debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

154 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 aug 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
debestelbox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie was de bezorging van een verrassing voor een vriendin vertraagd, daarna kreeg ik steeds opnieuw bericht van de vervoeder over een ander bezorgmoment, verwarrend en onwenselijk want het ging om verse producten. De bestelbox heeft dit super goed opgelost, mij goed geïnformeerd en bleef de bestelling volgen totdat bevestigd werd dat de verrassing goed ontvangen werd. Er kan altijd iets mis gaan, de manier waarop het wordt opgelost is dan belangrijk!

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(6)
(8)
(18)
Resetten
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te klein voor het geld
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling

Ik had donuts besteld, deze waren niet koel geleverd en door het warme weer waren de toppings gesmolten. Ook was de doos niet rechtop bezorgd waardoor het allemaal naar 1 kant was geschoven.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
23 jun 2023
Wij halen onze verse donuts altijd vlak vóór overdracht aan de vervoerder pas uit de koeling maar heb gezien dat de bezorger de box helaas pas aan het einde van de middag heeft kunnen bezorgen bij jou. Nu zijn de donuts een dag of 3/4 heel goed te eten, ook wanneer het buiten lekker warm is. De donut boxen zijn speciaal gemaakt op de afmeting van de donuts zelf, om schuiven zoveel mogelijk te voorkomen. De betreffende bezorger lijkt echter iets te enthousiast te zijn geweest, te lezen aan jouw bericht. Excuus voor het ongemak, hopelijk hebben de donuts alsnog gesmaakt.
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vrij prijzig, bij opening van de box lag de verpakking van de nootjes open, met tot gevolg de nootjes tussen het vulsel. Box zelf is prima, mooie producten en tijdige levering
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jul 2023
Ai, dat was niet zo fijn de nootjes door de hele box. Ondanks dat wij de cups altijd controleren kan het een keer gebeuren dat er tijdens het transport open gaat. Goed om elkaar gesproken te hebben en wij hopen dat de nieuw toegestuurde nootjes alsnog gesmaakt hebben :) Excuus voor het ongemak!
HB
Hanny B.
Ochtrup-Duitsland
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Samenstelling pakket prima, aflevering niet volgens belofte

Samenstelling pakket prima; afsrtemming prima. Site beloofd voor 17:00 besteld volgende dag geleverd. Dat werd dus twee dagen later (en te laat dus voor de aanleiding).
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
Wanneer het mogelijk is, is het advies om een cadeaubox ruim voor de gelegenheid te bezorgen. Op de dag van de gelegenheid, een BBQ in dit geval, is uiteraard gewenst maar er is geen enkele landelijke vervoerder die 100% levergarantie biedt. DHL bezorgt ca. 95% van onze boxen keurig op tijd, ze worden ook meermaals per dag bij ons afgehaald, maar het kan voorkomen dat er vertraging optreedt. Net als in jouw geval helaas. Wij hopen wel dat de Bierproeverijen alsnog hebben gesmaakt!! Excuus voor het ongemak...
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat het met Dhl wordt bezorgd. De box was geweldig! We hebben er alleen behoorlijk wat werk van gehad om hem in handen te krijgen.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
Wanneer er een vervoerder is met 100% levergarantie op de gewenste bezorgdag, staan wij vooraan maar helaas kan niemand dit waarmaken... In jouw geval heeft DHL de box bij de 1ste poging niet kunnen leveren, omdat de ontvanger niet opendeed. Vervolgens is er een verzoek binnengekomen voor levering bij een Servicepoint. Het doen van een dergelijk verzoek is aan de besteller/ontvanger en uiteraard niet aan ons. Hierdoor heeft de box wel nog een dag vertraging opgelopen. Hopelijk is de box óók door de ontvanger als geweldig ervaren!!
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Pathe toegoed kaart

Aangeven op de pathe kaart hoeveel er op staat.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
22 jun 2023
Dank voor de tip! Wat overigens op iedere Pathé giftcard staat, is dat deze goed is voor 1 huurfilm bij Pathé Thuis.
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ontevreden

