tomoshop.nl

3.362 reviews in totaal   1.088 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en verwerking van hun bestellingen. De klantenservice wordt vaak omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Het ruime assortiment en de beschikbaarheid van onderdelen worden geprezen. Ook de kwaliteit van de producten wordt meestal als goed beoordeeld. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken ervaren. De prijsstelling wordt overwegend als gunstig ervaren, met positieve opmerkingen over de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt de verpakking van bestellingen als netjes en beschermend ervaren. Enkele klanten noemen verbeterpunten voor de website. Er zijn af en toe opmerkingen over replica-onderdelen bij de producten. Daarnaast is er soms kritiek op de verzendkosten en wordt het gebruik van karton bij de verpakking incidenteel genoemd.

Reviewstomoshop.nl

Fantastische service aleen jammer van de pakketdienst

Fantastische service niet over te klagen maar de gratis verzending bij dpd heelaas wel hun laten mijn paket altijd aan de deur staan in een drukke straat heb hier al meerdere keren over geklaagd maar word niets mee gedaan door dpd ook zijn de dozen regelmatig beschadigd maar de jongens van tomoshop pakken het altijd goed in en heb dus nog nooit beschadigde artikelen ontvangen
Prima website en juiste onderdelen. Vond het zonde dat er in een wat grotere kartonnen verpakking gesneden was om het in een smaller doosje te doen. Misschien dat het niet anders mogelijk was maar goed. Dpd was helaas niet direct en afgesproken tijden klopte niet. Daarvoor onnodig lang moeten wachten. Maar dit is buiten tomoshop. Volledig tevreden met de winkel zelf!
M H
Maarten H.

duidelijke website!

duidelijke website, en mocht je er toch niet helemaal uitkomen, of heb je vragen, stuur dan een mailtje. Je krijgt dan snel en vriendelijk en voor goed advies. Hulde aan alle (!) medewerkers van Tomoshop.nl.
Heeeel erg veel keus in onderdelen vooral voor mijn tomos wel eens vat specifieks nodig en ja hoor tuurlijk heeft tomoshop het! Ook lekker snel met verzending en levertijd, the place to go voor onderdelen
Erg tevreden over deze webshop! De website is duidelijk, bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Producten waren precies zoals beschreven en goed verpakt. Ook fijne en snelle klantenservice. Zeker een aanrader!
Netjes verpakt bezorger goed en duidelijk de tijd van bezorgen aan gegeven Voor oudere mensen is het moeilijk om account aan te maken moet het simpel houden om te betalen

tomos achter licht

ik had een tomos achter licht besteld maar dat werkte niet hep toen gebeld met tomoshop ik werdt vriendelijk te woord gestaan alles uit gelegd hij zij dat gaan we regelen de volgende dag een nieuwe in huis dat noem ik service tomoshop bedankt gerrit
De bestellingen zijn altijd optijd en als er iets mis mee is en ik stuur een appje dan wordt er meteen aan gewerkt om het op te lossen.. top service bij Tomoshop.

Goede service

Had zelf verkeerd gekeken en dacht dat je ook ter plekke kon kopen. Toen we daar aankwamen bleek het alleen online te zijn. Toch werden we netjes geholpen ondanks de drukte

Geweldige Winkel!

Tomosshop is gewoon echt een geweldige webshop, super behulpzaam, goede prijzen en snelle verzending! Producten zijn goede kwaliteit en ze staan altijd klaar om ergens mee te helpen.
Tutto bene quello che ho ordinato Secondo me;Doveste Aggiungere più informazioni Nei vari articoli descritti Tipo per esempio Carburatore alto/profondità.ecc Più dettagli negli articoli Aiuta l'acquirente a scegliere L'articolo giusto da comprare Io ho ordinato perché ho il tomos A3 da trent'anni E quindi so come muovermi Del resto tutto bene Cordiali saluti

Goede ervaring

Gewoon geen woorden voor. Echt een top winkel. Alle onderdelen beschikbaar voor een betaalbare prijs. Ook de klantenservice op whatsapp is vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door tomoshop!
Ik heb super snel mij pakketje binnen gekregen! Ik had hem om 20:30 ongeveer besteld en hij was er de volgende dag al om 13:40
Duidelijk en overzichtelijk, snel. Ook heel handig die YouTube videos over de materialen. Jammer dat de linkjes naar de producten niet meer werken
Mijn zoon en ik zijn druk bezig met de brommer geheel te strippen en opnieuwe op te bouwen. Als we vragen hebben doen we dit via de app en wordt snel op gereageerd erg goed. Spullen bestellen gaat ook erg goed snel in huis. Ga zo door tomoshop
Snelle levering Ook al kan het niet snel genoeg Als je jou brommer uit elkaar licht Dan wil je er zo snel mogelijk weer op rijden Zo als op de foto is niet leuk
Omdat er een deel niet op voorraad was,heb ik veel te lang op mijn bestelling moeten wachten.In plaats van mij een berichtje te sturen, dat het ontbrekende deel later geleverd wordt,en mij de rest van de bestelling toe gestuurd wordt, moest ik meerdere keren bellen,waarbij ik ook nog verkeerd begrepen werd,kwam geen van de zo nodig benodigde onderdelen op tijd aan.

Antwoord van tomoshop.nl

Bedankt voor uw review. Wij geloven dat er sprake is van een misverstand over de levering en re view, daarom licht ik het graag even toe. Volgens onze gegevens is uw bestelling geplaatst op 10 april om 11:06 uur. Het pakket is dezelfde dag om 13:12 uur ingepakt en vervolgens verzonden met DPD. Volgens de trackinginformatie is het pakket de volgende werkdag om 14:15 uur netjes bezorgd. Daarnaast willen wij u graag laten weten dat wij niet telefonisch bereikbaar zijn. U kunt ons altijd bereiken via e-mail, WhatsApp-chat of Facebook Messenger. Mocht er toch iets niet naar wens zijn geweest, dan horen wij dat uiteraard graag zodat we kunnen helpen.
Kwaliteit spul voor een mooie prijs en de verzending gaat altijd razend snel, ga zo door!
Niet voor niets de grootste onderdelen webshop in Tomos onderdelen. Ik ben al jaren klant bij Tomoshop en voor mij geen andere shop.
Uitstekend persoonlijk advies, duidelijke webshop, goede producten en vlot geleverd