Lucardi Juwelier Woerden- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Woerden

70 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden190 beoordelingen in totaal

28 dec 2023
Ondanks dat het erg druk was in de winkel (ivm de aankomende kerstdagen) nam de dame in de winkel alle tijd om mij goed van dienst te zijn en nam ook voldoende tijd om mijn dochtertje te helpen met het indoen van haar nieuw gekregen oorbelletjes. Complimenten voor deze jonge dame.

20 sep 2024
Aandacht voor de klant kan beter. Je bent met 1 klant bezig en niet steeds eraf om een collega te helpen die wat onervaren was.Vind ik irritant. Aankoop gedaan van 135,- werd gevraagd wilt u een doosje erbij voor 2,- vind ik niet klantvriendelijk.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Woerden

Resetten

De uitermate vriendelijkheid / behulvan…

De uitermate vriendelijkheid / behulpzaamheid van de verkoopster
Werd goed geholpen. Leuke sieraden
16 okt 2024
Netjes geholpen
18 okt 2024
Service
5 sep 2024
Ik werd vriendelijk en met aandacht geholpen. Er was alle tijd om mee te denken en tot een goede beslissing te komen. Erg blij met mijn gouden ring en armband!
21 sep 2024
Ik kom altijd graag bij Lucardi. Goede service en mooie sieraden en ruime keuze en prijzen. Foto kan ik niet bijvoegen want het is een cadeau.
17 sep 2024
Ik kom er te weinig, maar vandaag weer ervaren hoe geweldig het personeel met klanten omgaat! Dankjewel
16 sep 2024

Vriendelijk en goed geholpen

Belde voor een armband zeer goed en vriendelijk geholpen.Armband was aanwezig en is apart gehouden
18 sep 2024
Vriendelijk personeel. Ze heeft me goed geholpen
11 sep 2024
Vriendelijk personeel en goed geholpen.
14 aug 2024
Goed en netjes geholpen
RS
Rina S.
Harmelen
9 jul 2024
Prachtige ring met veel korting en vriendelijk personeel.
3 jul 2024
We werden vriendelijk en geduldig geholpen.
6 jul 2024
Vriendelijk personeel, goed geholpen.
31 jul 2024
20 jul 2024
15 jul 2024
28 dec 2023
21 jun 2024
Fijne meiden in de winkel van Woerden die mij hielpen om member te kunnen worden, thuis lukte dit niet, kocht een 14 karaats goude armbandje met bijpassend kettinkje dus was heel fijn om gelijk 10% korting te krijgen, heel blij mee
13 jan 2024
de winkel pui staat in z'n geheel open. Dat mag dan verwelkomend genoemd worden, maar in mijn ogen dis dit in deze tijd van het jaar eigenlijk van de gekke. Wat een ontzettende verspilling van energie.