tomoshop.nl
Beoordelingen:

563 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.554 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben veel onderdelen, de verzending is goed, want het is snel en je krijgt goede informatie over je levering en het is een fijn site. Groetjes Bijs O ja zou ik misschien gratis zwarte spuitbussen mogen van motip. Zou ik erg blij mee zijn.😄😄

de meest kritische beoordeling

10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een uitlaat gekocht twv 100 euro en die deed het om een 1 of andere reden niet op mijn tomos dus wil ik hem terug sturen, kan dat niet omdat ik zogenaamd een verkeerde setup heb gebruikt. Slechte klanten service en weinig medeleven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tomoshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering.

Schuurvondst gevonden bij mijn ouders, onderdelen besteld bij tomoshop. Snelle levering en ik kom beginnen met sleutelen
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Onderdelen voor mijn tomos nodig, binnen 2 dagen in huis. lekker vlot en goede prijzen!
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
TOMOSHOP is een speciale Tomos zaak in de tijd van elektrische scooter.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Verzending was goed en de spullen die geleverd zijn passen perfect
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb de km teller bestelt en ik heb…een zundapp

Ik heb de km teller bestelt en ik heb hem heel snel ontvangen
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima onderdelen en een prima prijs, zoals ik gewend ben 👍
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Goede duidelijke website, snelle levering en goed verpakt
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn netjes ingepakt en van goede kwaliteit
Beoordeling melden
RH
Ron H.
Rotterdam
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie!
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte uitvoering van de bestelling.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betere omschrijving bij het product.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goede onderdelen.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van onderdelen 👍🏻
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service eerlijke prijzen
Beoordeling melden
BK
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlug, veilig en voordelig.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
service, klantgerichtheid
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel bezorgd.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en professioneel! Mooie kwaliteit kleding.

Snel en professioneel!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Snel, goed en netjes.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle verzr

Snelle verzending
Beoordeling melden