traumapet.nl- Logo - Beoordelingen

traumapet.nl

710 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.662 beoordelingen in totaal

28 jan 2024
Ben heel erg tevreden over de producten, oog en oordruppels. Is echt een meerwaarde voor mijn hondjes 2 shih tzu's . Hangoren en boll oogjes, mijn oudste had regelmatig last van oorontsteking met gistcellen, nu bij het gebruik van de oordruppels kan ik dit voorkomen wat voor hem heel erg fijn is. Zij hebben beiden typisch shih tzu redelijke boloogjes waar heel gemakkelijk vuil ea zaken die storend zijn in terecht komen, met de oogdruppels zijn hun oogjes steeds proper en geen oogontstekingen meer. Super producten die heel snel geleverd worden met het grote voordeel dat het brievenbus post is, je hoeft niet thuis te zijn. Dank u Traumapet om het leven van mijn hondjes zoveel aangenamer te maken.
AV
Annita V.
Hulshout

Het duurde erg lang voor dat ik het binnen had, Ik ben de producten nou aan het proberen in de hoop dat het gaat helpen. Ik vind het heel erg duur voor zoon kleine tubetjes creme. Mijn hond heeft veel rode plekken van de allergieën die ingesmeerd moeten worden dus een tubetje is snel op. En dan is het toch te duur om dat steeds in huis te willen hebben..

Beoordelingen voor traumapet.nl

Een wondermiddel

Mijn kat had oormijten. De dierenarts raadde en product aan dat te veel kost. Ik probeerde daarom eerst een andere oordruppel, van een bevriende hondeigenaar, die niet werkte. Daarna probeerde ik de oordruppels van TraumaPet. Al na de eerste dag was er zichtbaar herstel in de oren! Het wordt met de dag beter nu. Ook de verzending en levering van het brievenbuspakket gingen fijlloos.

Goede oogdruppels

Ik ben erg blij dat deze webshop bestaat. Dankzij de oogdruppels was de oogontsteking bij mijn kat snel verholpen binnen een paar dagen! Het product werd erg snel verzonden. Ik vind het alleen jammer dat het vooral alleen honden reviews zijn. Het zou helpend zijn als andere dieren er ook duidelijker bij betrokken zouden worden, zoals katten.
Antwoord van traumapet.nl
27 aug 2024
Bedankt voor uw feedback Maaike! We gaan in de komende maanden wat aanpassingen maken op onze website, zodat katten ook meer naar voren komen 🐈
25 aug 2024
Het werkt!!! Van vroeger al had zilver bestek een soort van antibiotische werking. De hond staat het zelfs toe, dus dat zegt genoeg. Gebruik wel een babydoekje om de overige vloeistof op te vangen. En evt viezigheid er mee weg te vegen. De oordruppels zijn moeilijk te doseren, dus ws krijgt ze de ene keer wat meer dan de andere keer.
MD
25 aug 2024
Hond had ontstoken oren het inbrengen vond ze niet zo fijn, maar het wonder geschiedde na 2 dagen waren haar oren duidelijk aan de beterende hand en nu na 5 dagen totaal geen last meer van haar oren. Wij zijn onder de indruk. Ga zo door
25 aug 2024
Gebruik het nu aan een tijd/ ruim een week.. Dagelijks het aangedane rechter oor van mijn hond gedruppeld. Het is schoon en niet meer geïrriteerd. Nu hoop ik dat het wegblijft. Ik ga sowieso nog een week door voor de zekerheid.👍
2 sep 2024
Mijn labradoodle had last van zijn oren,meerdere keren schoongemaakt bij dierenarts,druppels,zalf gekregen.bleef toch last houden. Overgestapt op deze druppels,en het werkt prima.1x in de week druppelen en geen last meer gehad.
31 aug 2024
Er is iets misgelopen met de verzending van een flesje oordruppels. TraumaPet heeft het voor mij uitgezocht. Bpost had nagelaten een briefje in mijn bus te steken zodat ik niet wist dat mijn zending daar lag....
26 aug 2024
Spraykop vachtspray niet prettig. Al veel eerder aangegeven maar vlgs mij NOG zelfde erop. Zeker voor grotere hond is handiger betere spraykop waar ook meer uitkomt. Nu hond al gevlucht voor er wat op zit.
Snelle levering ,was eerst beetje moeilijk voor mijn hondje de druppels in,zijn oortje liet doen maar vanaf tweede maal druppelen is het schudden met zijn kopje wel gestopt Dus super tevreden !!!
30 aug 2024

Geïrriteerde oren

De oren van onze hond bleven geïrriteerd, ook na diverse pillen van de dierenarts. Na gebruik van de druppels van traumapet is dit helemaal verholpen. Heel blij mee, ik raad het iedereen aan.
25 aug 2024
Oordruppels zijn fantastisch! Werkt goed en snel. Gelukkig oorontsteking weten te voorkomen wat niet lukt met andere oordruppels. Ik bestel geen andere meer. Snelle levering en prima prijs!
25 aug 2024
Geweldige druppels voor oren honden. Na 1 x al verbetering. Deze werken meteen. Zo fijn voor de hond. Schud niet meer met zijn oren..en mooi zachtroze van binnen het oor. Top.
26 aug 2024
Dat het snel bezorgd werd.Maar helaas heeft de ,,koekjes,,tegen jeuk weinig geholpen. De zalf voor wondjes dat beviel goed,de wond bijkat is mede daardoor goed genezen.
25 aug 2024
Mijn kat heeft af en toe kattenacné. 1x per dag , een paar weken achter elkaar en na het eten, de kin insmeren met huidcrème en ze is er dan weer een lange tijd vanaf.

Snel geleverd-top product

Snel geleverd. En dat is voor ons belangrijk, aangezien het het enige product is dat onze American Cocker Spaniel helpt bij bacterieel probleem aan pootjes.
25 aug 2024
ik gebruik het voor mijn hond 2 a 3 x per week en ze heeft nooit meer oorontsteking gehad. Ik heb een labradoodle, die daar erg gevoelig voor is.
25 aug 2024
De oordruppels ik heb n hond die regelmatig richting ontsteking in de oren gaat even n paar dagen druppelen en ze voelt zich weer prettig
26 aug 2024
De keuze om het Dezelfde dag te laten bezorgen was echt heel erg fijn. De extra kosten die daar aan verbonden waren vielen mee.

Producten zijn perfect!

Goede website en de producten die ze leveren doen wat ze moeten doen. Ik heb o.a. de vacht spray en is fantastisch spul.
helpt fantastisch, blijkt denk ik toch jeuk te zijn en waren de hormoonbehandeling enz. achteraf toch overbodig.