Simply Colors

51.443 reviews in totaal   604 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle en vriendelijke service. De snelheid van levering wordt vaak geprezen en de mogelijkheid tot personaliseren, vooral voor cadeaus, wordt zeer gewaardeerd. De productkwaliteit wordt vaak als mooi en goed ervaren. Ook vinden veel klanten de site makkelijk in gebruik en wordt de communicatie regelmatig als vriendelijk en behulpzaam genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij de levering of ontvangen onvoldoende informatie over de levertijd. Er zijn klachten over gebrekkige opvolging of communicatie, trage reacties en het missen van updates. Daarnaast zijn er opmerkingen over onjuiste of snel verslechterende opdrukken en materialen. Niet alle verwachtingen rondom personalisatie worden waargemaakt en sommige klanten hebben moeite met het bestelproces of het vinden van informatie. Ook wordt het ontbreken van duidelijke productinformatie of foto's genoemd, wat soms leidt tot onverwachte eigenschappen bij ontvangst.

ReviewsSimply Colors

Fijn dat jullie met een andere optie kwamen toen 1 item niet meer voorradig was. Wel jammer dat dit pas gemeld werd enkele dagen nadat de rest van de order al bezorgd was -- waarvan ik dus niet wist dat er een item ontbrak op dat moment, de bestelling was als cadeau voor iemand anders. Maar goed, de nabestelling is verder goed afgehandeld en ontvanger was erg blij met de bestelde artikelen!

Beste service voor…

Grootste plus pint krijgt Simply colors voor de service en snelheid van levering. Ok had een koffertje en een badcap met naam erop bedteld. Net voor het definitief klikken op betalen had ik nogmaals de artikelen groot gemaakt om te checken of de namen correct waren. Bleek dat die van de badcap niet juist was. Bijzonder is dat ik vanaf dit scherm nog kon aanpassen. Ik was blij dat ik dat kon doen. Eenmaal gecorrigeerd ga je weer door naar het mandje en verder naar betalen. Ik heb in het scherm van het mandje weer gecheckt en de wijziging was meegekomen. Eenmaal ik de producten binnenkreeg heb alsnog de foutieve naam op de badcap. Eenmaal gebeld was niet duidelijk waar het fout is gegaan. Ik kreeg van Simply colors twee dagen later een nieuwe badcap met de juiste naam erop. Mooie producten, de ouders waren blij mee en ik ook. Bedankt.
Telefonisch vriendelijke benadering net als via de site. Eén detail. Ik hoefde eigenlijk geen naam in het oor geborduurd. Dat was geen optie dus verzon ik de naam Knuf. Prima alleen is de naam aan de binnenkant van het oor geborduurd. Ook geen probleem, de knuffel is voor mijzelf (mijn 16-jaar oude hondje moest inslapen) maar wel een tip voor jullie met andere klanten. Ik ben zeer tevreden. Met dank en vriendelijke groet Els Kluin.
Twee dopper-flessen besteld met bedrukking. De tekst was "random" op de fles geplaatst en niet netjes uitgelijnd boven het Dopper-logo. Reactie op mail is traag. Klantenservice is vriendelijk en probeert mee te denken/ tot een plossing te komen. Misschien goed om bij het product al te vermelden dat het wegens het drukproces niet mogelijk is om de plaats van de bedrukking exact te bepalen.
mooie rugzak, veel keus in de opdruk met de naam, en een blije kleindochters. ik vond het wel veel geld om extra te laten controleren, maar ik wilde wel zeker weten dat het goed was dus nam het risico niet. voelt meer als een soort verzekering
Geweldig leuk cadeau voor een kraambezoek. Het lukte me alleen niet om de rekening naar mij te sturen ipv de ouders (bij 2 bestellingen meerdere keren geprobeerd, maar steeds veranderde hij het weer naar het verzonden adres).

Antwoord van Simply Colors

Om dit allebei anders in te vullen kun je een vakje aan vinken, wellicht over het hoofd gezien. Gelukkig wordt de factuur niet fysiek meegestuurd! We hopen dat de kersverse ouders blij zijn met het prachtige cadeau! Graag tot een volgende keer bij Simply Colors. Met vriendelijke groet, Sofieke Simply Colors
We ontvingen acht mooie portemonneetjes, helaas waren er twee niet helemaal goed bedrukt, maar dat werd heel snel netjes opgelost. Mooi product en goede klantenservice.
WelkomsKortingscode deed het niet, gebeld naar simply color,, na een telefoongesprek en wat testjes bleek de code het nog steeds niet te doen. Ik moest de bestelling gewoon plaatsen en dan via de mail het order nummer doorgeven en dan zouden ze de korting terug storten op mijn rekening.Ik kreeg van hun een mail waarin ze dat bevestigden, dus ik de mail beantwoorden met het ordernummer, krijg ik een automatische antwoord dat de mail niet bezorgd kan worden op dat e-mailadres (mailto:info@simplycolors.nl) toen was ik er wel klaar mee. Sorry niet echt tevreden over deze service. Overigens wel blij met de dopper!

Antwoord van Simply Colors

Beste Sharon, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u zoveel moeite heeft moeten doen om gebruik te maken van de welkomstkorting. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een kortingscode niet werkt, u meerdere stappen moet doorlopen en vervolgens ook nog een foutmelding krijgt bij het beantwoorden van onze e-mail. Onze excuses voor deze ervaring. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze processen en communicatie verder te verbeteren. Wel fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw Dopper. Mocht de korting nog niet zijn verwerkt, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice, zodat we dit alsnog voor u kunnen oplossen.
Mooie print, leuke kleur. Alleen de hengsels van de tas zijn niet zo fijn. Ze zijn scherp en hebben geen kussentje eromheen, zoals andere rugtassen dat hebben.
Als ik iets leuks en persoonlijks voor mijn (pasgeboren) nichtjes of neefjes wil kopen, kies ik heel vaak voor simply colors . Super coole cadeautjes met eigen tekst of foto. Valt altijd in de smaak!! En service is perfect!
De ontvanger was blij met het tasje met naam Wat beter kan: de ontvanger wist niet van wie het cadeautje kwam... Toevallig had ik contact met haar en heb verteld dat het van mij kwam. Ik had ook nergens de mogelijkheid om aan te geven wie de afzender was...

