debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

126 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden867 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle klantenservice. Het pakketje was in eerste instantiehelaas niet aangekomen of verkeerd bezorgd. De medewerker van bestelbox heeft de nodige naspeuring gedaan, maar nadat DHL kennelijk niet in staat is geweest om het pakketje te traceren heeft de bestelbox meteen een nieuw pakketje geregeld, waarvoor dank. Het contact met de medewerker van de bestelbox was prettig snel en adequaat.

de meest kritische beoordeling

25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op 11 juni een bestelling geplaatst om te laten bezorgen op 15 juni. Bestelling is nooit aangekomen. Na een telefoontje blijkt dat het pakket zoek is, Bestelbox wacht tot het pakket bij hun retour komt en ik daarna pas mijn geld terug kan krijgen. Bezorgen hoeven ze niet meer aangezien het een verjaardags verrassingsbestelling was. Na 3 telefoontjes is het pakket nog steeds niet terug waardoor ik nog steeds geen geld terug heb. Inmiddels is het 25 juni.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snel verzonden en er kon ook gemakkelijk nog iets aangepast worden. De ontvanger was erg blij met het leuke pakket!
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke cocktailbox cadeau gedaan. Zij vond het super leuk om zo door de brievenbus te krijgen. Of het ook smaakte weet ik nog niet. Die cocktailparty komt nog. Het pakketje werd in ieder geval op de aangegeven datum bezorgd en dat is top!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle reactie op vraag en meedenkend

Had een vraagje over hetgeen ik wilde bestellen. Daarop werd ik gelijk gebeld. Ook had diegene nog een tip. Er wordt dus ook meegedacht. Super
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi pakket en snel geleverd

Mooi pakket. Had het nog beter gevonden als er opties voor aanvullende producten kan worden gekozen.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke boxen om uit te kiezen en super geregeld. Diegene die ze ontvingen waren blij!
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid van leveren
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te klein voor het geld
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Originele cadeautjes, prima prijzen en perfecte levering!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 mrt 2024
Dank je wel voor deze mooie review Birgitta! Erg leuk om te lezen. Daar doen wij het voor.
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice

Goede en snelle klantenservice. Het pakketje was in eerste instantiehelaas niet aangekomen of verkeerd bezorgd. De medewerker van bestelbox heeft de nodige naspeuring gedaan, maar nadat DHL kennelijk niet in staat is geweest om het pakketje te traceren heeft de bestelbox meteen een nieuw pakketje geregeld, waarvoor dank. Het contact met de medewerker van de bestelbox was prettig snel en adequaat.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en wij de juiste service kunnen bieden! :)
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was top! De eerst mogelijke datum was 4 juli, maar in de opmerking gevraagd of het nog 3 juli bezorgd kon worden en we hadden het pakketje binnen op 3 juli. De ontvanger was ook erg blij met de inhoud.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jul 2023
Wanneer je de boodschap over wil brengen dat iemand 'Goud Waard' is, doen wij er natuurlijk alles aan om de box op tijd te laten bezorgen :)
SV
sarah v.
woerden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige zomergeschenken besteld bij De Bestelbox voor al onze collega's. Fijne communicatie, korte lijntjes en vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug en zullen De Bestelbox aanraden bij vrienden en familie!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Heel fijn om te horen dat de zomergeschenken goed in de smaak zijn gevallen bij jullie collega's. We zijn erg gericht op persoonlijke hulp en het hebben van korte lijntjes met de klanten.
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een doosje met brownies besteld en er stond dat het geleverd zou worden in een mooi zwart brievenbuspakje….. Het was helaas een gewoon bruin brievenbuspakje:( De brownies waren wel om op te eten;)
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Fijn om te horen dat de brownies lekker waren :) Het klopt inderdaad dat we geen zwarte brievenbus doosjes meer gebruiken. We hebben een aantal weken geleden een switch gemaakt naar duurzame verpakkingen. Dit omdat een full colour doosje minder duurzaam is dan kraft. Wel hebben we om het cadeau gevoel perfect te maken een leuke sluitsticker om elk doosje!
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd verzonden zodat ik er zeker van was dat mijn beste vriendin en haar vriend heerlijk van het borrelcadeau konden genieten op de eerste avond in hun nieuwe huis. Ik ben zeer tevreden 😃
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 jul 2023
Wij bieden graag persoonlijke hulp! Leuk dat de borrelbox in de smaak is gevallen. :)
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling

Ik had donuts besteld, deze waren niet koel geleverd en door het warme weer waren de toppings gesmolten. Ook was de doos niet rechtop bezorgd waardoor het allemaal naar 1 kant was geschoven.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
23 jun 2023
Wij halen onze verse donuts altijd vlak vóór overdracht aan de vervoerder pas uit de koeling maar heb gezien dat de bezorger de box helaas pas aan het einde van de middag heeft kunnen bezorgen bij jou. Nu zijn de donuts een dag of 3/4 heel goed te eten, ook wanneer het buiten lekker warm is. De donut boxen zijn speciaal gemaakt op de afmeting van de donuts zelf, om schuiven zoveel mogelijk te voorkomen. De betreffende bezorger lijkt echter iets te enthousiast te zijn geweest, te lezen aan jouw bericht. Excuus voor het ongemak, hopelijk hebben de donuts alsnog gesmaakt.
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed advies van de klantenservice!

Fijn dat ik met de klantenservice kon bellen en zij mij direct adviseerden n.a.v. mijn input, om zodoende de best passende box uit te kiezen. Ook is alles netjes op tijd geleverd. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Wij willen altijd zo snel mogelijk schakelen om de gepaste box voor onze klanten in orde te maken. Fijn om te horen dat alles netjes op tijd is aangekomen!
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mijn ervaring met De Bestelbox was top

Mijn ervaring met De Bestelbox was uitstekend! Ik ben super goed geholpen met mijn vetraagde box. Er is gelijk actie ondernomen door de klantenservice. Ik raad het iedereen aan!!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Wij willen er altijd voor zorgen dat onze klanten gelijk op de hoogte gebracht worden van hun vertraagde box. Gelukkig heeft de klantenservice de beste service aangeboden!
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vrij prijzig, bij opening van de box lag de verpakking van de nootjes open, met tot gevolg de nootjes tussen het vulsel. Box zelf is prima, mooie producten en tijdige levering
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jul 2023
Ai, dat was niet zo fijn de nootjes door de hele box. Ondanks dat wij de cups altijd controleren kan het een keer gebeuren dat er tijdens het transport open gaat. Goed om elkaar gesproken te hebben en wij hopen dat de nieuw toegestuurde nootjes alsnog gesmaakt hebben :) Excuus voor het ongemak!
HB
Hanny B.
Ochtrup-Duitsland
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Samenstelling pakket prima, aflevering niet volgens belofte

Samenstelling pakket prima; afsrtemming prima. Site beloofd voor 17:00 besteld volgende dag geleverd. Dat werd dus twee dagen later (en te laat dus voor de aanleiding).
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
Wanneer het mogelijk is, is het advies om een cadeaubox ruim voor de gelegenheid te bezorgen. Op de dag van de gelegenheid, een BBQ in dit geval, is uiteraard gewenst maar er is geen enkele landelijke vervoerder die 100% levergarantie biedt. DHL bezorgt ca. 95% van onze boxen keurig op tijd, ze worden ook meermaals per dag bij ons afgehaald, maar het kan voorkomen dat er vertraging optreedt. Net als in jouw geval helaas. Wij hopen wel dat de Bierproeverijen alsnog hebben gesmaakt!! Excuus voor het ongemak...
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super snel bezorgd en heel vers

Super snel bezorgd. Ik had een snoepbox besteld met allemaal Oud Hollands snoep. Het snoep was super leuk ingepakt en ook heel erg vers. Complimenten!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Oud-Hollandse Snoepbox is altijd een leuk cadeautje om te krijgen en zeker erg lekker!! Bedankt voor de complimenten :)