Compleetgroen.nl- Logo - Beoordelingen

Compleetgroen.nl
Beoordelingen:

52 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.237 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 nov 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Compleetgroen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes volgens planning geleverd en mooie planten, vooral belangrijk: al goed van formaat! Ik heb bij diverse tuincentra besteld, maar deze is veruit de beste wat dat betreft. In alle opzichten TOP, ook de klantenservice die ons snel en vriendelijk hielp toen we nog een vraag hadden over de geleverde planten. Absoluut aan te bevelen!

de meest kritische beoordeling

2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Cortenstalen waterschaal gekocht, staat nu al geruime tijd buiten, maar roest nauwelijks???
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Compleetgroen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(45)
(6)
Resetten
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend, zeker aan te raden!

Netjes volgens planning geleverd en mooie planten, vooral belangrijk: al goed van formaat! Ik heb bij diverse tuincentra besteld, maar deze is veruit de beste wat dat betreft. In alle opzichten TOP, ook de klantenservice die ons snel en vriendelijk hielp toen we nog een vraag hadden over de geleverde planten. Absoluut aan te bevelen!
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top maar …

Goed product maar prijs kan iets competitiever. Beloof wel niet een levering als je de termijn niet kan respecteren. Had hem nog snel voor het weekend besteld om in het weekend te kunnen verplanten maar heb hem pas na het weekend ontvangen.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede prijs/kwaliteit verhouding, nette afwerking en snelle levering
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig en aparte items En een goede service, Echt een aanrader
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product zelf en de snelle levering.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer correcte firma !
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie artikelen
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte service !
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerder hier besteld. Snelle levering en mooie plantenbakken.
Beoordeling melden
MH
Mo H.
Zuidlaren
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en in goede conditie
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slechte verpakking!

Gebruik van DHL is top. Snel efficient. Verpakking van vuurschaal was evenwel ondermaats…plastiek was nog slechts gedeeltelijk aanwezig. Waarom werd er geen gebruik gemaakt van karton + plastiek. Nu sneed de rand van de schaal het plastiek gewoon stuk. Spijtig want de rest was prima.
Beoordeling melden
Antwoord van Compleetgroen.nl
24 jan 2024
Beste mevrouw van Boven, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen dit enorm. Maar wat jammer om te horen dat de zending niet in de complete verpakking is aangekomen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij willen dit graag verbeteren en zullen daarom bekijken of wij de verpakking kunnen aanpassen. Wij wensen u nog veel plezier met uw vuurschaal. Vriendelijke groet, Het team van Compleet Groen
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima advies en service.

Prima advies, vriendelijke hulp. Wel wat prijzig maar kwaliteit is goed. Kregen gelukkig nog een beetje korting op de aankoop van drie stuks cortenstaal bloembakken. Die op zelf gewenste dag afgeleverd werden.
Beoordeling melden
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vuurschaal

Product zoals omschreven, echter vervoers verpakking was wel erg karig. Enkel een stuk zwart plastic erom geplakt. Dit mag wel wat beter. Vandaar geen 5 sterren.
Beoordeling melden
Antwoord van Compleetgroen.nl
20 sep 2023
Beste meneer Homan, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw opmerking. Wij zullen deze zeker meenemen in onze volgende evaluatie. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Vriendelijke groet, Het team van Compleet Groen
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, vriendelijke chauffeur die het geen probleem vond om het artikel op het gras te plaatsen, mooi product.
Beoordeling melden
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Echt een levend schilderij.

De producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Makkelijk te installeren, mede door de bijgevoegde instructie.
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Twee Cortenstaal bloembakken besteld. Sneller geleverd dan gedacht, keurig verpakt en compleet geleverd met wielen.
Beoordeling melden