fietsie.nl- Logo - Beoordelingen

fietsie.nl
Beoordelingen:

12 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden77 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 okt. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
fietsie.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De step die ik had besteld, was helaas niet op voorraad. Er werd persoonlijk contact opgenomen, en uiteindelijk werd er een andere step met spoed bezorgd. Zeer fijne service !

de meest kritische beoordeling

17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
On Friday before 15:00 I ordered a bike that was available with immediate shipping, it's Wednesday evening and I don't have the bike or any information when I will get my order. I specially ordered from you and paid a little more than from the competition because the shipment was supposed to be immediate (I cared about time) I'm disappointed.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fietsie.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer klantvriendelijk gericht.
Beoordeling melden
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle service mooi en degelijk fietsje!
Beoordeling melden
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Xxxx
Beoordeling melden
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De step die ik had besteld, was helaas niet op voorraad. Er werd persoonlijk contact opgenomen, en uiteindelijk werd er een andere step met spoed bezorgd. Zeer fijne service !
Beoordeling melden
23 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super service en goed telefonisch te bereiken!
Beoordeling melden
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Robuuste step, en snelle levering.
Beoordeling melden
29 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, snelle levering
Beoordeling melden
25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
22 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden