sbsupply.nl- Logo - Beoordelingen

sbsupply.nl

333 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.557 beoordelingen in totaal

26 aug 2024
Bestelling werd snel geleverd met track en trace. Vrij kort na de bestelling had ik nog een vraag. Via de chat mogelijkheid had ik direct een echte persoon aan de lijn, dus geen chatbot. Ik heb mijn vraag gesteld. Er werd meteen actie ondernomen en in no time had ik een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ik chat top! Het geleverde artikel was keurig verpakt. Ik kan echt alleen maar meer dan tevreden zijn. Echt een aanrader.

20 jun 2024
Er is nog geen oplossing voor mijn bestelling die door DHL op een verkeerd adres is geleverd of achterover is gedrukt. De support afdeling is vriendelijk, doch een beetje teveel in afwachtende houding voor wat betreft een onderzoek naar de levering van DHL. Waarom geen nieuwe verzending en het bedrag bij DHL terughalen/claimen zodat DHL stappen gaat ondernemen om hun personeel beter te instrueren hoe het allemaal werkt. Moet de klant de dupe worden hiervan? Besteldatum was 6 dagen geleden we zijn dus bijna een week verder. Op de website staat, vandaag besteld morgen geleverd. Vrijdag besteld en pas maandag zou het bezorgd worden. Ik wacht nu na 6 dagen nog steeds. Kom op....Je kan wachten dat een inferieur bedrijf als DHL een onderzoek heeft afgerond. Je kan zelf echter ook het heft in handen nemen. De consument leveren en bij de pakketdienst de claim neerleggen. Dus voorlopig 2 sterren in afwachting van mijn stoel. Dan ga ik daarna de definitieve waardering met onderbouwing publiceren.

Beoordelingen voor sbsupply.nl

spijkenisse
5 nov 2023
20 jun 2024
2 jan 2024
Oplader voor mijn Laptop retour gezonden, omdat deze helaas toch niet bleek te passen. Ik heb een bericht gehad dat de retourzending is ontvangen door jullie en dat ik binnen een termijn van 2 weken het bedrag teruggestort zou krijgen. Dit bericht is meer dan 2 weken geleden door jullie gestuurd en ik heb nog niets op mijn rekening gezien. Toch wel vervelend, vind ik. Beter geen termijn geven als jullie niet kunnen doen wat jullie beloven. Mgv Manou Dieudonné-Maarhuis
1 jan 2024
Er is nog steeds niets geleverd
8 jan 2024
Niet gevraagd om spam mail.
30 nov 2023
Pakket nooit ontvangen
SA
S A.
Haarlem
18 dec 2023
Was 3 x duurder en duurde 3 x langer en was 30 x verder weg.
27 jan 2024
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.
1 jul 2024
Ik heb mijn gaming chair nooit ontvangen…