Op 11 juni een bestelling geplaatst om te laten bezorgen op 15 juni. Bestelling is nooit aangekomen. Na een telefoontje blijkt dat het pakket zoek is, Bestelbox wacht tot het pakket bij hun retour komt en ik daarna pas mijn geld terug kan krijgen. Bezorgen hoeven ze niet meer aangezien het een verjaardags verrassingsbestelling was. Na 3 telefoontjes is het pakket nog steeds niet terug waardoor ik nog steeds geen geld terug heb. Inmiddels is het 25 juni.
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Cadeau niet volgens afspraak geleverd, erg jammer, verrassing is eraf. Volgende keer toch maar weer naar anderen die dit wel geregeld krijgen. DHL is uiteraard ook niet de beste bezorger.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
17 jul 2023
Wij hebben geconstateerd dat de door jou bestelde cadeaubox op vrijdag is teruggekomen uit de rit van de betreffende bezorger. Ondanks dat wij zelf graag 100% aflevergarantie op de gewenste bezorgdag zouden willen geven, is er geen enkele vervoerder die dit kan garanderen. Gelukkig is de box de dag erna alsnog bezorgd. Excuus voor het ongemak en hopelijk voelde de jarige zich alsnog 'Goud Waard' :)
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Komen afspraken niet na

Bestelling werd op verkeerde dag geleverd, veel te vroeg. Na contact te hebben opgenomen werd beloofd nogmaals bestelling te bezorgen en dan op de juiste dag. Het was immers voor een speciale gelegenheid. Helaas is dit niet gebeurd en wordt er niet meer gereageerd op mijn klacht hierover. Dit bedrijf heeft duidelijk zijn zaken niet op orde.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
13 jul 2023
Fijn dat we elkaar telefonisch even gesproken hebben en nogmaals excuus voor de vertraging. Na eerder te ijverig te zijn geweest om vóór de gewenste bezorgdatum te leveren. Hoogst uitzonderlijk en niet in lijn met onze service! Er komt nog een verrassing jouw kant op :)
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

late levering

ik heb de bestelbox besteld en het bezorgmoment afgestemd dat het een dag voor de jaardag van mijn collega zou arriveren en mijn collega dan gezellig in het weekend ervan kon genieten met het warme weer. zonder enig bericht is het pakket 4 dagen later geleverd. Dit valt natuurlijk niet goed bij mij in de smaak.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
12 jul 2023
Vervelend dat de levering van de cadeaubox is vertraagd. Er kon helaas niet worden bezorgd op zaterdag, waardoor het eerste bezorgmoment pas weer ná het weekend is. Wij begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer het een verjaardag betreft, maar dit is ook een stukje overmacht. Wij hopen dat de Tapas Zomerbox alsnog 'in de smaak' is gevallen :) Excuus voor het ongemak!
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte service

VerzendAdres kon ik niet invoeren omdat het een postbus was. Bij de notities adres bijgevoegd met de vraag het daarheen te sturen. Toch naar mijzelf verstuurd. Daardoor dubbele verzendkosten voor mij. Mail na gestuurd maar tot op heden geen reactie. Slechte service
Beoordeling melden
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niet geleverd

Helaas besteld, betaald en nadien niets meer... Lang niet toegekomen op gevraagde datum... Begin van de week werd het geleverd, maar ondertussen weekend en nog steeds niets geleverd. Contact opgenomen via WhatsApp... Geen reactie...
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
14 aug 2023
Jammer om te horen. Helaas is dit gekomen door een fout in ons systeem, gelukkig heeft mijn collega het met jou opgelost en komt het pakket jou kant op! :)
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Donuts and muffin were stale. I paid more than €40 and got stale food. Just go to the bakery. This was a gift. I’m so embarrassed. The chocolate was ok. It was delivered on time. I would not recommend.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een brievenbus pakketje dat niet door de brievenbus word gedaan waardoor de ontvanger deze moet gaan halen. Zo is de hele verrassing eraf. En dan ook nog een verkeerde tekst op de kaart. Heel jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
Goed dat we elkaar vandaag even gesproken hebben en er wordt nog iets lekkers verstuurd. Ondanks dat je aangaf dat niet nodig te vinden :) Het kan voorkomen dat een brievenbuspakketje onverhoopt niet door de brievenbus past. Dit heeft dan vaak te maken met de afmeting van de brievenbus van de ontvanger. Die kan bijvoorbeeld taps toelopen naar binnen of vol zitten. Een verkeerde tekst op het kaartje trekken wij ons echter persoonlijk aan, dus mede daarom ook het 'goedmakertje'. Excuus voor het ongemak!
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering veel te langzaam en fout op de website…

