allesinwonderland.nl

1.399 reviews in totaal   765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en stipte levering van hun bestellingen, vaak zelfs sneller dan verwacht. De verpakking wordt als zeer zorgvuldig, stevig en soms duurzaam ervaren, waardoor breekbare producten goed aankomen. De meeste klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de producten. Ook prijzen zij de uitstekende service, snelle oplossingen bij problemen en het meedenken van de medewerkers. De duidelijke, persoonlijke en proactieve communicatie rondom bestellingen en eventuele problemen wordt veel geprezen. Het brede, unieke en kleurrijke assortiment met veel keuze en originele producten valt in de smaak. Daarnaast voelen klanten zich gewaardeerd door de klantvriendelijke en attente benadering, met persoonlijke aandacht en passende oplossingen. Er zijn enkele kritische noten over afwijkende producteigenschappen.

Reviewsallesinwonderland.nl

Goede kwaliteit producten. Zeer goede en snelle service. Deze keer werd ik aangenaam verrast omdat jullie telefonisch contact met me opnamen om samen mijn bestelling nog eens door te spreken. Hierdoor kwamen we tot een betere keuze van een bepaald product. Kijk, dit is nou eens aandacht hebben voor de klant. Echt heel klantvriendelijk! Dankjewel en tot de volgende keer!

Ik heb een vraag gesteld over het onnodi…

Eerdere review. Ik heb een vraag gesteld over het onnodig versturen van een kaartje en nooit antwoord gekregen. Review aangepast, omdat ik uiteindelijk netjes antwoord heb gehad. Zowel per e-mail alsook een reactie op deze beoordeling. Levering en bestelde producten waren gewoon prima in orde en ben ik tevreden over, dus ik kan anderen de webwinkel aanbevelen.
Paddenstoel keramiek gekocht, is niet aangekomen. Plm 1 week gewacht omdat feestdagen zijn geweest. Vriendelijk contact gehad, en er zijn nieuwe keramieken paddenstoelen gestuurd. Echter bij DHL staat nog op de mail; zijn aangemeld en nog steeds geen track&trace code ontvangen. Daar is iets mis meegegaan, maar ik heb Wonderland netjes te woord gestaan. Mocht ..., deze zending nog komen..? Dan ga ik deze zending ook nog betalen. Superleuke mensen, 1e keer daar ook de paddenstoelen besteld, voor 17u en de volgende dag geleverd. Blij met Wonderland. Natasja

Uitstekende service!

Snelle levering. Uitstekende service!! Had extra steeltjes besteld bij de paddenstoelen. Ik dacht dat dit apart moest. Bleek niet zo te zijn. Direct werd er contact gezocht om het te verifiëren. Fantastisch! En de paddenstoelen en klaprozen van keramiek waren overigens prachtig. Ik ga zeker vaker bestellen bij Alles in Wonderland!
Mijn bestelling was vertraagd wat op een leuke manier kenbaar is gemaakt. Ook meteen de mogelijkheid gekregen om de bestelling te annuleren met geld of wachten op de bestelling. Gelukkig hoefde ik niet te lang te wachten. Dus werd goed op de hoogte gehouden. Als het goed is komt mijn bestelling vandaag binnen. Heb de levering zelf verzet dus heb helaas nog geen foto's. Groetjes Mirella

Kan hier gerust bestellen…

Ik was in het begin wat ongerust over de levering en hoe de kerstornamenten zouden aankomen. Maar het was goed ingepakt tegen stoten en vallen. En de kerstornamenten zelf zijn superleuk. Hoop dat jullie nog iets hogere korting geven buiten kerstseizoen. Dhl levering zetten het voor de deur neer maar je hebt wel keuze in levering

Kleurrijke kadowinkel

Qua service, aanbod van kleurrijke producten en originele kaarten is Alles in Wonderland al decennia lang mijn favoriete kadowinkel. Ik loop het liefst rond in de fysieke winkel, maar als dat niet lukt is hun webshop een goed alternatief.

Ik kreeg het verkeerde opgestuurd, maar snel opgelost!

Ik kreeg het verkeerde opgestuurd, helaas. Na contact met de klantenservice een retourlabel ontvangen en m'n bestelling teruggestuurd. Hiervoor gaf ik twee sterren. Slechts drie dagen later had ik het goede product al in huis. Heel fijn, daar het een kerstornament betrof. Uiteraard is mijn beoordeling nu aangepast naar 5 sterren.

Plezierig en kleurrijk

Fijne winkel met vrolijke, kleurrijke producten. Ik woonde er ooit in de buurt en kocht nu online twee mooie tassen (ik kon niet kiezen - allebei leuk).
Altijd een snelle en goede service. Maar dat niet alleen, ze verkopen ook de kerstballen van Merck Family 's, die naar mijn mening de mooiste zijn die je kan kopen. Hiervan zijn veel goedkopere imitaties van te koop, maar zijn echt niet zo mooi. De Merck kerstballen worden voor de amerikaanse markt gemaakt, gelukkig zijn er ook wat te koop bij Alles in Wonderland, dat scheelt veel geld. Dank jullie wel, wat mij betreft mogen jullie dit assortiment nog uitbreiden!
Heb leuke paddenstoelen zwammen gekocht, een plaatje i/d tuin. We zijn tuin liefhebbers en het oog wil ook wat. Paar slechte revieuws gelezen, maar 1e bestelling aangekomen zonder breuk en goed contact. Ik ben tevreden en dus Nu echt klant bij; Alles in wonderland. Natasja
Echt één van de gezelligste winkels van Rotterdam! Mooie kaarten, kerstballen, spellen, hebbedingen, tassen, servies enz. Zeker ook leuk om heen te gaan ook prachtige bloemen en vazen bij de buren van "Geschikt". De klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Titel is prima ik heb hier niets aan toe te voegen.

Ik heb een paar leuke attenties gekocht, ben er tevreden.Doe zoals jullie doen dat is helemaal goed.

Top!

De communicatie was bijzonder fijn. Behulpzaam en meedenkend. Pakketje was verkeerd bezorgd, maar gelukkig snel terecht. In de tussentijd heeft de eigenaresse eenzelfde van de gekochte kerstbal apart gelegd, mocht het pakket niet optijd gevonden worden, zodat ik de bal alsnog kon komen halen in de winkel. Top!!!

Antwoord van allesinwonderland.nl

Graag gedaan. Fijn dat de kerstbal toch nog terecht is gekomen.
ik was prive in de winkel geweest. vind het heel leuk en ook hoe jullie de webwinkel doen.
2 hele mooie hangers gekocht. Waren precies zoals op het plaatje. Heel goed verpakt en netjes op tijd binnen gekregen.
Bestelling vlot en goed afgehandeld. Kwaliteit aardig ik had haakjes verwacht voor ophangen van artikelen.
het persoonlijk klinkend e-mailverkeer, de vlotte ontvangst en de correcte, stipte en verzorgde bezorging; ook de producten zijn wat je verwacht na het zien van het product op de site, en dat is wel het meest belangrijke; dank je wel
Snelle service. Waar nodig goed contact en alles goed en veilig verpakt. Topper
Keurig verpakt en artikelen zagen er net zo uitvalt op de foto’s