Troedoor- Logo - Beoordelingen

TroedoorReviews

: 51Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
Troedoor is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Troedoor kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
Troedoor is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Troedoor kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Troedoor

51 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

51 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 okt. 2022
 
van evy b.
Een oplossing bieden voor jou probleem bij aankoop van goederen en als er dan iets niet goed uitpakt ook de helpende hand uitsteken om het in orde voor jou te brengen en de vriendelijke hulp van de medewerkers die het dan weer moeten ophalen en opnieuw weer iets anders terugbezorgen en in elkaar moeten zetten was echt geweldig !! wij hadden een hele goede ervaring met troedoor heteren

de meest kritische beoordeling


1 dec. 2022
Productkennis en levering prima. De administratie was slecht op orde. Dat veroorzaakte verschillende keren miscommunicatie en daarmee weer irritatie bij ons. Onnodig lijkt me

Beoordelingen voor Troedoor

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2023
Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht bij het ontwerp. Heel fijn dat het meubel op maat gemaakt kon worden. Prettig contact in de winkel en later via de mail. We werden goed op de hoogte gehouden en geïnformeerd via de mail met tekeningen en foto’s van het eindresultaat. Alleen maar lof!
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
10 mrt. 2023
Wat een leuke reactie. Hier worden wij nou ook blij van. En wat is het een mooi geheel zo. Heel veel plezier ermee. Groeten, Troedoor.
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2023
Vriendelijke verkoop, goede informatie over levering en levering volgens afspraak. Prima en mooi meubilair.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
10 mrt. 2023
Fijn om te horen. Bedankt en tot ziens bij Troedoor.
 Geverifieerde beoordeling
8 mrt. 2023
Mooie en goede kwaliteit meubels , fijne sfeer heerlijke soep erg gezellig gewoon
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
10 mrt. 2023
Beste Loes, goed om te horen. Dank voor je review.
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2023
Goede service en denken goed mee
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
10 mrt. 2023
Graag gedaan en tot ziens bij Troedoor.
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2023
Super bedrijf en service!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
14 mrt. 2023
Wat fijn zo’n review! Goed om te horen. Hier doen we het voor. Tot ziens bij Troedoor.
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mrt. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2023
Super klant en vriendelijke mensen. Deskundig advies. Informatie en terugkoppeling over wat nog in bestelling staat op een correcte wijze. Alvast bedankt. Binnenkort komen we aan.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 feb. 2023
Dank jullie wel voor deze review. Hier doen wij het voor. Leuk dat jullie binnenkort langskomen.
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2023
Wij hebben veel meubels daar gekocht. Fijne medewerkers. En de 2 bezorgers helemaal een top team
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
3 feb. 2023
Wat leuk om te horen! We geven het aan ze door. Bedankt en tot ziens.
 Geverifieerde beoordeling
9 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2023
 
van J P.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Bijzonder goede service. Daarnaast zijn de materialen van hoge kwaliteit. We zijn erg tevreden met onze kast en tafel! Bedankt Troedoor!
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
6 jan. 2023
Beste Denise, fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe kast en tafel. Een heel mooi geheel! Bedankt en tot ziens bij Troedoor.
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Een hele mooie winkel, met erg vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
6 jan. 2023
Wat leuk om te horen. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot ziens bij Troedoor!
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Vriendelijk personeel, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
6 jan. 2023
Bedankt voor je review! Dat waarderen wij enorm.
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Goede service en kwaliteit producten.
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
6 jan. 2023
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Hier zijn wij blij mee.
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Prettig geholpen en prima producten
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
6 jan. 2023
Bedankt en graag tot een volgende keer!
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Prima service Nette levering
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
6 jan. 2023
Fijn om te horen dat jullie het zo hebben ervaren! Bedankt.
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Goede adviezen
Beoordeling melden
Antwoord van Troedoor
6 jan. 2023
Wat fijn om te lezen! Wij zullen dit terugkoppelen aan onze verkopers. Bedankt en graag tot ziens.