Blossom Fashion & Lifestyle- Logo - Beoordelingen

Blossom Fashion & Lifestyle
Beoordelingen:

20 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie kleren. Er was een klein probleempje met mijn retour, dit is snel en vakkundig opgelost door Blossom. Je merkt dat ze service hoog in het vaandel hebben staan!

Meest relevante negatieve beoordeling

26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel besteld en betaald, en dan later de bestelling annuleren en terug betalen. Als een artikel er niet is hoe kan het dan zijn dat ik het überhaupt kan kopen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Blossom Fashion & Lifestyle

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(16)
(2)
Resetten
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bedankt

alles is in orde, dank je
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
26 apr 2024
Lieve Kirsten, Bedankt voor jouw review! Wij zien jou graag terug in onze webshop. Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
21 mei 2024
Lieve Linda, Bedankt voor jouw lieve review. Heel veel plezier van de Florez Jeans! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
26 apr 2024
Lieve Jessica, Wat lief dat jij een review hebt geschreven! Bedankt hiervoor. Alvast een fijn weekend! Lieve groetjes, Team Blossom
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was er snel, heel leuk verpakt en lief persoonlijk kaartje.
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
17 apr 2024
Lieve Demi, Wat heb jij een lief review geschreven! Veel plezier van jouw Studio Amaya pants. Wij zien jou graag terug in onze webshop! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
2 apr 2024
Lieve Eline, Bedankt voor jouw review! Veel plezier van jouw Amaya Amsterdam Rok. Wij zien jou graag terug in onze webshop! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding en geweldige service. Ik kreeg mijn blouse keurig gestoomd binnen! Blij mee :)
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
26 feb 2024
Lieve Femke, Onwijs bedankt voor jouw lieve review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met jouw nieuwe items. Wij zien jou graag terug in onze webshop! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle service!!! Lief kaartje doet zo veel😍
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
18 mrt 2024
Lieve Corien, Wat een lieve review, wij zijn jou ontzettend dankbaar! Veel plezier van jouw Studio Amaya items. Wij zien jou graag terug in onze webshop! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes,
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel. En perfect
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
5 mrt 2024
Lieve mevr. Starink, Wat een onwijs lief review, heel erg bedankt! Wij zien jou graag terug in onze webshop. Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes,
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer goede klantenservice

Snelle levering en mooie kleren. Er was een klein probleempje met mijn retour, dit is snel en vakkundig opgelost door Blossom. Je merkt dat ze service hoog in het vaandel hebben staan!
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
1 feb 2024
Lieve Lise Marie, Ontzettend bedankt voor jouw lieve review. Wij zien jou graag terug in onze webshop! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Toller Shop!

Aus Deutschland bestellt, hat alles prima geklappt - danke für die wunderschöne Weste!
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
19 dec 2023
Liebe Maja, Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung! Wir wünschen viel Spaß mit der Jacke. Hoffe dich zu sehen! Liebe Grüße, Team Blossom
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, zelfs voor de feestdagen
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
28 dec 2023
Lieve Florien, Onwijs bedankt voor jouw review. Heel veel plezier van jouw nieuwe by-bar blouse! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en correcte mailcontact.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig bestelproces, snelle levering
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ongelooflijk vriendelijk geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
28 dec 2023
Lieve Annette, Wij zijn erg dankbaar voor jouw lieve review. Heel veel plezier van jouw nieuwe Aaiko top! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
29 nov 2023
Lieve Henny, Onwijs bedankt voor jouw review. Heel veel plezier van jouw nieuwe item! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
15 feb 2024
Lieve Ilse, Ontzettend bedankt voor jouw lieve review. Wij zien jou graag terug in onze webshop! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom
AB
Angela B.
Bruxelles
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Blossom Fashion & Lifestyle
28 dec 2023
Lieve Angela, Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Wij wensen jou veel plezier van jouw nieuwe item! Fijne dag & graag tot ziens! Lieve groetjes, Team Blossom