Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewspianocarpet.nl
Vriendelijk, goed product, goede service, vlot geleverd. Top!
Beste mevrouw Numans,
wij willen u hartelijk bedanken voor de tijd en moeit die u genomen heeft om een beoordeling over ons bedrijf achter te laten. Wij hebben met plezier uw bestelling gemaakt en ik wil u bedanken voor het fijne, open en vriendelijke contact wat ik met u mocht hebben. Dat wordt zeer gewaardeerd.
Veel plezier met uw aankoop,
met vriendelijke groeten,
Beste mevrouw Tijtgat,
wij willen u bedanken voor de tijd en moeite die u genomen heeft om ons te beoordelen. Wij hebben met veel plezier uw bestelling gemaakt en verzonden naar België. Wij waarderen uw beoordeling zeer! Dank, Dank!
Namens het team van Pianocarpet,
Beste Fam. Sluijmer.
ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Fijn dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en weet dat u altijd welkom bent bij ons,
met vriendelijke groeten namens het team van Pianocarpet,
Snelle lecering
Beste Mevrouw Mast,
namens het team van Pianocarpet willen wij u bedanken voor de review die u voor ons heeft achtergelaten! Wij zijn hier meer dan heel blij mee!
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en mochten wij nog iets voor u kunnen doen weet dan dat u altijd welkom bent.
Richard van Huizen
Een snelle afhandeling en correcte bezorging
Antwoord van pianocarpet.nl
Bedankt voor de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review, mevrouw Kraker! We worden er helemaal blij van dat u zo tevreden bent. Tot snel!
Namens het hele team van Pianocarpet,
Antwoord van pianocarpet.nl
Beste heer Sam! Dank u wel voor het fijne communiceren over uw bestelling, het aanvragen van de kleurstalen en plaatsen van uw bestelling. Wij hebben met veel plezier uw order verzorgd en zijn blij dat u zo tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor de tijd en moeite die u genomen heeft om uw waardering voor ons uit te spreken in deze Review.
= Pianocarpet =
Levering door UPC in eerste instantie niet correct maar door Pianocapet uiterst correct rechtgezet met snel herstel.
Antwoord van pianocarpet.nl
Beste Fam. Kruisheer, ontzettend bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om een review te schrijven. Wij hebben met veel plezier aan uw bestelling gewerkt en zijn blij dat wij alles voor u hebben kunnen oplossen!
Beste Monique,
wij willen je bedanken voor de tijd en moeite die je hebt genomen om ons deze mooie waardering/review te geven! Wij zijn er heel blij mee!!
Een gecertificeerde TrustPilot review is voor ons een enorm belangrijk. Toekomstige klanten kunnen op deze manier zien wat voor soort bedrijf wij zijn en hoe belangrijk wij onze klanten vinden.
Jou mening, de mening van onze klanten, is alles waar het voor ons als bedrijf om draait. Dank hiervoor.
Met veel liefde hebben wij je bestelling gemaakt en verzonden. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen weet dan dat je altijd welkom bent.
namens het team van Pianocarpet,
Richard van Huizen
Snelle levering van carpet met gekozen kleur.
Antwoord van pianocarpet.nl
Beste heer Samwel ontzettend bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij zijn blij dat wij alles op tijd voor u hebben kunnen realiseren. Net als u zijn wij binnen Pianocarpet ook consumenten en dat maakt dat wij er alles aan doen om de ervaring van u als klant top te laten zijn. Dank nogmaals voor uw beoordeling en als er iets is wat wij nog voor u mogen doen dan horen wij dat graag.
Met hartelijke groeten, namens het hele team van Pianocarpet,
veel woon plezier op uw nieuwe woonadres!
Beste heer Ferdau,
ontzettend bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om ons bedrijf te beoordelen. Weet dat u altijd welkom bent bij ons.
Top!!
Snel verstuurd. Super kwaliteit. Erg blij mee
Antwoord van pianocarpet.nl
Bedankt voor de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review, mevrouw Winkelt. Hier doen wij het voor. Wij zijn superblij dat u zo tevreden bent. Tot snel!
Namens het hele team van Pianocarpet,
Goedemiddag allerbeste heer Decker,
ontzettend bedankt voor de tijd die u genomen heeft om een review te plaatsen. Wij hebben met veel plezier uw bestelling van een Pianocarpet op maat gemaakt en verzonden naar België. Veel plezier met uw aankoop en dank voor uw recommandatie!
Antwoord van pianocarpet.nl
Beste Stijn dank voor de Review die je geplaatst hebt. Uw tevredenheid is datgene waar wij naar streven en waar alles in ons bedrijf om draait. Veel plezier met uw aankoop en mochten wij nog iets voor u kunnen doen dan horen wij dat graag.
RIchard van Huizen
Snelle levering en carpet zoals besteld
Beste mevrouw Esther,
ontzettend bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om een waardering voor ons achter te laten. Mochten wij nog iets voor u kunnen /mogen doen dan hoor ik dat graag.
U het allerbeste toewensend,