traumapet.nl

3.697 reviews in totaal   1.569 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de effectiviteit van de oordruppels en oogdruppels bij het behandelen van oor- en oogproblemen bij hun huisdieren. De snelle en correcte levering van bestellingen wordt gewaardeerd, net als de klantgerichte en behulpzame klantenservice. Ook de vachtspray wordt positief beoordeeld vanwege de verzorging van de vacht en het helpen tegen teken. Veel klanten merken op dat de producten daadwerkelijk verbetering geven bij diverse gezondheidsproblemen van hun huisdieren. Sommige klanten vinden de producten aan de prijzige kant en geven aan dat de verpakking, zoals kleine tubes of lekkages, verbeterd kan worden. Daarnaast worden er af en toe opmerkingen gemaakt over de verpakking of kleur van de vachtspray.

Reviewstraumapet.nl

Guus heeft erge jeuk, dierenarts gaat uit van pollenallergie. Wij zijn begonnen met hem te wassen met traumapet shampoo, en vachtspray te gebruiken. In zijn oren heeft hij wondjes van het krabben, ingesmeerd met raumapet wondgel. We gebruiken de vachtspray en de wondgel nu 2 dagen, de wondjes zijn aan het genezen en wij merken ook dat hij al wat minder jeuk heeft. Dit resultaat na 2 dagen zijn wij al blij mee, we gaan lekker door met de vachtspray, wanneer de wondjes dicht zijn gaan we over op de huidcreme. De resultaten zijn nu al veelbelovend.
Eerlijk gezegd? Ik sta versteld van het verschil aan mijn Lizzie haar ogen. De foto's spreken voor zichzelf. Niet goed bij gehouden maar tussen de eerste foto en de tweede zit er hooguit 1,5 maand. Ondertussen ook de oordruppels en vacht spray in huis gehaald. Ik ben alvast overtuigd van de kwaliteit!
Normaal altijd super! Werkt wel bij onze Engelse Bulldog met allergieën maar neemt het niet weg. Goed om bij te houden. Ps. Normaal super snel en netjes verzonden, laatste keer waren de oog en oor druppels helaas kapot/gelekt/half leeg. Maar dat is het nadeel van bestellen. Verder echt goed!

Antwoord van traumapet.nl

Beste Alisha, Hartelijk dank voor uw mooie review en voor het delen van uw ervaring! 😊 Fijn om te horen dat onze producten uw Engelse Bulldog met allergieën ondersteunen en dat u normaal gesproken tevreden bent over onze service en de snelle verzending. Wel vinden we het erg vervelend om te lezen dat de oog- en oordruppels deze keer beschadigd, gelekt of gedeeltelijk leeg zijn aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou u ons hierover een e-mail kunnen sturen naar info@traumapet.nl? We ontvangen daarbij graag een foto van de gelekte fles(sen), zodat we dit verder kunnen bekijken. Kunt u ook aangeven of beide flesjes zijn getroffen of slechts één van de twee? Alvast bedankt voor uw moeite. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Groetjes, Viola 👩 TraumaPet Team 🐾
De website is duidelijk en de producten die ik gebruik voor mijn hondje Gleur zijn prima. De oogdruppels gebruik ik al heel lang bij Fleurtje. Ze werken prima bij haar evenals de oordruppels! Sinds kort spray ik Fleurtje regelmatig in met de vacht spray. Ik gebruik dit echter te kort om dit goed te beoordelen. Ik ben een tevreden klant!

Fantastische wondgel

Ik gebruik de wondgel voor behandeling van een open wonde door een goedaardige tumor van de peri-anaalklier bij mijn 11 jarige niet-gecastreerde reu. Reeds na enkele keren zie je resultaat ! De wonde oogt kleiner, en moest hij er niet aan likken dan zou ze zich mooi sluiten.

De honden hebben baat bij Trauma Pet

De honden hebben baat bij diverse artikelen van jullie. De oordruppels gebruik ik regelmatig voor onze oudste hond. Verder de huidcreme voor de jongste en heb ook altijd de wondgel in huis. Tevens gebruiken we nu vaak de spray tegen teken. Dat werkt goed.
Ik gebruik iedere dag voor mijn hond de huidcreme naar volle tevredenheid voor de huidallegie die ze heeft. Het is alleen verdomd jammer dat het alleen maar in die hele kleine tubes van 15 gram zit en niet meer, zoals in het verleden, in de grotere tubes van ca. 50 gram. Omdat het zo moeilijk is om het laatste beetje uit de tube te krijgen is het erg onvoordelig voor mij om met die kleine tubes te moeten werken. Ik hoop dat de grote tubes weer snel terug komen. Tevens gebruik ik ook de oordruppels regelmatig voor mijn hond. Ik heb ook de vachtspray gekocht. Maar mijn hond is wit van kleur. De spray geeft een kleur af aan de vacht. Daaromben ik daar meteen mee gestopt. De levering duurde de laatste keer wel wat lang. Ik heb een week moeten wachten voor dat ik het brievenbuspakketje via dhl heb gekregen.
Zeer goede producten, overzichtelijke website. De enige suggestie die ik heb betreft de spray flacon van de zgn. "Fellspray". Een fijn middel, maar na enkele malen sprayen deed de flacon het niet meer. De praktijk leert dat andere flacons te fors spuiten en niet de fijne verneveling voortbrengen als de oorspronkelijke verpakking. Ik weet echter niet hoe vaak dit euvel voorkomt.

