debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nlReviews

: 506Goed

4,07

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
debestelbox.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij debestelbox.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
debestelbox.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij debestelbox.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor debestelbox.nl

250 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

506 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 mei 2022
De levering & kwaliteit was super fantastisch! Voor Moederdag een uitgebreide Moederdag brunch besteld. Ik had in de notities vermeld dat ik de levering het liefst in de ochtend wilde hebben zodat ik zeker wist dat ik thuis zou zijn. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ze hier naar zouden kijken. Maar niks was minder waar! Ik kreeg netjes een dag van tevoren een Track & Trace waarmee ik mijn bestelling kon volgen en deze werd keurig in de ochtend bezorgd. Ik ga hier zeker vaker bestellen wanneer ik een cadeau nodig heb!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 sep. 2022
Ik vind het jammer dat je verjaardagsbox besteld dat deze niet in de ochtend wordt bezorgd maar pas om 20u s avonds.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Erg leuk om te geven deze fruit snoepbox. Ook mooi dat je er een gratis kaartje bij kunt doen met je eigen tekst. Heel goede tracktrace en snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Wat leuk om te horen, dankjewel voor je bestelling en review!
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Prima, ziet er mooi uit!!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Super leuk om te horen, dankjewel voor je bestelling en review!
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Super fijn om te horen dank je wel voor je bestelling en review!
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Dank je wel voor je mooie review en bestelling!
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Ff serieus. 12,95euro voor chocolade letter!? De producten zijn veelste duur Wel goed geholpen door klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Goedemiddag Teuntje, dank je wel voor je reactie. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze Klantenservice. Alleen wat wij niet begrijpen is dat je een Wijnbox met wat drankjes hebt besteld bij ons. Waarvoor dank overigens. En dat je een cijfer ''1'' geeft vanwege de goede klantenservice en over een chocolade letter van € 12,95. Wij hebben ook geen chocolade letters op de website van € 12,95 dus wellicht heb je dat gezien bij een concullega? En bij ons een verkeerde review achter gelaten. Wij hopen dat jou Wijn Cadeaubox in ieder geval goed is ontvangen door de ontvanger wellicht zou je deze review willen laten aanpassen of verwijderen door even een mailtje te sturen naar reviewservice@trustedshops.com .
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Mijn box zou volgende dag geleverd worden maar ks oas na 2 dagen geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Niks ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 sep. 2022
Kunnen aangeven of je ochtend, middag of avond levering wenst. Mensen die nachtdiensten draaien zitten niet te wachten dat er laat in de avond wordt aangebeld!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022 
van C. H.
Goede foto’s op de site, goed op de hoogte gehouden van het verzendproces
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Super leuk om te horen, dank je wel voor je bestelling en review!
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022 
Leuke boxen veel keus. Snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Wat leuk om te horen, dank je wel voor je mooie review en bestelling!
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022 
Leuk pakket. Goede prijsverhouding
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Wat fijn om te horen, dank je wel voor je bestelling en review!
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Leuke box en snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Bedankt voor je bestelling en review, wat fijn om te horen dat het goed is bevallen!
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Snelle en goede service!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Super fijn om te horen, dank je wel voor je bestelling en review!
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Dank je wel voor je mooie review en bestelling!
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Ik vind het jammer dat je verjaardagsbox besteld dat deze niet in de ochtend wordt bezorgd maar pas om 20u s avonds.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
naar aanleiding van de verkoopfoto's had ik het idee dat ik echt een koffer met fruitsnoep kocht. Echter was de werkelijkheid anders. Een klein kartonnen doosje met wat snoepjes. prijs / kwaliteit daarom zeer onder de maat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Bezorging tot 22.30 in de avond bij iemand voor wie dit een cadeau was. Erg laat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Reageren op mijn chat???
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Vanuit het buitenland een box besteld voor iemand in nederland. Alles perfect gelopen en ontvanger was blij
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt. 2022
Super fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review en bestelling!