thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nl

981 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.946 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog. Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was. Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had. Nogmaals wat een service! Dank jullie wel thuiszorgwinkel.

4 apr 2024
Artikel was alleen te leveren met 2 a 3 weken wachttijd Is niet op de verkoopsite kenbaar gemaakt. 4 dagen na de bestelling en betaling krijg je een mailtje met dank voor Uw begrip. Begrijp ik helmaal dus niet. Heb gewoon het artikel met spoed nodig. Als dit direct kenbaar wordt gemaakt , koop ik het artikel via internet ergens anders of rij naar een zorgwinkel.

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

Resetten
10 okt 2024

Zeer fijn bestek

Snelle levering,zeer mooi materiaal echt heel fijn bestek voor invalide handen.
11 okt 2024
Beste mevrouw/meneer v.d. Vlis, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe producten. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 okt 2024
Zending was keurig op tijd. Goed product makkelijk op te bouwen. Fijn product.
7 okt 2024
Beste mevrouw/meneer Stelk, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe toiletverhoger. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
18 okt 2024
FIJNE SCHOENEN VOOR MIJN MOEILIJKE VOETEN ,NU ZONDER PIJN MET LOPEN. IDEAAL!
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe verbandschoenen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
2 okt 2024
Snelle levering en het contact wat er werd opgenomen of lever datum uitkwam.
4 okt 2024
Beste mevrouw/meneer Valkenburg, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze goede service. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl

Prima ervaring

Duidelijke website, goede prijs, vlotte levering, alles naar wens verlopen.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze goede service. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
RS
Rob S.
Papendrecht
16 okt 2024

Snel geregeld

Via de website ging het niet, Via de telefoon was het zo opgelost
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Vriendelijke en deskundige medewerkers en goed advies gekregen.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Binnen rollater gekocht met drie wielen is heel fijn in huis.
9 okt 2024

Top!

Snelle reactie op mails, goede service en snelle verzending!
11 okt 2024
Beste mevrouw/meneer Snackers, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe verbandschoenen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
18 okt 2024
Prachtschoenen, goede maat, goede breedte en snel geleverd.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Goede levering en artikel voldoet aan de verwachtingen
11 uur geleden
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe sta-op stoel. Wij wensen u er veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
pracht schoen, snel geleverd en een vriendelijke stem.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe schoen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Goede service en producten van mij een dikke 10
15 okt 2024
Beste mevrouw/meneer de Vries, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe producten. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
15 okt 2024
snel en practisch 'klaar voor gebruik' verzonden
15 okt 2024
Beste mevrouw/meneer de Ru, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Fijn gesprek aan de telefoon en snel bezorgd.
Antwoord van thuiszorgwinkel.nl
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
13 okt 2024
Snelle levering en kwalitatief goede producten
14 okt 2024
Beste meneer Kuipers, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe producten. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Zorgvuldig ingepakt, alles duidelijk vermeld!
10 okt 2024
Keurig op tijd en. Bij de voordeur bezorgd !,
11 okt 2024
Beste mevrouw/meneer van der Velden, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe wandelstok. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
11 okt 2024
snel bezorgd, het object zorgvuldig verpakt
14 okt 2024
Beste mevrouw/meneer Kunzel, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Snelle reactie op vragen, snelle levering