hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.462 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.410 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(55)
(42)
(93)
Resetten
12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bikini kapot ontvangen. Ik had twee maten besteld. Bij een maat was zowel het broekje als de top kapot. Jammer dat dit niet gezien is tijdens het gereedmaken van het pakket. Hierdoor geen bikini en retourkosten moeten betalen voor een kapot artikel.
Beoordeling melden
3 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Minpuntje

Ben lang bezig om bestelling te doen waarbij shoptegoed moet worden verrekend. En regelmatig lukt dit ook niet en ben je shoptegoed kwijt. Antwoord v klantenservice duurt dagen en dan is t tegoed verlopen. Dat vind ik niet oke.
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering...maar !!!!

Snelle levering, maar....helaas de verkeerde maat. Ik had XL/XXL besteld. De maat M/L werd geleverd. Dus teleur gesteld en terug gebracht naar de winkel. ik heb nu een mooie gekocht bij Bol.com
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De shop is waarschijnlijk oke, maar de bezorging door DHL niet. Tot 2x toe is mijn bestelling, zonder bezorging, retour gestuurd. Wel worden retourkosten van 1,95 in rekening gebracht.
Beoordeling melden
14 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij aankomst vandaag op 14 april bij de winkel was de winkel wegens lunch pauze gesloten! Heel bijzonder… Er hing een geschreven briefje met die mededeling aan de deur.
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij rserveer en haal op in de winkel was het item steeds niet aanwezig. Ik kreeg geen mail dat mijn artikel gearriveerd was in de winkel om op te halen.
Beoordeling melden
JT
Jeanne T.
Nijmegen
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering eerlijk aangeven . Bij bestelling binnen 2a 3 werkdagen staat er op de site. Na anderhalve. Week nog steeds mijn pakketje niet binnen!!
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
3 artikelen online besteld, maar er zat 1 verkeerd artikel bij. Wat een singlet in maat S had moeten zijn was een pyamabroek in maat M
Beoordeling melden
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
de bestelde goederen netter afleveren en het winkel personeel beter opvoeden het namelijk de klant die zorgt dat je een inkomen hebt
Beoordeling melden
AC
Alda C.
Swolgen
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering maar ik bestel de kleur zwart krijg je wit antwoord van winkeljuffrouw zwarte zijn er tijdelijk niet
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had in de webshop 3bh s besteld , uiteraard alle de zelfde maat, was er 1 met een andere maat bij dit is BALEN !
Beoordeling melden
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanbieding en beperkt maten en kleuren

Jammer dat er een aanbieding is en vervolgens meer dan de helfst qua maten en kleuren er niet is.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Trage levering. Op de site staat 2 werkdagen maar zit nu op 4 en nog steeds niet geleverd.
Beoordeling melden
25 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitverkocht of kleine selectie

Heel erg veel producten zijn uitverkocht of een minimale selectie voor een kleine maat
Beoordeling melden
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Te kleine maten en weinig keus in de winkel
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb nog niks ontvangen dus ja zeer zeker
Beoordeling melden
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot nu toe zitten BH's nooit echt lekker
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dat ik aan kan geven wat ik terug stuur
Beoordeling melden
1 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Keurig verpakt.
Beoordeling melden
LP
Leonie P.
Burgh haamstede
22 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sneller leveren
Beoordeling melden