sbsupply.nl- Logo - Beoordelingen

sbsupply.nl

333 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.557 beoordelingen in totaal

26 aug 2024
Bestelling werd snel geleverd met track en trace. Vrij kort na de bestelling had ik nog een vraag. Via de chat mogelijkheid had ik direct een echte persoon aan de lijn, dus geen chatbot. Ik heb mijn vraag gesteld. Er werd meteen actie ondernomen en in no time had ik een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ik chat top! Het geleverde artikel was keurig verpakt. Ik kan echt alleen maar meer dan tevreden zijn. Echt een aanrader.

20 jun 2024
Er is nog geen oplossing voor mijn bestelling die door DHL op een verkeerd adres is geleverd of achterover is gedrukt. De support afdeling is vriendelijk, doch een beetje teveel in afwachtende houding voor wat betreft een onderzoek naar de levering van DHL. Waarom geen nieuwe verzending en het bedrag bij DHL terughalen/claimen zodat DHL stappen gaat ondernemen om hun personeel beter te instrueren hoe het allemaal werkt. Moet de klant de dupe worden hiervan? Besteldatum was 6 dagen geleden we zijn dus bijna een week verder. Op de website staat, vandaag besteld morgen geleverd. Vrijdag besteld en pas maandag zou het bezorgd worden. Ik wacht nu na 6 dagen nog steeds. Kom op....Je kan wachten dat een inferieur bedrijf als DHL een onderzoek heeft afgerond. Je kan zelf echter ook het heft in handen nemen. De consument leveren en bij de pakketdienst de claim neerleggen. Dus voorlopig 2 sterren in afwachting van mijn stoel. Dan ga ik daarna de definitieve waardering met onderbouwing publiceren.

Beoordelingen voor sbsupply.nl

Toon t.
Duiven
27 jul 2024

Levering

er staat op de site: voor 22:00 besteld de volgende dag in huis, mits op voorraad. (uitgezonderd de zondag). Volgens de site was de stoel op voorraad bestelling bevestigd op Op 19 juli 2024 11:13:56 CEST. Op zondag 21-7-2024 krijg ik bericht dat de bestelling is verzonden(?????) Dan komt er ook nog bij dat DHL een vertraging heeft zodat ik de stoel pas op woensdag 24-7-2024 in huis had. Hoezo de volgende dag in huis???
RD
R. D.
Emmen
25 mei 2024

Woosh! artikelen

Ik heb een aantal artikelen van Woosh! aangeschaft. Deze zijn vlot verzonden en in goede orde ontvangen. De communicatie over de bestelling en de aflevering waren prima. Ik heb de artikelen nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over melden.
9 dec 2023
Snel en correct geleverd. Taal op verpakking is Portugees en moiet dmv translate vertaald worden. Engels of Nederlandse verpakking is makkelijker.
23 jan 2024
Product netjes afgeleverd, maar de service voor 22.00 uur besteld de volgende dag geleverd werd echter niet nagekomen.
25 jun 2024
Vlot geleverd, makkelijk te monteren, zit heerlijk. Alleen de kleur is donkerder dan wordt getoond. Al met al prima.
25 jan 2024
Vanaf het plaatsen van de bestelling tot aan de levering is correct en prima gegaan. Top! Ik ben tevreden...
14 mei 2024
Probleem uiteindelijk netjes opgelost. Het duurde net ff te lang. Dit was voornamelijk te wijten aan DHL
11 dec 2023
Een artikel wat landelijk slecht leverbaar was toch kunnen bestellen. Levering binnen redelijke termijn.
MP
Mirjam P.
Volendam
10 apr 2024
Ontvangen wat besteld was en in goede orde.
28 mrt 2024
was er snel en netjes afgeleverd
BH
Bert H.
Driebergen-Rijsenburg
30 nov 2023
afspraken nagekomen. Goede prijs.
23 nov 2023
Kwaliteit merk prijs.