Saint Basics- Logo - Beoordelingen

Saint Basics
Beoordelingen:

56 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.272 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
ongeldig

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat het een duurzaam product is. Maar het is zo ontzettend duur, dat doet toch wel pijn moet ik zeggen. En de eerder bestelde onderbroeken slijten helaas toch snel, waardoor ik ze allemaal moet vervangen helaas. Bij de achterkant slijt het snel en de stretchband komt snel los van de stof. Als dit ook verbeterd wordt dan is het product nog langer te dragen en nog duurzamer.

Meest relevante negatieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bezorgd, geen track en trace ontvangen. Ik ga mijn geld terugeisen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Saint Basics

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duurzaam, maar levensduur moet langer

Fijn dat het een duurzaam product is. Maar het is zo ontzettend duur, dat doet toch wel pijn moet ik zeggen. En de eerder bestelde onderbroeken slijten helaas toch snel, waardoor ik ze allemaal moet vervangen helaas. Bij de achterkant slijt het snel en de stretchband komt snel los van de stof. Als dit ook verbeterd wordt dan is het product nog langer te dragen en nog duurzamer.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeker een aanrader

Zoals altijd terug erg tevreden van mijn bestelling daar, ik kan het zeker aanraden. Ik had eens wat ondergoed gekocht terug bij een keten maar ik grijp toch telkens terug naar mijn saint basics ondergoed. Het zit veel fijner gewoon, je voelt amper dat je wat aanhebt.
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben een grote fan van de eucalyptusproducten. De kwaliteit is superieur. Ik zou het verder geweldig vinden als jullie tijdig een korting melden, voordat een voorraad op is. Meestal ben ik er niet op tijd bij en kan ik niet meer bestellen.
Beoordeling melden
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service en goede producten! De artikelen vielen helaas klein uit. Na een berichtje naar de klantenservice kreeg ik binnen 2 uur(!) reactie dat de bestelde artikelen in een maat groter werden opgestuurd. Deze zitten perfect!
Beoordeling melden
HS
Helga S.
Nijmegen
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Om uit te proberen in de Sales gekocht

Om uit te proberen, sales items besteld (St. Paula, St. Eva). Zeer fijne kwaliteit, makkelijk te dragen onder zowel jurk als broek. Gaat niet zweten en bij warm weer blijft het ademen. Absorbeert goed zonder irritaties (was 30+ gr)
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topfirma!

Alles prima. Vlotte website met bestelproces, goede levering. Productaanbod duurzaam = top. Alleen jammer dat er artikelen uit stock zijn, wilde nog wat recycled jeans sokken bestellen, maar dat lukt niet meer.
Beoordeling melden
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Gemakkelijk te bestellen; goed passende shirts. Levering hoeft niet altijd zo snel! Nachtwerk is niet altijd nodig. Wellicht keuze geven of het snel geleverd moet worden of meerdere dagen mag duren.
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede shop, altijd spullen netjes, op tijd en duurzaam verpakt. Items zelf dragen fijn en gaan lang mee. Iets meer kleuren zou leuk zijn.
Beoordeling melden
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bedrijf met oog voor medemens & milieu, duidelijke website, goede kwaliteit en supersnel geleverd! Kortom Top!
Beoordeling melden
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Scoret goed op wat niet obvious bij servce hoort

Bezorging in brievenbus-vriendelijke pakjes; item dat op was in dit maat snel omgewisseld na ruggenspraak
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben erg tevreden over hun boxershorts. Vooral de klassieke biokatoenen zitten heel comfortabel
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al jaren koop ik Saint Basics, altijd goed service, snelle bezorging en heerlijk ondergoed.
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prettig dragend en natuurlijk ondergoed. Stipte levering. Informatieve site. Eeuwige belofte😉
Beoordeling melden
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
retour zenden zonder te printen. ik heb geen printer en kost extra papier en energie.
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, zachte stof, zeer geschikt als je snel last hebt van irritatie.
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding. Voelt zacht aan. Snelle levering, ook mogelijk bij afhaalpunt.
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Hele fijne, zachte onderbroeken met een goede pasvorm. En leuke kleurtjes!
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten, de basics zitten heerlijk comfortabel, snelle levering
Beoordeling melden
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en zeer bruikbaar. Gaan lang mee ondanks het vele wassen
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne pasvorm. Heerlijk zacht en ziet er nog goed uit ook.
Beoordeling melden