Tonipons.nl
Beoordelingen:

35 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden40 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jul. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Tonipons.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een paar goudkleurige met open teen maat 39 die zijn perfect Heb nu zwarte suède gekocht mt 39 zijn nog kleine kant eigenlijk Heb ze gehouden maar beetje spijt van Het lijkt wel of ze ook smaller zijn Ze zien er wel super leuk uit en Passen overal bij jurk,broek enz

de meest kritische beoordeling

20 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij de omschrijving van de schoenen G- H breedte beschrijven. Ook voor verbetering vatbaar het geretourneerde snellere terug betalen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tonipons.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van mij heerlijk zittende pantoffels
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
27 nov. 2023
Fijn om te horen dat je geniet van je comfortabele pantoffels! Bedankt voor de positieve feedback en veel plezier ermee.
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima producten
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
11 jan. 2024
Bedankt voor de 5* review. Goed om te horen dat de levering naar wens was en de sloffen bevallen.
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie site snelle levering .
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
11 jan. 2024
Bedankt voor de review. Goed om te horen dat de levering naar wens was.
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Moest niet te lang wachten op mijn pantoffeltjes
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. En pantoffels lopen heerlijk
Beoordeling melden
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een paar goudkleurige met open teen maat 39 die zijn perfect Heb nu zwarte suède gekocht mt 39 zijn nog kleine kant eigenlijk Heb ze gehouden maar beetje spijt van Het lijkt wel of ze ook smaller zijn Ze zien er wel super leuk uit en Passen overal bij jurk,broek enz
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijke espadrilles

Mijn vierde paar espadrilles, ben al een tijdje fan. Kleur, leest, materiaal allemaal fijn. Valt mooi op eigen maat, loopt comfortabel. Bestelling en levering heel vlot.
Beoordeling melden
15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling wordt altijd zeer snel verzonden. Prachtige espadrilles! Leuk kaartje erbij met veel plezier van uw schoenen. Erg attent!
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
20 jun. 2023
Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor de mooie beoordeling. We hopen dat je veel plezier beleefd met je schoenen!
7 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
makkelijke website en bestelprocedure. Snel geleverd en mooie espadrilles van super goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
11 mei 2023
Dank voor je review. Goed om te horen dat je een fijne website en bestelprocedure hebt ervaren. Veel plezier met je espadrilles!
6 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
prachtige en lekker comfortabele schoenen, snel besteld en afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
14 jun. 2023
Bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat de schoenen goed bevallen. We hopen je weer een keer terug te zien in onze webshop.
1 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top vlug geleverd en correct verpakt en duidelijke communicatie.
Beoordeling melden
26 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Leuke schoenen die lekker zitten.
Beoordeling melden
11 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, mooie, comfortabele schoenen
Beoordeling melden
KR
Katinka R.
Heemskerk, niederlande
18 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg binnen twee dagen wat ik besteld had
Beoordeling melden
7 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect verpakt, alles correct ✅
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
7 jul. 2023
Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling! We proberen altijd de bestelling zo netjes mogelijk te versturen, dus bedankt voor het schrijven van deze review. We wensen je natuurlijk heel veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop.
11 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
correcte en snelle levering.
Beoordeling melden
5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
5 jul. 2023
Bedankt voor de review. Goed om te horen dat de levering naar wens was.
8 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zitten heeerlijk.
Beoordeling melden
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Tonipons.nl
11 mei 2023
Dank voor deze snelle review :)