hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.462 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.410 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(276)
(55)
(42)
(93)
Resetten
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zelfde model zelfde kleur zelfde maat en toch verschillend qua maat.

Zelfde model zelfde kleur zelfde maat. Het is haast onmogelijk om je bestellingen online te doen. Nu terug geweest naar de winkel en daar aan het passen geweest. En ja het zelfde model maar toch verschillende maten nodig. Er is geen consistentie in de maten.
Beoordeling melden
AK
Annemie K.
Apeldoorn
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit....
Beoordeling melden
MV
Ma V.
Someren
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze keer was de verzending erg snel
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en makkelijk bestellen
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijn personeel

De service was gewoon goed
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk
Beoordeling melden
15 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GB
Greet B.
Aduard
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste mensen van de DHL hebben het verkeerde sticker op het pakketje geplakt. Waardoor ik een ander pakket kreeg en niet mijn hunkemuller pakketje. DHL kan mij niet hier in helpen wegens ‘ drukte’..
Beoordeling melden
CH
C H.
Weert
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Trage reactie klantenservice

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en hierover een bericht naar de klantenservice gestuurd 3 dgn geleden, maar nog geen reactie gehad.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

2 bh’s besteld -slechts 1 geleverd

2 bh’s besteld. Slechts 1 wordt geleverd. Direct gemaild. Tot op heden geen reactie.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vind t triest dat je word opgescherpt met tegoedbon
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
NM
Natasja M.
Den Haag
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede informatie

Informatie was netjes en up-to-date. Alles via website prima Personeel in winkel (bij ophalen) mag wel wat vriendelijker - zodra besef is dat het een online bestelling is (en misschien ook wel omdat het niet een heel grote bestelling was) slaat het humeur volledig om tot bijna onvriendelijk. Jammer
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er stond een onervaren dame in de winkel en dat ben ik niet gewend, dat zorgde voor wat onwetendheid. Uiteindelijk prima verlopen, maar normaal verloopt het wat soepeler.
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Bestel al mijn lingerie daar omdat ik eindelijk mijn maten en vorm bh's een beetje ken. dus hopelijk houden ze dit assortiment/indeling!
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke verkoopsters. Voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk. Maten bh verschillen. Goede aanbiedingen.
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
online kopen en in de winkel ophalen. de reserveringen online van sale kunnen niet bekeken worden om de winkels
Beoordeling melden