8 jan 2024
De meeste sieraden zijn betaalbaar. En de klantvriendelijke verkoopsters die je goede informatie geven. Ik heb vlot achter elkaar 2 armbanden gekocht, 1 zilver en 1 gold plated, 1 paar gold plated oorknoppen en 1 gold plated ketting. Ben er blij mee.
Wat ik wel mis zijn meer oorhangers die je zo in je oren kan schuiven en met een plastic schuivertje kan sluiten.
Ben deze week in uw winkel geweest voor een baterij in mijn horloge. Toen ik thuis kwam bleek het glas aan de binnenkant beschadigd te zijn. Ik weet zeker dat ik hem onbeschadig heb gebracht 2 dagen later terug naar de winkel gegaan en heb het euvel voor gelegt. Horloge achter gelaten en zou de volgende dag gebeld worden. Is gebeurd met de medeling dat het niet hun schuld is . Sorry verder nooit geen klachten over jullie gehad maar dit neem ik dus niet. Sorry maar zal na dit euvel dus echt geen sieraden bij jullie meer kopen.
Heel aardig en professioneel geholpen de verkoopster was erg aardig en duidelijke uitleg
7 aug 2024
Vriendelijk, duidelijk, fijne en goede adviezen, goede prijzen
23 aug 2024
Aardige verkoopsters, geduldig en alle tijd om te helpen.
10 aug 2024
Leuke zaak, vriendelijk en behulpzaam personeel
21 aug 2024
Klantvriendelijk personeel
Ben zeer tevreden
2 aug 2024
Wordt heel vriendelijk geholpen top
7 aug 2024
Goed geholpen en meisje was aardig
Klantvriendelijk en behulpzaam
Goed en kundig advies
30 aug 2024
Ben goed geholpen
22 aug 2024
17 aug 2024
17 aug 2024
5 jul 2024
Heel fijn en prettig geholpen bij het uitzoeken van 2 paar kinderoorbelletjes. Niet opdringerig
ik kreeg alle ruimte om iets uit te zoeken. Cadeautjes zijn gezellig ingepakt. Dik tevreden :)
9 jul 2024
Heel goede service.
Beter als in Ridderkerk.
Wilde bijna niets doen.
Toen maar zelf gebeld naar Hoogeveen.
Daar wel de aandacht / service gekregen die we
Verwachten.
8 jul 2024
klantvriendelijk
Bij de vestiging in Hoogeveen ben ik super vriendelijk geholpen met het uitkiezen voor een cadeau voor mijn dochter. prijs-/kwaliteitverhouding is prima.
4 jul 2024
De medewerker was erg vriendelijk.
Naam rustig de tijd voor mijn dochter en dacht met haar mee
Uiteindelijk een mooie ring gekocht
28 jul 2024
Ring
Super geholpen met een mooie ring met steentje . vervolgens een uur later geholpen met een tweede ring bestellen. Echt top!
30 jul 2024
Ik werd bijzonder enthousiast en goed geholpen niets opdringerig echt heel gezellig .
8 jul 2024
Wat ik wilde was op voorraad dus hoefde niet besteld te worden!