28 jan 2024
Ben heel erg tevreden over de producten, oog en oordruppels. Is echt een meerwaarde voor mijn hondjes 2 shih tzu's . Hangoren en boll oogjes, mijn oudste had regelmatig last van oorontsteking met gistcellen, nu bij het gebruik van de oordruppels kan ik dit voorkomen wat voor hem heel erg fijn is. Zij hebben beiden typisch shih tzu redelijke boloogjes waar heel gemakkelijk vuil ea zaken die storend zijn in terecht komen, met de oogdruppels zijn hun oogjes steeds proper en geen oogontstekingen meer. Super producten die heel snel geleverd worden met het grote voordeel dat het brievenbus post is, je hoeft niet thuis te zijn. Dank u Traumapet om het leven van mijn hondjes zoveel aangenamer te maken.
Het duurde erg lang voor dat ik het binnen had,
Ik ben de producten nou aan het proberen in de hoop dat het gaat helpen.
Ik vind het heel erg duur voor zoon kleine tubetjes creme. Mijn hond heeft veel rode plekken van de allergieën die ingesmeerd moeten worden dus een tubetje is snel op. En dan is het toch te duur om dat steeds in huis te willen hebben..
Het middel werkt niet. Tot nu toe. Of ik gebruik het te kort nog misschien. Ik gebruik het nu 4 dagen voor het oor van mijn hond en zie geen verschil nog.
1 feb 2024
Goedemorgen,
Vervelend om te horen dat de druppels nog niet het gewenste effect hebben gehad! 😞
Kunt u een mailtje sturen naar info@traumapet.nl met de volgende informatie:
• Voor welk probleem heeft u de druppels ingezet?
• Hoeveel dagen heeft u de druppels gebruikt?
• Hoeveel druppels heeft u ongeveer per keer toegediend?
Wellicht kunnen we met een aantal tips van onze dierenarts toch nog het gewenste resultaat behalen!
Team TraumaPet NL 🐾
28 feb 2024
Trage levering, geen inhoud (gr of ml) op foto en beschrijving... veel te duur in vergelijking voor rube zal van 15ml
29 feb 2024
Beste Pieter,
Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met de aankoop van onze wondgel. Het spijt ons te horen dat u verrast was door de grootte van de tube. Wij streven ernaar om onze productinformatie zo duidelijk en transparant mogelijk te presenteren, inclusief de inhoudsmaat. We zullen uw opmerkingen ter harte nemen en controleren of de productinformatie op onze website en bij de productfoto's duidelijk genoeg is over de inhoudsgrootte.
Onze wondgel is inderdaad 15ml, maar we willen benadrukken dat het een geconcentreerd product is waarbij een kleine hoeveelheid gel al effectief kan zijn. De gel bevat NanoComplex® colloïdaal zilver, dat bekend staat om zijn krachtige antibacteriële en helende eigenschappen, speciaal ontworpen om het herstelproces te ondersteunen en infecties te voorkomen.
We begrijpen dat de prijs in verhouding tot de grootte een punt van overweging kan zijn en we waarderen het dat u dit aan ons laat weten.
Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak en we hopen dat u, ondanks deze ervaring, tevreden zult zijn met de werking van de wondgel. Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Het TraumaPet Team
7 dec 2023
Die vinger tanden borstels passen net op mijn pink. Veel te klein.
Na een week nog steeds de bestelling niet ontvangen
26 apr 2024
Beste Eric,
Bedankt nogmaals voor uw bestelling.
Vervelend om te horen dat het nog steeds niet aangekomen is! :(
We versturen de brievenbuspakketjes dagelijks om 15:00 naar België, en gemiddeld komt het binnen 2-4 werkdagen aan, afhankelijk van hoe druk het is bij bpost.
Het spijt ons dat het zo lang duurt, en zullen hier ook een klacht voor indienen bij bpost.
Mocht het na 5 werkdagen nog steeds niet aangekomen zijn, dan horen we het graag zodat we het verder kunnen onderzoeken bij bpost.
Tot dan kunt u via de tracking die u op de mail gekregen heeft het verloop in de gaten houden.