thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nlReviews

: 1.146Uitstekend

4,57

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
thuiszorgwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij thuiszorgwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
thuiszorgwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij thuiszorgwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

515 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.146 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 sep. 2022
De klantenservice van het bedrijf is goed bereikbaar. De klantenservice belt je terug en komen met oplossingen. Jammer is dat er een levertijd word vermeld van 5 dagen, het product werd na 7 dagen nog niet bij mij bezorgd. Bleek dat het product nog besteld moest worden bij de leverancier, dat ging dan nog ca 8 wekend duren voordat ik het zou ontvangen.. De levertijden kloppen niet, dus als e wilt bestellen. Bel ze eerst even op
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 okt. 2022 
De handvaten van het looprek zat een vieze lucht aan die aan mijn handen ging zitten. Na het een paar maal te hebben schoongemaakt bleef die lucht. Na dit gemeld te hebben mocht ik het looprek terugsturen. Omdat ik na ontvangst dacht dat die lucht wel zou verdwijnen had ik de doos weggedaan. Nu moest ik zelf een doos ergens vandaan halen (kopen?) en het retour zelf regelen en betalen. Als zij vonden dat het looprek niet meer verkocht kon worden (!) dan zouden zij het (op mijn kosten) weer naar mij terugsturen. Ook hadden ze nog een andere voor mij staan waar waarschijnlijk het zelfde luchtje aan zat en die zou ik dan ook moeten betalen. De lucht die aan het 2e looprekje zit komt van de lijm van het handvat. Volgens mij zou de lijm tussen het handvat en het looprek moeten zitten en niet waar men het vast moet houden. Bij nader inzien vind ik nog het ergste dat ze dit looprek nog willen verkopen aan een volgende klant.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
In een eerdere beoordeling had ik 3 sterren gegeven, vanwege een kapotte badlift. De onderdelen om hem te repareren werden snel toegezonden, zodat ik deze snel kon vervangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022 
De website is overzichtelijk en je wordt netjes te woord gestaan door de telefoon bij vragen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
probleemloos schoenen omruilen voor maat groter. hartelijk dank daarvoor.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
deskundigheid, bereikbaarheid en de prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Goede voorlichting en makkelijk bereikbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
ik kon niet snel van bezorgadres wisselen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Snel geleverd en keurig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Duidelijk antwoord op een vraag.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Snelle levering, prima product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Telefonisch goed bereikbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Snelle correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022 
van J. v.
Snelle leverantie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Heel lief behandelt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Gewoon gied
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
-
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Beoordeling melden