hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.406 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.592 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(56)
(38)
(91)
Resetten
TP
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slechte verkoopsters

Ik kwam in de winkel en ze zeiden meteen dat ze alleen de omtrek van de rug meten en niet de cups. Ik had online een BH gezien en wilde die graag passen. Ze vroegen hoe die BH eruit zag, maar dat was kattig te omschrijven. Ben zelf de winkel doorgelopen om te kijken, maar ze hadden alleen beugel bh's. Op mijn vraag of ze ook zonder beugels hadden wezen ze naar de muur waar er naar twee hingen. Ze namen niet de moeite om naar de site te gaan welke BH ik bedoelde. Echt slechte verkoopsters. Er waren twee verkoopsters, de één rond de 30 jaar en de andere rond de 60 jaar. Echt een slechte ervaring. Ben de winkel maar uitgelopen. Ik had advies nodig omdat ik geopereerd ben aan mijn rechterborst, maar ik had er geen vertrouwen meer in!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb verzendkosten betaald, maar pakket werd s avonds bij de buren afgegeven terwijl ik thuis was. Contact gehad met DHL, maar mijn klacht werd gewoon afgedaan alsof het normaal is.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zwempak niet echt heel goede maatvoering( lengte tot en met kruis veel te lang, heb het kruisje er tussen uit gemaakt, ben 1.70 cm lang. Normale maat 48
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Lange levertijd en mijn maat niet of nauwelijks aanwezig. Dus helaas geen gebruik kunnen maken van de aanbieding 3 halen 2 betalen.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen bevestegings mail en track en trace kwam nadat het pakje was bezorgd. Dit vind ik zeer slordig.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima alleen heb ik een week moeten wachten ipv de beschreven 3 dagen.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

2 artikelen besteld 1gekregen

2 artikelen besteld, bestelling was niet compleet er ontbrak 1 artikel. Volgens de verkoopster moest ik zelf met de klantenservice bellen, dit heb ik geweigerd omdat zij de artikelen aan mij verkocht hebben. Ik ben van mening dat zij dit moeten oplossen. In de winkel was het artikel dat ontbrak wel op voorraad maar mochten ze niet meegeven want dan klopte hun voorraad niet meer.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Specifiek de winkel Ridderkerk : totaal geen aandacht voor je. Te weinig personeel. Moet zelf je maat zoeken. Bij paskamer geen enkele blik. Het is dat ik een cadeau bon moet besteden, anders was ik weggegaan. 1x weekend hulp gehad, meisje was totaal nergens van op de hoogte. Gokte maar wat! Zeer slecht !!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het pakje nooit gekregen. Ik ben al in de winkel geweest en diverse keren gebeld. Hoop dat het er morgen is. Ik had het in de winkel laten aankomen. Het zou daar zijn, maar het werd nergens gevonden.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Online WITTE strings besteld. Opgehaald in de winkel in Breda. Bij thuiskomst bleken het gebroken witte strings te zijn. Dit staat natuurlijk niet mooi bij een WITTE bh
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Er word gezegd dat mijn pakketje binnen 1 2 dagen bezorgt word maar na een week is het er nog niet
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Website liep vast daardoor 500 punten kwijt En 1 verkeerde maat artikel binnen gekregen
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bedoelt u de winkel of webshop. De winkel was niks de webshop prima.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestel een witte diva bh krijg een chsmpagnekleur naar de winkel geweest wit is er helemaal niet in dit model. Gek toch?
Beoordeling melden
RN
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de said stond dat je kon bestelen dat heb ik gedaan na par dagen kreeg ik mail met sorry dat is niet leverrbaar
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

2 bh’s besteld -slechts 1 geleverd

2 bh’s besteld. Slechts 1 wordt geleverd. Direct gemaild. Tot op heden geen reactie.
Beoordeling melden