tomoshop.nl- Logo - Beoordelingen

tomoshop.nl
Beoordelingen:

562 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.606 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben veel onderdelen, de verzending is goed, want het is snel en je krijgt goede informatie over je levering en het is een fijn site. Groetjes Bijs O ja zou ik misschien gratis zwarte spuitbussen mogen van motip. Zou ik erg blij mee zijn.😄😄

Meest relevante negatieve beoordeling

4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij de laatste 2 bestellingen niet helemaal tevreden over het materiaal. Onder andere over de uitlaat en gas/remhendel. Rem hendel is 1 week goed geweest. Daarna brak het remhendelschanier spontaan af… en de uitlaat (sigaar rs) zelf nog moeten bewerken voor dat hij goed dicht is bij de aansluiting
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tomoshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(439)
(100)
Resetten
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima ervaring

Spullen erg snel bezorgd en de bestelling klopt. Kreeg wel een reclame papiertje met een paar halfnaakte chicks op een tomos, voor mij een minpunt maar ik snap dat sommigen daar wel van houden. Al met al, prima ervaring.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en vragen worden goed en snel beantwoord. Tevens kan je voor specifieke details en kennis of bijvoorbeeld iets past zeer goed terecht bij de klantenservice!
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed binnengekomen. Zou het alleen fijn vinden als er een aansluitschema bij had gezeten. Zodat ik weet welke kleur waarop moet.
Beoordeling melden
Antwoord van tomoshop.nl
12 dagen geleden
Wij hebben helaas niet van elk product een installatie handleiding. Sommige producten spreken wel voor zich, maar mocht je er niet uit komen dan mag je ons natuurlijk altijd een WhatsApp of e-mail sturen en dan proberen wij je de juiste kant op te sturen!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele goeie website zijn nog kleine verbeterpuntjes bij mij waren er na het bestellen spullen verdwenen uit m’n bestellijst.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling. Dez bestelling had ook in een envelop gekunt verzendkosten waten nu hoger dan de onderdelen.
Beoordeling melden
Antwoord van tomoshop.nl
5 dagen geleden
Helaas gaat deze benzinekraan niet in een envelop door de uitsteeksels. Een bewuste keuze. Wanneer iets mogelijk is om per briefpost te versturen, heb je hier zeker die mogelijkheid toe!
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle hulp via watts app. Zodat je het juiste artikel besteld. Snel geleverd.
Beoordeling melden
JB
Jack B.
Rosmalen
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Gemakkelijke site om het juiste onderdeel te zoeken.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super service, pakker kommer altid efter et par dage.
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

De beste winkel voor Tomos onderdelen

Goede kwaliteit, snelle levering, goede klantenservice
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sturen precies op wat er besteld is , en alles past .
Beoordeling melden
AB
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

De moeite waard!

Duidelijke webshop, goede aanvullingen, top!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed contact via app ,en snelle levering
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helm besteld Snel en netjes bezorgd
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede verzending en snelle service
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helpen je goed een snelle levering
Beoordeling melden
JV
Jan v.
VOORTHUIZEN
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt!
Beoordeling melden
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service goede kwaliteit
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles snel geleverd
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima,zo door gaan
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service!
Beoordeling melden