Ik heb een cadeaubon van 50 euro besteld en na vijf dagen heb ik deze nog niet in huis. Op de website staat dat voor drie uur besteld en dan heeft u het bestelde de volgende in huis. Ook de e-mail klopte niet. Daarin stond dat het bestelde via DHL verstuurd is en dat ik het bestelde kan volgen. Niets daarvan. Het is via de post verstuurd en dus kan ik het niet volgen.
Heel teleurstellend. Ik heb de cadeaubon tijdig voor mijn jarige collega besteld en nu is het de vraag of het op tijd aankomt. Ik heb er nu al twee keer over gebeld. Echt teleurstellend.
Het mooie servies. Ik verzamel en gebruik met name de kopjes al al enkele jaren. De kopjes blijven mooi (ook al gaan ze altijd in de vaatwasser) Ik geef de voorkeur aan een mix en match van de vele verschillende designs en het gaat gewoon nooit vervelen. Ook de nieuwe designs zijn gaaf.
De webshop is meer dan prima. Veel voorraad. Snelle levering en de artikelen worden heel goed verpakt. Alles kwam heel aan, ondanks dat het breekbare items zijn. Daarom koop ik de kopjes meestal gewoon in de winkel. Maar na deze levering ben ik om en ga ik zeker vaker bestellen en raad de webshop aan.
25 nov 2023
Heel mooie en zeer kwalitatieve, degelijke producten! De bezorging/levering gebeurt altijd met heel veel zorg. Alles zit heel breukveilig verpakt en wordt ook heel snel geleverd. Het is telkens weer een uniek moment om de doos te openen en je bestelde producten te aanschouwen.
Als je info vraagt via mail krijg je onmiddellijk een heel deskundig en correct antwoord op je vraag.
Bedankt! I love Bunzlau!
7 mrt 2024
Een prachtige botervloot besteld, maar het pakketje rammelde, en mijn grote vrees: botervloot kapot. Mail gestuurd met foto's en al. Snelle reactie, hoefde niet geretourneerd. Nieuwe bestelling zonder verzendkosten en helemaal mooi. Top service!!!
Antwoord van www.bunzlaucastle.nl
8 mrt 2024
Wat fijn dat het zo snel geregeld is en je alsnog kan genieten van je mooie botervloot! Groet, Team Bunzlau Castle
Heel fijn, de snelheid waarmee ik het bestelde in huis had!
de website vind ik lastig, graag de mogelijkheid om via een link terug te keren naar het hoofdmenu of terug naar de site nadat ik één item daarvan heb bekeken
17 jun 2024
GoedeService, Goede kwaliteit servies.
Het afhalen van de spullen gaat uitstekend. Ik woon op 5 minuten lopen; 's morgens bestellen, 's middags afhalen; super.
28 mrt 2024
De service is geweldig! De producten natuurlijk ook, maar ik vind het heel fijn dat als je hulp nodig hebt, of er is iets niet goed gegaan bijv. bij het transport, er heel snel, coulant en uiterst vriendelijk wordt gereageerd. Daar kunnen andere webshops nog wat van leren!
Antwoord van www.bunzlaucastle.nl
29 mrt 2024
Wat fijn dat je de service zo goed hebt ervaren, daar zijn we erg blij mee. We wensen je een fijn paasweekend! Groet, Team Bunzlau Castle