zo positief is. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor elke klant, om echt te luisteren naar jullie wensen en om te zorgen dat jullie vinden wat jullie zoeken. Jullie vriendelijkheid en waardering maken ons werk des te leuker. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel voor nog zo'n heerlijke winkelervaring. Met warme groeten, Het Team van Troedoor
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levert wat het moet Info wanneer het pakket geleverd wordt zou fijn zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
16 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw feedback en de vier sterren. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Uw opmerking over het verstrekken van informatie over de levering van het pakket nemen we ter harte. We erkennen het belang van duidelijke communicatie omtrent de levering en werken actief aan verbeteringen op dit gebied. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback helpt ons om onze klantenservice te optimaliseren. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en kijken ernaar uit u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Het Team van Troedoor
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden