tomoshop.nl

3.666 reviews in totaal   1.151 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.151 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 sep 2021

tomoshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral via WhatsApp. Klanten waarderen het ruime aanbod aan onderdelen en de goede beschikbaarheid van producten. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten. Producten worden netjes en goed verpakt geleverd, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. De communicatie rondom bestellingen, levering en vragen wordt als helder en snel ervaren. Klanten vinden de technische uitleg en instructievideo's via YouTube erg handig en waardevol. Enkele klanten benoemen kleine verbeterpunten aan de website en er zijn opmerkingen over de kwaliteit van bijproducten.

Reviewstomoshop.nl

Ondertussen heb ik aardig wat besteld. Veel onderdelen en gereedschappen wat gewoon goed is! Maar ook erg slechte materialen zoals: Set zwarte bouten en moeren. Met +/- 2 week na montage al verroesting. De verenset, is heel erg slap. Set met slangklemmen, die kun je amper aanzetten of je draait de klem al stuk. Mijn advies. Hou de directe onderdelen en gereedschappen voor de tomos, die zijn gewoon top. De "bijproducten " zoals de veren en slangklemmen zijn ook prima om aan te bieden, maar test het eerst zelf. Die zijn nl erg vlut. Daar mag wel kritischer naar worden gekeken willen jullie staan voor goede, passende en betrouwbare producten. Verder: Site is top Levering is top YouTube is top Communicatie is top Ik ben zelf ondernemer, dus wellicht wat kritisch 😉 Verbeteringen is er altijd wel, maar de laatste 4 punten is iets om trots op te zijn hoor!

Fantastische service aleen jammer van de pakketdienst

Fantastische service niet over te klagen maar de gratis verzending bij dpd heelaas wel hun laten mijn paket altijd aan de deur staan in een drukke straat heb hier al meerdere keren over geklaagd maar word niets mee gedaan door dpd ook zijn de dozen regelmatig beschadigd maar de jongens van tomoshop pakken het altijd goed in en heb dus nog nooit beschadigde artikelen ontvangen
Prima website en juiste onderdelen. Vond het zonde dat er in een wat grotere kartonnen verpakking gesneden was om het in een smaller doosje te doen. Misschien dat het niet anders mogelijk was maar goed. Dpd was helaas niet direct en afgesproken tijden klopte niet. Daarvoor onnodig lang moeten wachten. Maar dit is buiten tomoshop. Volledig tevreden met de winkel zelf!
Snelle verzending en alles klopte. Alleen mijn man was na een bestelling van ruim €300 teleurgesteld dat er geen stickers bij zaten 😉😂 Hierna nog een redelijke bestelling gedaan dus uiteraard zijn wij hartstikke tevreden!

Snelle correcte service en hoge kwaliteit

Snelle correcte service, kwaliteit hoogwaardig. Ik heb nu meerdere keren wat onderdelen nodig gehad en dat kwam steeds keurig verpakt aan. Niet alleen in een doos maar ook in zakjes en bubbelfolie. Kan deze shop iedereen aanraden.. Tip check ook hun youtube, super leerzaam!
Hoi tomoshop Ik zou graag willen dat de onderdelen in je winkelwagentje wat langer blijven staan👍 Als je even iets anders hebt is het er zo uit.
Ik bestel regelmatig bij Tomoshop, indien nodig zijn ze altijd behulpzaam met het beantwoorden van een vraag. Het verzenden gaat ook vlot en het is altijd keurig verpakt. Ze hebben ook een ruim assortiment en veel voorraad.
Veel in huis ,snel bezorgd Pas vorm uitlaat vondt ik niet best( rs sigaar ) voor dat geld moet het pas klaar zijn.
Bestellingen kloppen altijd , en altijd keurig verpakt ( ivm pakkingen etc. ) Vlotte levering ……… dan kun je weer snel vooruit !
M H
Maarten H.

duidelijke website!

duidelijke website, en mocht je er toch niet helemaal uitkomen, of heb je vragen, stuur dan een mailtje. Je krijgt dan snel en vriendelijk en voor goed advies. Hulde aan alle (!) medewerkers van Tomoshop.nl.
Heeeel erg veel keus in onderdelen vooral voor mijn tomos wel eens vat specifieks nodig en ja hoor tuurlijk heeft tomoshop het! Ook lekker snel met verzending en levertijd, the place to go voor onderdelen
Spulletjes altijd snel in huis en als je advies wil via whatsapp snel reactie. Gewoon leuk dat mede door hun de volgende generatie nog kan genieten van brommers uit mijn jeugd 30 jaar geleden

Top Tomoshop.

Ruim assortiment. Snelle levering. Duidelijke info en prima technische uitleg. Ga zo door.

Was zelf erg gestresst er over maar het kwam goed

Was zelf erg gestresst er over maar het werd snel en goed geleverd klanten service over app was ook zeer goed blij met mn aankoop binnenkort nog een aankoop doen
Ruime sortering en snelle levering. Duidelijke instructies en uitleg via YouTube. Ga zo door. Tomos rally met camping en bouwen community rondom Tomos.
Leuk en snel en stil deze rs sigaar wel beetje passend moeten maken maar verder geen probleem en snel in huis
De spullen waren goed ingepakt zag er netjes uit en het loopt heel mooi
In de avond besteld volgende dag in huis. Omdat ik een fout maakte in de bestelling via whatsapp dmv chatbot prima geholpen.
goede service, correcte en snelle verzending. Vraag en antwoord via mail of WhatsApp.
De logistiek is zeer goed snel in huis de site werk ook super maar het product was een stuk minder Heb het gewoon weggegooid pas voor geen meter

Antwoord van tomoshop.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je ervaring met onze website positief is. Wat betreft het handvat: dit zou gewoon moeten werken en is een van de meest verkochte producten in onze webshop. Mocht je hulp nodig hebben bij de installatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken graag met je mee!