Volgens Website zou bestelling (5 x) op zaterdag zijn maar dat bleek fout. Ik werd gebeld maar dan geef je toch korting oid. Twee van de 5 kwamen pas op woensdag ipv maandag.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
26 jun 2023
Bedankt voor je feedback. Door een kleine bug in ons systeem is het soms mogelijk om op zaterdag een bestelling te plaatsen voor levering op dezelfde dag, terwijl dit helemaal niet kan aangezien wij op zaterdag gesloten zijn. Dit is natuurlijk erg vervelend maar hier kunnen wij niks aan doen omdat dit in een plug-in van DHL zit. Wanneer dit gebeurt bellen wij onze klanten om ze er van op de hoogte te stellen dat de levering wordt verplaatst naar maandag (als ze dit willen uiteraard). Wat betreft de vertraagde leveringen: Ondanks dat wij er alles aan hebben gedaan om de Cadeaubox op tijd bij DHL aan te melden, zijn wij vanaf dat punt geheel afhankelijk van het bezorgtraject van DHL en komt het in enkele gevallen helaas voor dat DHL het pakket niet binnen 24 uur bezorgd. Om je een passende oplossing hiervoor te bieden heeft u op woensdag 21-06 van ons een mailtje gekregen betreffende een vertraagde levering met daarbij een mooie kortingscode t.w.v. 25% op een volgende bestelling.
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niet afgeleverd op het gekozen tijdstip en gesmolten producten

Niet afgeleverd op het gekozen tijdstip en de producten waren zo goed als allemaal gesmolten. Misschien handig om met warm weer iets van koelelementen in de box te doen.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
2 aug 2023
Bedankt voor je bericht! Wij hebben de box op 27 juli verstuurd en de gewenste leverdag was 28 juli. De box is uiteindelijk op 29 juli bezorgd. Onze vervoerder DHL streeft ernaar jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. 99% van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag afgeleverd. De overige 1% loopt helaas vertraging op. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel vervelend, maar hebben hier helaas geen enkele invloed op. Wat betreft de gesmolten producten: Goed dat je met de tip over koelelementen komt! Bij extreem hoge temperaturen doen wij altijd een coolpack bij onze boxen met verse producten maar de temperatuur van vorige week gaf geen aanleiding om dit te doen want het was slechts 19 graden dus niet extreem hoog. Helaas kan het altijd zo zijn dat de chocolade een beetje smelt maar dat doet niks af aan de heerlijke smaken. Hopelijk heeft de ontvanger er alsnog van genoten!
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De zoete gebakjes zijn niet vers. Zoals Brownie, donuts, cookies...ze zijn zacht of droog en taai. Heel jammer! Verder ziet het er leuk uit en wordt op tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
13 jun 2023
Wat vervelend om te horen dat een deel van de inhoud van de box niet naar wens is geweest! Wij krijgen gelukkig zelden of nooit klachten over de versheid van onze producten. In dit geval is de box aan het eind van de ochtend door DHL opgepikt en rond 19.00 uur bezorgd, zoals gewenst. Wij nemen contact op voor een passende oplossing. Excuus voor het ongemak!
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De doos was van slechte kwaliteit en zag er niet mooi uit. Daarom een nieuwe cadeauverpakking gekocht bij de Hema. Daarnaast weinig inhoud voor veel geld.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte kwaliteit ik ga het iedereen afraden alles kwam gesmolten binnen en onprofessionele reactie toen ik via whats ap dit heb aangegeven
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
17 jul 2023
Een vervelende samenloop van omstandigheden, wanneer er een box met semi-verse producten wordt besteld en de gewenste bezorgdag een zaterdag is... De betreffende bezorger is die dag met de cadeaubox aan de deur geweest en heeft zijn best gedaan om deze te bezorgen. Dit is echter niet gelukt, waardoor de eerstvolgende bezorgdag automatisch de maandag wordt. In de zomerperiode zijn wij zelf voorzichtiger met het aanbieden van boxen die niet té lang onderweg mogen zijn maar wanneer de box niet geleverd kan worden, is dat voor ons ook overmacht. Wel proberen wij altijd voor een passende oplossing te zorgen. Excuus voor het ongemak!!