Traumapet, de oplossing.

Wij hebben 2 hondjes,ons meisje is heel gevoelig aan oormijt,gisten en oorontstekingen. De dierenartsen geven dan zalf voor weken of doen er zelf zalf in voor 1 maand.Dan is ze heel vettig en wij denken dat het toch niet goed is al "de oorzaak " in het oortje blijft zitten. Met traumapet spoelt het vuil uit het oortje. Wij behandelen de oortjes bijna dagelijks, ook preventief en ook bij onze jongen. Ons meisje heeft ook een vettigere vacht,die behandelen we met de shampoo. En de vachten ook met de spray. De tandjes worden dagelijks gepoetst, ze zijn zot naar de tandpasta. Ons meisje heeft ook tranende oogjes,wij behandelen hun oogjes dagelijks met de oogdruppels. De andere zalfjes hebben wij ook en gebruiken we ook regelmatig.

Goede producten

Oogdruppels, huidcreme (met honing), vachtspray en doekjes werken allemaal uitstekend. Voor onze 14 jarige hond ben ik blij dat ik haar zo goed kan verzorgen. Oogjes zonder aangekoekt traanvocht, kwetsbare huid jeukt niet meer en ziet er beter uit. Al met al kan ik de producten aanbevelen.
De oordruppels zijn echt zeer goed, onze Australian Labradoodle heeft veel last van zijn oortjes en we gebruiken dit nu terug heel intensief en je ziet na een 3-tal al echt resultaat, het jeuken neemt af. Hij blijft het nog steeds niet leuk vinden maar we proberen het nu weer even intensief en consequent toe te passen. We zijn heel tevreden van deze oordruppels.
Heel klantvriendelijk gericht en aardige begripvolle berichten met goede uitleg… Wat nog wel verbeterd kan worden is de uitleg waarom iets los zit ipv vast… doordat ik het dopje aandraaide omdat ik dat vreemd vond werd juist de mondgel tube geopend, terwijl ik hm eigenlijk wilde terugsturen omdat het zo’n mini tubetjes was voor dat geld, nu kon dat niet meer….🙈

Top spullen en top service.

Wij gebruiken diverse artikelen van dit merk en zijn zeer tevreden met de resultaten. We hadden onlangs weer diverse artikelen besteld maar helaas was er tijdens de verzending schade ontstaan. Na een berichtje werd er meteen een nieuw product opgestuurd. Top!!

Top service

Heb nog geen idee of de zalf werkt maar de klantenservice krijgt van mij 5 volle sterren...dhl was te lui om hun werk te doen en jullie hebben dit snel en prima opgelost, dank jullie wel
sorry ik was best sceptisch ik had nml alles al geprobeerd maar niets hielp tot ik van een kennis hoorde hoe goed traumapet hielp bij zijn hond en wat denk je dan ... baat het niet dan schaadt het niet dus ik heb het toch maar geprobeerd nou ik kan het wel van de daken schreeuwen na 3 dagen krabde mijn hond helemaal niet meer en dat na maanden van onrust heerlijk mijn hond en ik hebben weer rust bedankt !!!!
Voor mij zijn deze producten geweldig! Je spaart veel geld omdat je niet naar de dierenarts hoefd! Gebruik het volgens de beschrijving en je kunt niet mis gaan. Snelle aflevering!

Heel goed product!

De oordruppels zijn voor mijn hond de enige die echt voor haar werken, zij heeft regelatig een hardnekkige gistinfectie. Ik gebruik de oordruppels in combinatie met de anti-jeuk chewies en het gaat erg goed met haar oren en voetjes. Het zal vast nog wel een keer dierenarts bezoek worden maar voorlopig gaat het beter dan de afgelopen jaren!

Oogdruppels

Ik gebruik het nu een paar dagen en ik heb echt wel het idee dat het helpt. Dierenarts had een hooikoorts allergie vorig jaar geconstateerd en hij had er afgelopen weken erg veel last van. Bijna geen jeuk ogen meer en er komt ook bijna geen troep meer uit zijn ogen. Ben benieuwd of het zo blijft.
Alle producten zijn een must! Echt geweldig! Alleen vind ik dat er ook navullingen van de vachtspray besteld kunnen worden, daar ik met allemaal onnodige plastic sproeikoppen blijf zitten

Het werkt bij mijn hond

Onze hond kampt al van pup af met huidproblemen vanwege allergie. Ik gebruik Trauma pet shampoo en spray nu 14 dagen en zijn haar begint terug te komen, ook zijn allergie is veel minder geworden. De eerste twee foto's zijn van eerder de laatste 2 foto's zijn van nu