Antwoord van Simply Colors

Hi, Fijn om te horen dat het tasje met naam zo goed in de smaak viel bij de ontvanger. Goed dat je dit aangeeft over de afzender, we begrijpen dat het belangrijk is dat het meteen duidelijk is van wie het cadeautje komt. We nemen deze feedback zeker mee om dit in de toekomst beter mogelijk te maken. Hopelijk mogen we je nog eens helpen met een persoonlijk cadeautje. Veel groetjes, Luna

Familiewapen print

Prints zien er prima uit, alleen de print op de rugzak heeft moeite met alle details, de rest is prima. Waterflessen in de vaatwasser gehad en dat hebben de prints in elk geval deze eerste x overleefd. Levering was snel!

Antwoord van Simply Colors

Beste klant, Dank je wel voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prints en de snelle levering! Jammer dat de print op de rugzak wat moeite heeft met de details, dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. We nemen je feedback hierin zeker mee. Mocht je nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen betekenen, laat het gerust weten! Groetjes, Albin Team Simply Colors

Snel en behulpzaam

Op deze bestelling had ik een probleem, het was niet geleverd. Maar dit is snel opgepakt. Het product is nu binnen.

Onprettige schouderbanden

Het personaliseren, bestellen en verzenden van de kinder rugtas (rugtas classic) verliep soepel. Groot minpunt vind ik dat ik er thuis pas achter kwam dat de rugtas geen comfortabele schouderbanden heeft. Het is enkel gemaakt van 'verstelband'. De achterkant van de tas staat ook niet op de foto's, waardoor je dit belangrijke detail dus mist. Daar moeten wel echt productfoto's van komen op de website. Ik had de tas niet gekocht als ik dit van te voren wist.

Antwoord van Simply Colors

Bedankt voor het delen van je feedback. Jammer om te lezen dat de schouderbanden niet aan je verwachtingen voldoen. We proberen onze producten zo volledig mogelijk in beeld te brengen. Dat de achterkant van deze rugtas niet zichtbaar is op de productfoto's is niet bewust. We nemen je feedback dan ook graag mee om te kijken hoe we de productpresentatie kunnen verbeteren. Mocht je vooraf twijfels hebben over een product of specifieke eigenschappen, dan denkt onze klantenservice natuurlijk graag met je mee. Met vriendelijke groet, Sofieke Simply Colors
Makkelijke site en snelle levering. Wij hebben zelfs ons eigen product wat maakt dat we snel kunnen bestellen. Top!

Antwoord van Simply Colors

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn dat het gemakkelijk en positief wordt ervaren. We kijken uit naar de jullie volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sofieke Simply Colors
Tijd van bezorgen eerlijk vermelden. Op zaterdag besteld, er werd vermeld, dinsdag bezorgd. Er zat idd zondag en koningsdag tussen, maar het werd pas op de vrijdag bezorgd.
Ik had waarschijnlijk een fout gemaakt bij het indienen van de gegevens, maar om dan toch een boxpakje te maken met de voorbeeldgegevens, vind ik op zich opmerkelijk.Wie wil er nou een voorbeeldnaam en fictieve geboortedatum op zo'n pakje? I rest my case.

Antwoord van Simply Colors

Beste Ajda, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het verrassend en teleurstellend is om een boxpakje te ontvangen met voorbeeldgegevens erop, ook als er mogelijk iets mis is gegaan tijdens het invoeren van de personalisatie. We nemen uw feedback serieus en kijken graag mee naar wat er precies is gebeurd en of we hierin iets voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op met onze klantenservice met uw ordernummer, dan zoeken we dit graag verder voor u uit. Bedankt dat u dit met ons deelt.

Kinderservies

Wat leuk dat je een eigen ontwerp kunt laten drukken op een kinderservies! Mooie kwaliteit bordje, beker en schaaltje.
Goede servies! Mijn pakketje was na een week nog steeds niet thuis bezorgd, heb toen gebeld en ze gingen ervoor zorgen dat het pakketje alsnog mijn kant op kwam. Na 3 dagen kwam eindelijk mn pakketje!

Antwoord van Simply Colors

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het servies. Vervelend dat de levering wat langer duurde dan verwacht, maar goed dat je contact hebt opgenomen en dat het uiteindelijk is opgelost. Daar zijn wij voor! We waarderen je geduld enorm en hopen dat je nu volop kunt genieten van je bestelling. Veel groetjes, Luna

Slabbetje bedrukt niet geborduurd

Ik had een slabbetje besteld met naam. Ik kreeg de indruk dat de naam er op geborduurd zou zijn. Het bleek er echter op gedrukt te zijn en dat is jammer want met het wassen zal die wel vrij snel verdwenen zijn….. Voor de rest helemaal prima en snel afgeleverd.

Antwoord van Simply Colors

Beste Bregtje, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd. Tegelijkertijd begrijpen we dat het teleurstellend is wanneer het slabbetje niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet en u dacht dat de naam geborduurd zou zijn in plaats van bedrukt. We waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze productinformatie nog duidelijker te maken. Bedankt dat u dit met ons deelt en veel plezier gewenst met uw bestelling!